Thermen Soesterberg

Dat wellness, zintuigen en natuur alles met elkaar te maken hebben, ontdek je in de sauna, beauty en wellnessresort van Thermen Soesterberg. Hier, hartje Nederland en op de groene grens van de Utrechtse Heuvelrug, gaat het om ervaren en beleven. En dat doe je met al je zintuigen.

Thermen Soesterberg maakt gebruik van Easyscreen als onderdeel van haar communicatie richting de bezoekers. In het resort hangen er 14 schermen waar Easyscreen op draait. Voor een overzicht van haar programma heeft Thermen Soesterberg een belevenisprogramma opgesteld waarmee zij haar bezoekers op de hoogte brengt van de dagprogramma’s en hoe laat deze plaatsvinden.

Om het ze nog makkelijker te maken heeft Easyscreen een op maat gemaakte QuickEdit voor de belevenisprogramma ontwikkeld. Met de QuickEdit kan Thermen Soesterberg makkelijk wijzigingen in het programma doorvoeren zonder te hoeven inloggen in het narrowcasting systeem en zonder te hoeven synchroniseren. De wijzigingen zijn vervolgens direct op het scherm te zien.