narrowcasting templates

De digitale bewegwijzering of narrowcasting speelt een fundamentele rol in het verhogen van de winst van jouw bedrijf. Om een beetje beter te begrijpen wat narrowcasting inhoudt, moet je eerst begrijpen wat multimedia-content is. 

Multimedia content wordt ook wel contentmarketing genoemd. Het is de weergave van statische of bewegende beelden op de reclameschermen, eventueel ondersteund door tekst. Multimedia content is het perfecte middel om jouw interne en externe communicatie efficiënt te laten verlopen. Deze vorm van visuele communicatie is wat jouw bedrijf nodig heeft om onmiddellijk contact te maken met je klanten. Waarom? Nou… als de technologie vooruit gaat, gaan mensen ook vooruit. De grote hoeveelheid tekst behoort tot het verleden. Vandaag de dag zijn mensen geïnteresseerd in dynamische en interactieve content.

Visuele marketing motiveert ook en verhoogt de prestaties van de werknemers. Jouw werknemers op de hoogte houden is essentieel voor het functioneren van je organisatie. Zonder tevreden personeel is interne communicatie totaal niet waardevol.

multimedia content

Soorten multimedia content die je verkoop zal doen stijgen

Er zijn tal van verschillende soorten multimedia content die je op jouw reclameschermen kunt weergeven:

 • Reacties van klanten: kies de positieve feedback van jouw klanten over jouw merk en toon ze op jouw sociale netwerken, zodat andere mensen kunnen zien hoe blij ze zijn met jouw bedrijf.
 • Campagne verbintenissen: als je narrowcasting gebruikt voor interne communicatie, kun je jouw medewerkers de missie, visie en waarden van de organisatie laten zien, zodat ze die altijd zullen onthouden. Aan de andere kant, als je het gebruikt voor een externe communicatie, kun je een hashtag gebruiken die is afgestemd op jouw campagne om een corporate visuele communicatie te creëren.
 • Motiveer werknemers: toon resultaten, doelstellingen, doelen, verkoop en vooruitgang van KPI’s om de nieuwsgierigheid en interesse van jouw werknemers te wekken. Geef hen het gevoel deel uit te maken van de organisatie en laat hen streven naar geweldige resultaten door grafieken, tabellen, enz. te tonen.
 • Promoties en aanbiedingen: als je een marketingstrategie gaat uitvoeren, kun je op jouw digitale informatieschermen de kenmerken van jouw product, prijzen, productie, voorraadniveaus, online beschikbaarheid, enz. laten zien. 
 • Menuborden: maak je deel uit van de horecasector? Dan is het ideaal om jouw menu op je reclameschermen weer te geven. Update de content vanaf je PC en benadruk die speciale aanbiedingen van dat moment.
 • Kant-en-klare templates: bij Easyscreen bieden we je een uitgebreide bibliotheek met video templates en widgets waarmee je een gevarieerd, compleet en functioneel kanaal kunt maken. Je kunt de content aanpassen aan jouw huisstijl.
 • Eigen inhoud: voeg je eigen bestanden toe; of het nu video’s, PDF-bestanden, PowerPoint presentaties of YouTube video’s zijn. Zodra je de template hebt gemaakt, kun je de bestanden rechtstreeks invoegen om ze te uploaden.
 • Entertainment: Heb je een privé-kliniek? Vervelen jouw cliënten zich in de wachtkamer? Er is altijd de mogelijkheid tot vermaak door het uitzenden van onder andere de nu.nl, kranten als De Volkskrant, medisch nieuws en zelfs tekenfilmkanalen voor de kleintjes.
 • Winkel- en kantoor plattegronden: help jouw klanten naar hun bestemming te leiden. Als je een kantoor met veel verdiepingen hebt, kun je laten zien op welke verdieping de faciliteiten van jouw bedrijf zich bevinden. Toon hen een kaart om hun zoektocht te vergemakkelijken.
 • Dienstregeling van het vervoer: voor onder andere scholen, universiteiten, musea is het relevant om bezoekers te informeren over de dienstregeling van het openbaar vervoer. Ook kun je dit bij belangrijke evenementen laten zien waar scholen en universiteiten aan deelnemen.
 • Live camera: je kunt zien wat er binnen of buiten jouw faciliteiten gebeurt.
 • Live TV: Zend verschillende TV-kanalen uit zoals National Geographic om jouw klanten te vermaken en hun wachttijd aangenamer te maken. 

Vergeet niet dat aan elk van deze soorten multimedia content aantrekkelijke, creatieve en in het oog springende afbeeldingen of video’s kunnen worden toegevoegd om de aandacht van mensen te trekken. Deze visuele marketing content heeft het voordeel dat er een hogere en efficiëntere interactie tussen bedrijf en klant of werknemers ontstaat, met een betere omzet tot gevolg.

narrowcasting software

Software voor het tonen van advertenties

Om de multimedia content die we hierboven hebben vermeld op jouw reclameschermen te kunnen plaatsen en beheren, heb je een cms software nodig. Easyscreen bied je een content management systeem dat tot in detail is ontworpen voor narrowcasting en voldoet in ieders behoefte. Het is een eenvoudig en snel te gebruiken platform waarmee je tijd kunt besparen.

Easyscreen: One stop shop Narrowcasting Software

easyscreen digital signage software

Hier bij Easyscreen zijn we een one-stop-shop, dus we kunnen  je bij elke stap helpen. Wij kunnen je voorzien van jouw narrowcasting schermen en mediaspelers, maar ook veel meer. Wij leveren je de content creatie en beheersoftware van ons platform en zorgen vervolgens voor installatie en onderhoud.

Wil je meer weten over narrowcasting? Lees onze volledige handleiding over narrowcasting

Gratis Narrowcasting Software Demo

We zijn ervan overtuigd dat jouw bedrijf de voordelen van narrowcasting zal ervaren, net zoals onze andere klanten in vele branches dat al doen

narrowcasting templates