Indoor LED schermen zijn de meest effectieve reclamedragers, dus in dit bericht laten we je zien wat het is, welke voordelen het biedt en hoe je deze methode van bewegwijzering installeert.

Wat zijn indoor LED schermen? 

Digital Signage, ook wel digitale bewegwijzering genoemd, is een reclamemethode die zich onderscheidt door het gebruik van digitale monitoren voor dynamische bewegwijzering en communicatie. De meest voorkomende is het vinden van indoor LED schermen die gebruik maken van nieuwe technologieën om elke nieuwe marketing strategie te dekken.

Een van de voornaamste kenmerken van deze reclamemethode is dat zij bestaat uit LED-reclameschermen. In het geval van indoor digitale reclame gebruik je een enkel LED-scherm dat van verschillende afmetingen kan zijn. Je kunt ook reuzenschermen samenvoegen tot een videowall. Het meest gebruikelijk voor bedrijven is het gebruik van players die worden beheerd vanuit narrowcasting software, ontworpen voor het beheer van digitale inhoud, en die de creatie en distributie van reclamepresentaties in winkels en winkels mogelijk maken

In elk geval is het belangrijk voor ogen te houden dat de boodschap in het middelpunt van de belangstelling moet staan en de gebruikers moet aansporen om aandachtig te blijven; digitale reclame is dus dynamisch en origineel. Het moet ook consistent zijn met de buitenreclame die je toont. 

Hier moet je aan denken bij de aankoop van LED-schermen voor indoor gebruik

Bij de keuze voor het plaatsen van een scherm met LED-verlichting voor het interieur van de zaak, is het belangrijk dat je rekening houdt met een aantal factoren die je zullen helpen de beste resultaten te verkrijgen:

 • Digital Signage software: dit content management systeem (CMS) wordt op een server geïnstalleerd en is toegankelijk via een online webpagina; bovendien is het flexibel en gemakkelijk te gebruiken, zodat optimale resultaten verzekerd zijn.
 • Mediaspelers: indoor LED-reclameschermen zijn verantwoordelijk voor het leveren van reclame aan gebruikers; de gekoppelde mediaspelers moeten de inhoud vloeiend uitzenden, met video’s of vloeiende animaties. Bovendien moeten zij 24 uur per dag en 365 dagen per jaar gebruikt kunnen worden, moeten ze op een afgeschermde plek staan en alleen op een specifiek apparaat werken. Bij Easyscreen gebruiken we de IAdea MBR 1100 mediaspeler.
 • Content: je kunt je eigen digitale content creëren voor jouw binnenschermen. De presentaties moeten van kwaliteit zijn en daarvoor is het van essentieel belang een analyse uit te voeren die je in staat stelt de behoeften van jouw gebruikers te kennen. Als dit niet het geval is, dan is het waarschijnlijk dat jouw marketingstrategie het publiek niet zal interesseren. Het beste is in te zetten op een impactvolle, gevarieerde en in het oog springende boodschap.

Voordelen van Easyscreen’s indoor LED displays

Indoor LED schermen zijn gemaakt met LED buizen, zijn modulair en full color voor gebruik in elk winkelinterieur ongeacht de verlichting en lay-out. Ze zijn vervaardigd met LED-componenten van de hoogste kwaliteit, die een verbazingwekkende helderheid, contrast en kleurweergave bieden. Indoor LED-displays bieden een superieure beeldkwaliteit, dankzij intelligente en proactieve LED-tegels, en zijn eenvoudig te installeren en te onderhouden. 

Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van het kiezen voor indoor LED schermen in jouw bedrijf:

 • Eenvoudig beheer: indoor LED-schermen voor narrowcasting kunnen worden aangestuurd via een eenvoudige en intuïtieve software, zodat meerdere schermen kunnen worden beheerd, zelfs als ze zich in andere landen bevinden.
 • Reclame op afstand: maakt het mogelijk jouw strategie voor de creatie van digitale inhoud vanaf elk toestel te reproduceren; het zorgt ook voor dynamiek en dient als entertainment voor die bedrijven waar de wachtrijen vaak lang en saai zijn.
 • Geld besparen: hoewel de aanvankelijke investering groter kan zijn dan die voor drukwerk, zal zij zichzelf snel terugverdienen. Narrowcasting is goedkoper dan je denkt.
 • Resultaten meten: een ander voordeel van narrowcasting is dat je de interactie kunt controleren die bestaat tussen klanten en het merk; op dezelfde manier hebben ze sensoren om te zien waar gebruikers de aandacht vestigen en om daar de gewenste informatie te installeren.
 • Beslissing: narrowcasting helpt bij het bepalen van de inhoud die je wilt weergeven en bij het maken van een planning afhankelijk van de dag, het tijdstip of de week; bovendien zorgt het voor de overdracht van aanbiedingen in real time.
 • Beeld: Indoor LED schermen bieden een transparant, aangepast en modern beeld van het bedrijf, dat belangrijke informatie toont en het publiek op een bepaald moment aantrekt.
 • Opslag van informatie: volgens verschillende studies onthoudt 90% van de gebruikers beter de boodschappen die zij op de schermen hebben gezien; bovendien hebben verschillende analyses ervoor gezorgd dat narrowcasting de omzet van bedrijven tot 30% helpt verhogen.

Waarom zou je een indoor led display kopen?

Het belangrijkste doel van de meeste bedrijven is veel klanten aan te trekken en tegelijkertijd te blijven hangen in de gedachten van potentiële klanten door hun naam te verbinden met de dienst die zij aanbieden. Om dit te doen, moeten bedrijven een kwaliteitsproduct of -dienst hebben en een sterke identiteit die concurrenten kan overtreffen.

De beste manier om een sterke aanwezigheid van een bedrijf te creëren, die in de hoofden van de mensen kan worden gegrift, is door middel van reclame.

Indoor LED-displays kunnen het beste hulpmiddel worden voor jouw reclamestrategie, omdat ze een indrukwekkend element in jouw winkel kunnen worden. LED-displays zijn zeer veelzijdig en kunnen gemakkelijk overal naartoe worden verplaatst. Ze zijn een geweldige investering voor reclame-, promotie- en decoratieve doeleinden.

Belangrijkste marktsectoren die indoor LED displays nodig hebben

Wil je gaan voor narrowcasting in jouw bedrijf? Hier tonen wij jou de meest voorkomende ruimtes waar gewoonlijk zowel een enkel scherm als een reusachtig indoor LED scherm wordt geïnstalleerd. Ze maken een heldere vitrine mogelijk en garanderen, door hun grote afmetingen, een grote visuele impact; op dezelfde manier dienen indoor LED schermen om de aandacht van klanten te trekken en conventionele televisies te vervangen. Dit type narrowcasting is zeer gebruikelijk in winkels, restaurants, hotels, winkelcentra, musea en luchthavens:

In winkels, sportcentra en nachtclubs

Indoor LED schermen zijn heel gebruikelijk in winkels, omdat ze de zichtbaarheid van de zaak vergroten met beelden en video’s.

In restaurants en hotels

Een andere sector die ook gebruik maakt van narrowcasting is de horeca; de belangrijkste functie ervan is het bespoedigen van bestellingen en het bereiken van een grotere autonomie van de klanten.

In winkelcentra, musea en luchthavens

De functie van deze LED binnen schermen is de doorgang van mensen in grote ruimten te verbeteren; bovendien dienen zij als informatiepunten en helpen zij de gebruikers om te komen waar ze heen moeten.

Cómo se instalan las pantalla led para interiores

pantalla interior restaurante

¿Quieres instalar una pantalla LED interior y no sabes cómo hacerlo? A continuación te mostramos los pasos para disfrutar de la mejor cartelería digital en tu negocio:

 1. Pon los paneles LED en posición: puede ser horizontal o vertical; el objetivo es que tu información ocupe el tamaño total del reproductor. Organiza cada panel LED en el orden correcto para formar la pantalla LED de tamaño completo. Instala los accesorios.  Conecta cada panel LED usando el cable eléctrico provisto.
 2. Conecta el cable eléctrico: después debes conectar el cable de datos numerado en cada uno de los paneles LED. A continuación, tienes que comprobar que los indicadores LED están en color verde fijo, ya que esto indica que la conexión de datos es perfecta. Cada cable de datos está numerado e identificado en el manual, conéctalos en el orden correcto a cada panel LED. Asegúrate de que todos los indicadores LED tengan luz verde. Esto significa que la conexión de datos es correcta.
 3. Enciende el software: tienes que insertar tus contenidos publicitarios en él y verás como tus anuncios comenzarán a ser visibles en tu pantalla LED interior. Enciende el reproductor multimedia para pantalla LED y carga tus videos, imágenes y anuncios. Nosotros también te proporcionamos tus digital signage templates o plantillas para contenidos digitales y así tendrás un sistema de control de tu publicidad en un solo clic. Tu pantalla LED de interior para publicidad está lista.

Ahora que ya lo sabes todo sobre las pantallas led interior, ¿a qué esperas para apostar por estas pantallas de publicidad para tu negocio?

Pantallas LED para interiores y especificaciones técnicas 

Las pantallas LED colocadas dentro de tiendas y escaparates están diseñadas para ser vistas desde distancias cortas, por lo que es mejor usar un tamaño de píxel pequeño y una resolución más alta.

Sin embargo, es importante tener en cuenta que para cada tamaño de pantalla, existe un tamaño de píxel correspondiente. Este criterio es fundamental a la hora de elegir una pantalla LED de interior. Comprar una pantalla con un tamaño de píxel más pequeño que el recomendado, sin tener en cuenta ningún otro parámetro, puede resultar en una pantalla publicitaria excesivamente cara que no podría satisfacer sus necesidades o expectativas.

Nuestras pantallas led para interiores son pantallas de alta resolución y están disponibles en un pixel pitch muy reducido, ofreciendo una imagen muy nítida, con una calidad similar a la que proporcionan los sistemas de videowall, pero sin las típicas y molestas divisiones tradicionales.

Este nuevo tipo de pantallas LED de alta resolución se ha convertido en un elemento cada vez más popular en áreas comerciales, cubriendo grandes superficies y mostrando un espectacular contenido multimedia, animando a los clientes a comprar.

Cartelería digital exterior

Por otro lado, las pantallas led exterior y los video wall también son muy habituales, especialmente en paradas de tren o autobús; su tamaño suele depender del espacio disponible y del objetivo que se quiere conseguir.  

En EasyScreen somos la marca líder en España de Cartelería Digital y pantallas led de interior, puedes pedir tu prueba gratuita y te ayudamos a calcular el precio de tu pantalla led.