Een willekeurig voorbeeld: Je bekijkt het aanbod, wordt verliefd op een huis en stapt een makelaarskantoor binnen om er alleen maar achter te komen dat het huis al verkocht is. Balen. In dit specifieke voorbeeld willen makelaarskantoren correcte informatie weergeven, maar hebben geen tijd om de extra taken op te pakken. Dat is waar wij om de hoek komen kijken met onze indoor media engagement platform en het voor je oplossen.

Versterk de aantrekkingskracht

Co-operatieve makelaardijen Hoekstra & Van Eck en Hendriks Makelaardij waren op zoek naar extra mogelijkheden om hun huizenaanbod te tonen op een dynamische manier. Dit was de grootste reden om bij ons aan te kloppen voor advies. We boden digital signage aan in de vorm van etalageschermen om aandacht te trekken van de voorbijgangers. Daarnaast heeft ons Design Lab een op maat gemaakt video programma opgesteld, voor elke makelaardij in de eigen huisstijl en natuurlijk ook in hoge kwaliteit. Daarna hebben ze een slimme oplossing bedacht om het nog efficiënter te maken.

Naadloze koppeling

Om er zeker van te zijn dat de huidige huizen werden getoond op het scherm, hebben we een connectie gerealiseerd tussen Funda en ons digital signage systeem. Als er een huis wordt geüploadet in Funda, wordt hij binnen enkele minuten getoond op het scherm. Zonder tussenkomst van personen. Makkelijk en snel, precies zoals we het willen.

Eigen beheer

Elke locatie van de makelaarskantoren kunnen het programma aanpassen indien nodig. Ons aanbod aan templates in hun specifieke huisstijl helpt ze om nieuwe berichten snel te maken. Op deze manier hebben ze altijd het eigen beheer.

Easyscreen helpt je om een relatie op te bouwen met je klanten

En natuurlijk is dit niet alleen voor makelaardijen. We bedienen merken en industrieën wereldwijd. We bouwen dit fantastische indoor engagement platform voor digital signage en muziek met de meeste features en coolste designs. We houden van onze klanten vanwege de innovatieve uitdagingen die ze ons gaven op het gebied van technologie, design of content. Als je een speciaal verzoek hebt, zijn ons Tech- en Design Lab er voor je. Geef ons gewoon een belletje.

Easyscreen: One-stop-shop Narrowcasting Software

easyscreen narrowcasting software

Hier bij Easyscreen zijn we een one-stop-shop, dus we kunnen je bij elke stap helpen. Wij kunnen je voorzien van jouw narrowcasting schermen en mediaspelers, maar ook veel meer. Wij leveren je de content creatie en beheersoftware van ons platform en zorgen vervolgens voor installatie en onderhoud.

Wil je meer weten over narrowcasting? Lees dan onze volledige handleiding over narrowcasting.

Gratis Narrowcasting Software Demo

We zijn ervan overtuigd dat jouw bedrijf de voordelen van narrowcasting zal ervaren, net zoals onze andere klanten in vele branches dat al doen. Dat is waarom we een gratis demo aanbieden.

narrowcasting gratis demo