Nauwkeurig blijven in je communicatie en tegelijkertijd zorgen voor meer betrokkenheid

Stel je voor: je ziet je droomhuis hangen in de etalageruit van de makelaar. Je stapt meteen naar binnen om er vervolgens achter te komen dat het huis al is verkocht. Balen!
Makelaars willen natuurlijk graag het aanbod up-to-date houden, maar hebben niet altijd de tijd of de middelen om dit goed bij te houden. Onze narrowcasting software heeft al bewezen hier goed bij te kunnen helpen.

Vergroot de klantbetrokkenheid
Makelaars Hoekstra & Van Eck en Hendriks Makelaardij waren op zoek naar extra mogelijkheden om hun huidige aanbod op een dynamische wijze te vertonen. Wij kwamen met het idee om etalage schermen hiervoor te gebruiken. Vanuit het easyscreen narrowcasting platform wordt automatisch het laatste woningaanbod getoond. Het dynamische beeld trekt de aandacht van passanten en de makelaar zelf heeft geen omkijken naar het bijhouden van het aanbod. Ons Design Lab heeft voor elke makelaar een op maat gemaakt video programma samengesteld in hun eigen huisstijl. Daarbovenop heeft ons Tech Lab een slimme oplossing verzonnen om alles zo efficiënt mogelijk te maken.

Koppeling met Funda
Om er zeker van te zijn dat de juiste huizen op het scherm worden getoond, hebben wij voor ons narrowcasting systeem een koppeling gecreëerd met Funda. Zodra een huis wordt geüpload in Funda, is het al binnen een paar minuten te zien op het scherm. Makkelijk en simpel.

Volledige controle
Elke vestiging van een makelaar kan het programma aanpassen als dit nodig is. Onze uitgebreide selectie van templates in eigen huisstijl zorgt ervoor dat iedereen makkelijk nieuwe informatie kan communiceren. Zo hebben zij alle touwtjes in handen.

Easyscreen helpt je om betrokkenheid te creëren bij je doelgroep
We doen dit niet alleen voor makelaars, maar voor bedrijven uit alle industrieën. We hebben een geweldig indoor engagement platform gecreëerd met de meeste features en de beste designs. Heb je een speciaal verzoek? Dan helpt ons Tech en Design Lab je graag! We houden van de innovatieve uitdagingen die wij van onze klanten krijgen op het gebied van technologie, design en content.

Neem contact op voor meer informatie

 

 

hoekstra-500x269 Hoekstra & Van Eck

Easyscreen: One-stop-shop Narrowcasting Software

easyscreen narrowcasting software

Hier bij Easyscreen zijn we een one-stop-shop, dus we kunnen  je bij elke stap helpen. Wij kunnen je voorzien van jouw narrowcasting schermen en mediaspelers, maar ook veel meer. Wij leveren je de content creatie en beheersoftware van ons platform en zorgen vervolgens voor installatie en onderhoud.

Wil je meer weten over narrowcasting? Lees dan onze volledige handleiding over narrowcasting.

Gratis Narrowcasting Software Demo

We zijn ervan overtuigd dat jouw bedrijf de voordelen van narrowcasting zal ervaren, net zoals onze andere klanten in vele branches dat al doen. Dat is waarom we een gratis demo aanbieden.

narrowcasting gratis demo