Easyscreen: de communicatie achter BP

BP tankstations

BP is een internationaal energiebedrijf met een groot aandeel wereldwijd in het energiesysteem. Zij zijn actief in 78 landen over de hele wereld. Het aanbod omvat transportbrandstoffen, licht- en warmteoplossingen, energie voor de industrie, motorsmeermiddelen en petrochemische producten voor de vervaardiging van alledaagse voorwerpen.

Sinds maart 2008 zijn ook BP-tankstations klant. Meer dan 30 tankstationlocaties in Nederland worden door Easyscreen aangestuurd met onze narrowcasting dienst (op maat gemaakte video's worden geprogrammeerd op BP TV en Wild Bean Café TV bij de tankstations).

Hoe BP narrowcasting gebruikt om de interne en externe communicatie te verbeteren

Easyscreen produceert, plant en zendt elke maand nieuwe promotiecontent uit in ongeveer tweehonderd BP-tankstations op twee kanalen: één voor BP en één voor zijn in-store Wild Beans Café (WBC).

BP TV en WBC TV hebben een verschillende focus. BP TV promoot de speciale aanbiedingen van BP op het verkooppunt, terwijl WBC TV het volledige assortiment verse broodjes, snacks en drankjes onder de aandacht brengt. Beide bevatten echter opties voor updates voor deelnemers om relevante onderwerpen, thema's of speciale aanbiedingen onder de aandacht te brengen.

Kenmerken van narrowcasting bij BP

We kunnen de mediaspelers in tankstations ook op afstand beheren, zodat we de programmering op elke afzonderlijke locatie kunnen afstemmen. Schermen op nieuwe BP locaties kunnen hier gemakkelijk aan worden toegevoegd. 

Wat wij voor BP inregelen:

  • Video en grafisch ontwerp
  • Installatie van de hardware
  • Animaties
  • Support

 

Wat BP van Easyscreen vindt

"We besparen geld ten opzichte van het gebruik van gedrukte bewegwijzering. Easyscreen is een nuttige manier om informatie aan onze gebruikers bij BP-tankstations door te geven."

Digitale bewegwijzering voor verschillende locaties over de hele wereld:

Cases zoals dat van BP zijn een succes, omdat zij een digitale oplossing hebben gekregen waarbij zij alleen met intuïtieve narrowcasting software de inhoud kunnen beheren die zij op hun schermen in al hun locaties willen hebben.

Wil je meer informatie over narrowcasting?

Bezoek onze pagina met alle exclusieve informatie over hoe je jouw locaties kunt versterken met narrowcasting, en maak GRATIS gebruik van onze demo.

  meer informatieGRATIS