Wat is narrowcasting?

Narrowcasting (Digital Signage) is een manier van communiceren met het publiek via schermen die verbonden zijn met de persoonlijke account van een klant.

In tegenstelling tot broadcasting wordt narrowcasting gebruikt om specifieke doelgroepen op specifieke plaatsen en tijdstippen te bereiken via gepersonaliseerde informatie en entertainment.

Zet Digital Signage binnen jouw bedrijf als onderdeel van contentmarketing, wat betekent dat je het gebruikt om klanten aan te trekken, te vermaken, informeren, de wachttijd te verzachten voor ze en nog veel meer!

Ontdek wat wij allemaal voor je kunnen betekenen met narrowcasting.

De kracht van narrowcasting

Beheer gemakkelijk meerdere locaties

Easyscreen is onderdeel van Fairview; een innovatief bedrijf dat al sinds 1999 digitale media creëert, ontwikkelt en onderhoud. Fairview levert Digital Signage aan meer dan 80 nationale en internationale grote bedrijven en duizenden vestigingen in elk denkbaar segment.

Spelergroepen voor specifieke content

Als je meerdere locaties beheert met Easyscreen, kun je gebruik maken van spelergroepen. Je stelt dit eenmaal in en kunt vervolgens gemakkelijk de content van een groep spelers aanpassen binnen een handomdraai. Zo kun je specifieke content in één keer programmeren voor alle spelers die dit mogen tonen.

Dezelfde content op meerdere schermen

Met Easyscreen kun je gebruik maken van 'twin' schermen. Dit houdt in dat meerdere schermen precies dezelfde content afspelen en je daarom maar voor één scherm hoeft te programmeren. Het aantal wat je kunt koppelen als twin is oneindig. Zo programmeer je makkelijk voor meedere schermen èn je betaalt lagere licentiekosten voor alle twin schermen.

Verplichte fragmenten

Als je met meerdere locaties werkt die ieder hun eigen account hebben, maakt elke locatie zijn eigen afspeellijst. Je kunt als hoofdgebruiker echter instellen dat er bepaalde fragmenten standaard voorbij komen in de afspeellijsten van de locaties, zonder dat ze deze fragmenten kunnen verwijderen uit de afspeellijst. Deze verplichte fragmenten komen tussen de bestaande content van de locatie door.

Geschikt voor elke locatie

Easyscreen kun je perfect inzetten voor bedrijven met meerdere vestigingen voor optimale snelheid, flexibiliteit en complete controle.

probeer nu gratis

Gepersonaliseerde narrowcasting

Ons narrowcasting platform biedt een breed scala aan kant-en-klare content. De meeste content kan je zelf aanmaken in jouw huisstijlkleuren en met het bedrijfslogo, maar we kunnen ook unieke specifieke content voor je op maat maken. Neem contact op met ons op en ons creatieve team zal iets moois voor je maken.

Digital Signage voor entertainment en nieuws

Het actueel houden van jouw narrowcastingprogramma is nog nooit zo eenvoudig geweest dankzij onze nieuws- en entertainmentwidgets. De inhoud wordt live geüpdatet en toont daarom altijd het laatste nieuws. Onze entertainmentvideo's worden maandelijks geüpdatet door onze redactie met leuke actuele onderwerpen. Vind de uitgebreide bibliotheek met entertainment en nieuwsitems in je account!

Kant-en-klare templates

Professionele content maken is eenvoudig met onze kant-en-klare templates. We hebben ze ingedeeld in verschillende stijlen. Elke stijl bevat een scala aan prachtige templates en widgets die je kunt gebruiken om een afwisselend en compleet programma te maken. En wat het nog mooier maakt... Je kunt alle templates opmaken in je eigen huisstijl!

Maak overal verbinding

Laat je social media tot leven komen op je scherm. We hebben de populairste social media kanalen geïntegreerd en werken continu aan de uitbreiding van ons aanbod.

De missende link

Ons Digital Signage platform is ontworpen voor connectiviteit en we hebben een groot aantal koppelingen ingebouwd. Mocht je toch iets missen, dan voegen we de koppeling met een programma naar wens graag voor je toe!

Upload je eigen media

Toon je eigen media op het scherm met behulp van onze templates. Upload afbeeldingen, video's, pdf-bestanden, PowerPoint presentaties of YouTube video's en programmeer ze op het scherm.

Weersvoorspelling op het scherm

Met ons digitale platform heb je de mogelijkheid om het actuele weer te tonen op de schermen. Je kunt het weer in Nederland laten zien, maar ook van een plaats in het buitenland.

Liever persoonlijk contact?

Je kunt altijd bij ons terecht. Ons kantoor is open op maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:30 uur.

Telefoon: (+31) 0207548660

Email: sales@fairviewcorp.com

Adres: Willem Fenengastraat 21, 1096 BL Amsterdam

 

ga naar de hardware pagina

Op de hardware pagina vind je meer informatie over onze mediaspelers en schermen.