NIEUWE DIGITAL SIGNAGE OPLOSSINGEN IN DE TIJDEN VAN COVID-19

Wij hebben voor jou de nieuwste innovaties op het gebied van digitale communicatie en Digital Signage-technologie die inspelen op de COVID-19 situatie: schermen voor realtime metingen, desinfecterende gel-dispensers, nieuwsitems over corona en meer..

Probeer easyscreen 31 dagen gratis

Klantentelsystemen

Geeft informatie over de wachttijd aan klanten die in de rij staan ​​om een locatie binnen te gaan en communiceert over de veiligheidsmaatregelen die je als bedrijf hebt genomen.

Storescan: beheer het aantal klanten in het pand

Perfect voor locaties met een groot oppervlak waar veel mensen in en uit gaan. Door de 2D/3D systemen voor realtime metingen beheer je gemakkelijk de toegestane capaciteit. Het is geïntegreerd met Easyscreen Digital Signage. Zo weten jouw klanten altijd hoeveel mensen er in het pand zijn en kunnen ze veilig wachten.

 

Klantentelsysteem: geavanceerde toegangscontrole voor klanten

Het werkt als een stoplicht voor klanten. Ideaal voor locaties die slechts één deur hebben om in- en uit te gaan. Het is een systeem dat in realtime de capaciteit op het scherm toont en daarbij aangeeft wanneer het mogelijk is om door te lopen of wanneer ze moeten wachten. Het toont ook de geschatte wachttijd. In combinatie met ons narrowcasting platform of als losstaand systeem.

Optimalisatie van je huidige meetoplossing

Met behulp van de bestaande apparatuur kunnen we Easyscreen via API / feeds verbinden met jouw klantentelsysteem om het vanaf ons platform op het scherm weer te laten geven.

QuickEdit

Dit is de meest veelzijdige optie. Hiermee is het mogelijk om allerlei informatieve, amusements- of promotionele berichten in te voegen - je kunt zelfs een​​ QR code invoegen zodat de klant zijn bezoek kan plannen. Het werkt op afstand vanaf een mobiel of tablet, bijvoorbeeld vanuit de locatie. Door een druk op de knop, is het mogelijk om bijvoorbeeld het verkeerslicht op het scherm te activeren, de maximale capaciteit èn de geschatte wachttijd toont.

Hygiëne units

Palen met ingebouwde schermen en geïntegreerde hygiënesystemen.

Standaard hygiëne unit

Met deze oplossing kunnen jouw werknemers en klanten hun handen wassen door met de elleboog op een hendel te drukken die desinfecterende gel afgeeft. Daarnaast heeft het toestel een 15 inch scherm (met ingebouwde mediaspeler), waarop je elk gewenst bericht kunt delen. Je kunt een bewegwijzering weergeven of hygiënemaatregelen op kantoor, nieuws, weer of video's over meerdere onderwerpen. De unit kan ook worden ontworpen in bedrijfskleuren, door een logo of naam toe te voegen.

Compacte hygiëne unit

Deze oplossing heeft een iets groter scherm, namelijk 21 inch, welke is geïntegreerd in een paal met een camera, thermometer en gel-dispenser.
 
De dispenser werkt automatisch door middel van een sensor waardoor er gel wordt afgegeven als de handen ervoor worden gehouden. Dit is een handige oplossing voor kantoorpanden. Bij deze oplossing kun je, net als de bovenstaande oplossing, zelf kiezen welke content er wordt gedeeld op het scherm. 

Grote hygiëne unit

De derde variant is de meest luxueuze en uitgebreide optie. Het is mogelijk om te krijgen in je huisstijl (kleuren, logo, bedrijfsnaam). Het bevat een 32 inch scherm welke is geïntegreerd in een stalen behuizing. Daarnaast heeft het een automatische gel-dispenser, waarvan je het gebruik online kunt volgen en is er de mogelijkheid om een ​​camera en thermometer te integreren. Ook hier kun je jouw Digital Signage programmering naar wens op het scherm tonen.

Probeer Easyscreen 31 dagen gratis

Alle oplossingen zijn zowel in koop als in lease af te nemen met onze financiële partners.

probeer EASYSCREEN31 dagen GRATIS

Wachttijd melder systeem met QR code

Zorg dat men geen scherm hoeft aan te raken met ons wachttijd systeem met QR code. Dit systeem is zo gebouwd, dat bezoekers met hun mobiele telefoon een webpagina openen waar ze een nummer voor de wachtrij kunnen aanvragen. De medewerkers achter de balie kunnen het systeem vanuit daar bedienen om aan te geven welk nummer er aan de beurt is. Hiernaast wordt op de afbeelding getoond hoe dit in zijn werk gaat.