Voor de allerkleinsten

In winkels en wachtomgevingen met veel kinderbezoek, is KidsTV een uitkomst. Bijvoorbeeld in warenhuizen, kledingzaken, autoshowrooms, restaurants of cafetaria, huisartsen tandartspraktijken en ziekenhuiswachtkamers. Verveling krijgt geen kans met vrolijke, aantrekkelijke tv-programma’s die de kids geboeid houden en hun ouders ontspannen laat winkelen of wachten.

Speelse schermombouw

Notice verzorgt met KidsTV de tv-schermen en programma’s voor gezellige kinderhoekjes. De speelse ombouw van het beeldscherm zorgt dat de interesse van kinderen al snel is gewekt. Voor KidsTV volstaat meestal een standalone beeldscherm, omdat updates relatief weinig frequent plaatsvinden. Vaak is het voldoende om de content een keer per kwartaal te vernieuwen.

Eenvoudig en efficiënt updaten

De programmering wordt op maat door Notice samengesteld met een loop van (teken)films en animaties die op USB-stick of SD/CF-kaart worden gezet. Uw medewerkers kunnen zo eenvoudig op locatie updates van het programma in de beeldschermen laden. Deze methode is een stuk stabieler dan dvd’s in combinatie met dvd-spelers. Bovendien zijn de dragers opnieuw bruikbaar, wel zo efficiënt.

Alles-in-één bij Notice

Notice levert totaaloplossingen voor KidsTV. Wij bieden een compleet pakket van schermen, ombouw- of ophangsystemen, bekabeling, installatie, service en beheer, redactie van kidscartoons, videoloops van (teken)films en animaties.

Meer informatie en maatwerk

Neem contact op met onze ervaren specialisten van Notice. Voor elke situatie bedenken wij een programma op maat, inclusief een scherpe offerte.