Easyscreen: de energie achter Fit For Free

Fit For Free

Met Easyscreen heeft Fit For Free een eigen narrowcasting kanaal voor al haar sportscholen. Het systeem biedt zijn service aan 80 vestigingen in België en Nederland met hoogwaardige content en lokale informatie.

Fit For Free maakt sinds 2012 gebruik van Easyscreen. De sportschoolketen bestelde in dat jaar de eerste mediaspelers en bleef dit doen in de daaropvolgende jaren. Ze zitten inmiddels op zo'n 100 locaties met Easyscreen! Per locatie is er één mediaspeler en op het hoofdkantoor hebben ze er vier geplaatst.

 

Hoe Fit For Free narrowcasting gebruikt om de communicatie te verbeteren

Voor Fit For Free heeft Easyscreen een speciale widget ontwikkeld die met een koppeling automatisch laat zien welke groepslessen wanneer plaatsvinden. Het programma wordt bestuurd vanuit een centraal punt, waar met een paar drukken op de knop alle vestigingen wordt bediend.

Ook is er op aanvraag andere content op maat gemaakt, waardoor alle informatie in de huisstijl van de fitnessketen getoond wordt.

 

 

De widgets die het meest worden gebruikt door Fit For Free:

  • Rooster met alle activiteiten die plaatsvinden in de sportschool.
  • Koppeling met de Fit For Free app die relevante content toont voor de bezoeker.
  • Updates van hun social media platformen, waaronder Instagram, Facebook, Twitter
  • Video's van hun streaming kanaal op YouTube.
  • Informatie van externe partijen die gelinkt zijn aan de sportschool, zoals fysiotherapeuten.
  • Promotie van producten die verkrijgbaar zijn, zoals flesjes water en sportartikelen.

 

Dit zegt Fit For Free over Easyscreen


"Onze klanten genieten van nieuws en entertainment terwijl ze sporten. Narrowcasting draagt ​​bij aan de totale Fit For Free-ervaring."

Beheren narrowcasting voor alle locaties vanaf één centraal punt:

Cases zoals bij Fit For Free zijn een groot succes omdat ze een oplossing bieden waarmee je vanuit 1 locatie met intuïtieve narrowcasting software content kunt tonen waar en wanneer je maar wilt op alle locaties.

Wil je meer informatie over Digital Signage in sportscholen?

Bezoek onze pagina met alle exclusieve informatie over hoe je jouw sportschool kunt verbeteren met narrowcasting en ontvang ook een demo versie van onze GRATIS software

  KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIEGRATIS