Betrokken werknemers maken het verschil!

Op het eerste oog is er niets aan de hand. Je medewerkers doen wat ze moeten doen, ze zijn op tijd, doen hun ding en maken hun uren. Even een wake-up call. Je zit waarschijnlijk in alarmfase één. Die gelatenheid van je werknemers is een regelrechte kostenpost. Ongeïnteresseerde werknemers kosten geld en zijn funest voor je reputatie.

Klantbeleving? Voor 87%* van je mensen zal het een worst wezen.
Onderzoek heeft uitgewezen dat slechts 13% van de werknemers daadwerkelijk betrokken is bij het bedrijf waarvoor ze werken. Best heftig. Want dat betekent dat het voor 87% een worst zal wezen wat er in je bedrijf omgaat. Laat staan wat je klanten ervan vinden. Goed, ze klagen niet, ze doen hun ding, maar deze gelatenheid is funest voor je organisatie en reputatie. Nu wil je natuurlijk direct weten hoe je je werknemers weer betrekt bij je bedrijf.

Oprecht betrokken werknemers, bestaan ze nog?
De meest efficiënte manier om het tij te keren is door mensen te informeren. Werknemers horen namelijk graag hoe het gaat met het bedrijf. Medewerkers die goed en volledig geïnformeerd zijn over bedrijfsactiviteiten, geven zelf aan dat ze zich meer betrokken voelen bij de organisatie. De cijfers liegen er niet om. Zo zien bedrijven met zeer betrokken medewerkers een stijging van 20% in de omzet en een stijging van 10% in de klanttevredenheid scores. Interne communicatie via narrowcasting kan daar een belangrijke rol bij spelen.

Narrowcasting: de manier om mensen te betrekken bij je bedrijf.
Narrowcasting blijkt een perfecte, efficiënte manier om mensen oprecht te betrekken bij je bedrijf. Het is minder bewerkelijk dan de obligate maandborrel, stukken actueler dan de zoveelste nieuwsbrief en professioneler dan een smoezelig A4’tje in de koffiecorner. Met narrowcasting vertel je de mensen wat er speelt in je bedrijf. Jij bepaalt zelf wat er wordt gedeeld en kunt razendsnel inspelen op gebeurtenissen. Met een paar schermen of een informatiezuil op strategische plekken zorg je voor bereik. Met de juiste content laat je zien hoeveel je om je mensen geeft.

Bron: Officevibe

Download 10 tips om je bedrijf onweerstaanbaar te maken voor je personeel!

Easyscreen: One stop shop Narrowcasting Software

digital signage for healthcare

Hier bij Easyscreen zijn we een one-stop-shop, dus we kunnen  je bij elke stap helpen. Wij kunnen je voorzien van jouw narrowcasting schermen en mediaspelers, maar ook veel meer. Wij leveren je de content creatie en beheersoftware van ons platform en zorgen vervolgens voor installatie en onderhoud.

Wil je meer weten over narrowcasting? Lees onze volledige handleiding over narrowcasting

Gratis Narrowcasting Software Demo

We zijn ervan overtuigd dat jouw bedrijf de voordelen van narrowcasting zal ervaren, net zoals onze andere klanten in vele branches dat al doen

narrowcasting gratis demo