Meetingroom TV

Narrowcasting voor Kantoren

Easyscreen is een narrowcasting software platform waarmee kantoren nuttige en inspirerende content op elk scherm, overal en binnen no time kunnen weergeven. Het is echt de sleutel tot medewerkers-betrokkenheid. Recent onderzoek heeft aangetoond dat goed geïnformeerde medewerkers beter presteren en graag een extra bijdrage leveren aan de bedrijfsresultaten. Easyscreen biedt je alle hulpmiddelen om jouw interne communicatie te verbeteren.

 

[contact-form-7 title="" id="none"]

Deze bedrijven gingen je voor

Vergroot je bereik met minder moeite

Versterk jouw bedrijf met de narrowcasting software van Easyscreen

 

    • Betrek jouw publiek met dynamische content

Wij bieden ongeëvenaarde software waarmee je jouw eigen narrowcasting programma kunt maken. Door een paar schermen te gebruiken en een paar keer klikken, kun je jouw werknemers en jouw bedrijfsresultaten de aandacht geven die zij verdienen.

    • Bespaar tijd met een geavanceerde maar eenvoudige bediening

Beheer meerdere locaties, vertel hen een verhaal over jouw bedrijfsservices, geef informatie over openingstijden of voeg eenvoudig nieuws toe, maak unieke content met templates die specifiek zijn ontworpen voor jouw bedrijfssector. Kies uit verschillende templates zoals nieuws, agenda, Twitter of onze RSS-feed template.

    • Volledige service met betaalbare hardware

We leveren hardware, content creatie en online software, en zorgen voor installatie en onderhoud. We maken gebruik van een reeks professionele en betaalbare schermen en mediaspelers die een eenvoudige installatieprocedure hebben en technologie gebruiken die geavanceerd en bewezen is. We hebben de opties getest en de beste hardware voor jou gekozen.

probeer het nugratis

Ontdek een wereld met nieuwe mogelijkheden

Snel en eenvoudige opzet in 3 stappen

Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding. Wij zullen je onze mediaspeler en narrowcasting software leveren.

1. Dynamische creaties

Log in op het narrowcasting softwareplatform van Easyscreen en maak jouw content aan door te kiezen uit onze verscheidenheid aan kant en klare templates, apps en widgets. Pas het aan met jouw logo, kleuren, informatie en media, of begin opnieuw en upload jouw eigen content.

 

 

2. Scherm compatibiliteit

Sluit jouw mediaspeler aan op jouw scherm (of wij doen dit voor je). Al onze apparaten kunnen eenvoudig worden aangesloten op elk HD-scherm, tv of zelfs projectorwanden.

 

3. Meerdere locaties

Voorzie één of meerdere schermen van content en op meerdere locaties dankzij onze dynamische afspeellijsten. Je hebt de controle over jouw schermen en kunt dit zelfs op afstand doen

 

Jouw succes = ons succes

Ons team heeft meer dan een decennium ervaring met het helpen van bedrijven als die van jou om narrowcasting projecten te realiseren

illustratie van vrouw en man werkend achter een laptop

Belangrijkste functies

Resultaten

Deel resultaten van individuele medewerkers op een dynamische manier om de motivatie te verhogen. 

Wayfinding

Begeleid bezoekers naar de juiste ruimte en verbeter hun ervaring.

Nieuws & weer

Houd je medewerkers op de hoogte en toon de actuele nieuws- en weer informatie op het scherm.

Persoonlijk

Maak video's om te laten zien wie de beste werknemer van de maand is of laat zien wie er in het team werkt.

Content creatie

Als je een specifieke video in jouw branding wilt, kan ons content creatie team het voor je maken.

Koppeling

Koppel onze software met programma's waaronder Google Analytics, Salesforce en Shopify en toon automatisch data op het scherm.

Meetingroom TV

Meetingroom TV

Juiste kamer. Juiste tijd. Juiste mensen. Zo makkelijk is het.

Vermijd dubbel geboekte vergaderruimtes, onduidelijke vergaderschema's of bezoekers die de weg kwijt zijn.

Integreer agenda's in vergaderruimten en verras jouw gasten met een welkomstbericht.

coffe-2

Team TV

De absolute must have voor medewerker betrokkenheid. Narrowcasting binnen jouw bedrijf: niet alleen zeer efficiënt, maar ook zeer nuttig. Communiceer belangrijke statistieken, zoals doelen, output en de bedrijfsomzet in realtime over meerdere locaties. Compleet met bedrijfsvideo's of koppel jouw narrowcasting systeem aan jouw bedrijfssoftware zoals Salesforce, SAP of Profit. Met Team TV zorg je ervoor dat medewerkers echt betrokken zijn.

tv scherm met diverse social media streams

Social Media TV

Wil je jouw berichten, likes en shares op jouw narrowcasting tonen? Met Social Media TV kun je eenvoudig al jouw sociale mediakanalen, zoals YouTube, Facebook, Pinterest en Instagram, integreren in jouw afspeellijst.

Je kunt jouw klanten aanmoedigen om hun merkervaringen te delen met foto's en recensies en mee te doen met een hashtag campagne.

 

Juridisch Loket, customer story

"Dankzij narrowcasting kunnen we onze bezoekers van informatie voorzien terwijl ze wachten op juridisch advies" - Het Juridisch Loket

Het Juridisch Loket

 

Start jouw narrowcasting demo. Het is gratis!

Je zult genieten van onze eenvoudige en gestroomlijnde gebruikers interface voor alle branches. Onze one-click oplossing wordt geleverd met eenvoudige hulpmiddelen voor het maken van content, compleet beheer van afspeellijsten en een uitgebreide bibliotheek met afbeeldingen en templates van hoge kwaliteit.

Test onze aantrekkelijke narrowcasting software volledig gratis gedurende 14 dagen. We sturen je een e-mail met jouw gebruikersnaam en wachtwoord, daarna hoef je alleen maar in te loggen en te browsen.

[contact-form-7 title="" id="none"]