narrowcasting in de tandheelkunde

Als mondhygiënist of tandarts heeft u dagelijks te maken met wachtende patiënten in uw wachtruimte. Steeds meer specialisten kiezen voor narrowcasting in de wachtruimte van de praktijk. Het verhoogt de sfeer en biedt u de uitgelezen mogelijkheid om meer te vertellen over uw praktijk. Bovendien zorgt narrowcasting in combinatie met een digitaal wachttijden systeem voor duidelijkheid onder patiënten, personeel en bezoekers. Kortom, met narrowcasting maakt u het wachten op een tandheelkundige behandeling meer waard.

Wachten? Uw patiënten zien het niet zitten.

Het maakt niet uit of u een wachtruimte heeft of meerdere wachtruimtes moet voorzien van narrowcasting. Met een systeem kunt u meerdere tandheelkundige praktijk locaties voorzien van informatie. Narrowcasting levert een belangrijke bijdrage aan de sfeer binnen uw praktijk. Bovendien verlaagt narrowcasting de werkdruk van ondersteunend personeel omdat u veel informatie zoals veel gestelde vragen ( FAQ) op de schermen toont.

Narrowcasting: ook uw wachtruimte gaat erop vooruit

Omdat klanten goed worden geïnformeerd over de wachttijden is er minder irritatie en voelen klanten zich op hun gemak. Goed geïnformeerde klanten zijn doorgaans bereid om iets langer te wachten wanneer een tandheelkundige behandeling uitloopt.  

Tandarts of mondhygiënist? Negen redenen voor narrowcasting in uw wachtruimte.

weer-widget-narrowcasting

Minder stress in de wachtruimte van de tandarts dankzij actuele wachttijden

Goed geïnformeerde patiënten tonen meer begrip voor een uitloop van de wachttijd. Vertel daarom hoe lang er gemiddeld gewacht moet worden. Met narrowcasting toont u de actuele wachttijden eenvoudig op het scherm. Het schept duidelijkheid en voorkomt vervelende misverstanden

Video in de tandarts wachtruimte: van informatie tot entertainment.

Nog een bewezen effectief middel om de wachttijd in uw praktijk te verzachten: videocontent. Videoclips met medisch nieuws zoals innovaties in Healthcare zijn uitermate populair. Dankzij widgets (koppelingen van nieuwsbronnen) speelt het laatste nieuws automatisch op de narrowcasting schermen in uw praktijk. Er zijn momenteel veel informatieve en educatieve video’s beschikbaar zoals NHG-video’s, NU.nl medisch nieuws en BBC Health.

Het wereldnieuws in uw wachtruimte.

Toon het nieuws in de vorm van internationale of lokale nieuwsflitsen op de schermen in de wachtruimte. Ook hiervoor zijn handige widgets beschikbaar. Nadat de widget is geïnstalleerd wordt het nieuws automatisch geactualiseerd. U bepaalt zelf welk nieuws uw klanten zien via de instellingen van uw narrowcasting menu.

Praktijkinformatie in de wachtruimte.

Vergeet de folder, of de gescheurde poster op de gang. Ga voor de actualiteit en bouw aan een krachtig imago voor een tevreden klantenbestand. Met narrowcasting zet uw de praktijk centraal. Stel het team voor, communiceer openingstijden of introduceer nieuwe therapieën. Geef alvast antwoord op veelgestelde vragen (FAQ) en verminder de werkdruk van uw personeel.

Narrowcasting voor de wachtruimte en behandelkamer.

Narrowcasting kan zowel in de wachtkamer als in de behandelruimte worden ingezet. Verschillende schermen kunnen vanuit een centraal dashboard worden bediend en aangestuurd.

Bewegwijzering in de praktijk.

Heeft u een groepspraktijk? Of beschikt u over meerdere behandelruimtes? Gebruik narrowcasting voor de bewegwijzering, door schermen te plaatsen bij de behandelruimtes of de receptie. Via een centraal scherm met een plattegrond van de praktijk zorgt u voor duidelijkheid.

Meerdere wachtruimtes een narrowcasting systeem.

We zeiden het al eerder: narrowcasting is een schaalbaar medium. Een medium dat niet alleen meerdere schermen maar ook verschillende locaties kan voorzien van informatie. Via een centraal scherm ziet u wat er speelt op verschillende schermen. U weet dus zeker dat op alle locaties de juiste content in de juiste huisstijl wordt getoond. Afzonderlijke locaties kunnen zelf eenvoudig content toevoegen.

Narrowcasting: een waardevol medium

De schermen in uw praktijk zijn zeer waardevol voor adverteerders. Landelijke en lokale partijen komen uw schermen in uw wachtruimte graag in contact met hun doelgroep. Ook uw actie of aanbieding komt het best tot z’n recht op de plaats waar hij thuishoort: tussen de ogen van uw eigen publiek in de wachtruimte van uw eigen praktijk. Daar kan geen flyer of folder tegenop.

Narrowcasting: waar wacht u op?

Nu u dit allemaal weet wil u natuurlijk weten wat narrowcasting precies kost. Hoeveel schermen moet plaatsen en welke software u moet hebben om succesvol te zijn met narrowcasting. Bel ons even of neem vrijblijvend een voorproefje.

Easyscreen: One-stop-shop Digital Signage Software

digital signage for healthcare

Hier bij Easyscreen zijn we een one-stop-shop, dus we kunnen je bij elke stap helpen. Wij kunnen je voorzien van jouw narrowcasting schermen en mediaspelers, maar ook veel meer. Wij leveren je de content  creatie en beheersoftware van ons platform en zorgen vervolgens voor de installatie en het onderhoud.

Wil je meer weten over narrowcasting? Lees onze volledige handleiding over narrowcasting

Gratis narrowcasting Software Demo

We zijn ervan overtuigd dat jouw apotheek de voordelen van narrowcasting zal ervaren, net als onze andere klanten in de gezondheidszorg.

narrowcasting gratis demo