Content op maat

Ons creatieve team houdt van bedrijfs- en merkverhalen. En dat niet alleen wij houden van het complete plaatje: wij vertellen jouw verhaal op een eigentijdse manier en brengen het daar waar jouw publiek zich bevindt. Bijvoorbeeld door te filmen op locatie voor een bedrijfsfilm, of het schieten van een tv commercial of wat dacht je van een videotraining? Van script tot editing, van acteurs tot muziek. Wij vertellen jouw verhaal.


 

Zeg het met een video!

Een complexe boodschap helder communiceren doe je met een video. Jouw verhaal, beter verteld. 

image

Bedrijfsfilms

Met een bedrijfsfilm vertellen wij jouw unieke bedrijfsverhaal. Video is dé manier om aandacht te trekken van je publiek en te laten zien wie je bent.

image

Explanimations

Een complexe boodschap? Dit doe je door middel van een uitleg animatie. Ook wel explanimation genoemd. Zo communiceer je een complexe boodschap op een leuke en heldere manier.

image

TV-commercials

Duur? Hoeft niet. Ook met een beperkt budget maken wij spot on tv commercials.

image

Promotionele video’s

Speciale promoties onder de aandacht brengen doe je met video. Door dynamiek in de video op de USP’s van het product of dienst zal de boodschap een beter bereik hebben.

 
image

Eventregistratie video's

Verleng het effect van event door een videoregistratie. Wij filmen het event op locatie tot aan montage met voiceover en/of muziek.

image

How-to video

Zeer handige instructiefilms.

image

Template op maat

Prachtige designs op maat gemaakt.

 
image

E-learning

Werknemers op de hoogte houden d.m.v. ons online leerplatform.