Toyota narrowcasting scherm

 

Hoe kan digital signage worden gebruikt bij auto dealers?

Digitale displays kunnen op verschillende locaties bij een dealer worden geplaatst:

  • Etalage TV: Toon de buitenwereld wat je te bieden hebt
  • Point of Sale TV: Plaats schermen naast je auto’s en toon promoties, animaties en video’s
  • Wachtkamer TV: Houd je klanten bezig en informeer ze terwijl ze wachten
  • Team TV: Verbeter de interne communicatie tussen kantoren en regio’s met live informatie over het bedrijf en de verkoop

De instore media inzichten van meer dan 100 Toyota dealers

  • Lokale evenementen maken instore content nog boeiender
  • Mix leuke en nuttige informatie om het programma extra effectef te maken
  • Merk ervaring, verhoogde verkoop en hogere klanttevredenheid

Hoe kunnen we blijven verrassen en boeien we een publiek welke eneorm kritisch is en hoge verwachtingen heeft? Toyota kwam met deze uitdaging naar Easyscreen en we vertellen je graag hoe we het hebben gedaan.

Lokale input gemixt met landelijk nieuws

Stel je eens voor dat je naar je lokale Toyota dealer gaat voor onderhoud aan je auto. Je moet even wachten en je interesse wordt gewekt door een nieuwsitem op een mooi HD scherm. Het scherm geeft je daarna wat tips over winterbanden en er volgt daarna direct een ander geweldig item… Je maakt grote kans om iets te winnen bij een loterij! Dan, tussen deze content door, zie je een deal die alleen bij deze dealer geldt. Het is een aanbieding die je aandacht trekt en je loopt naar de servicedesk om meer te weten te komen.

Elke dealer toont gemakkelijk zijn eigen input op de instore media schermen met dank aan wat Easyscreen voor Toyota heeft ontworpen; een makkelijk te bedienen koppeling tussen hun databases en het signage platform. In elke Toyota dealer staan er 2 schermen. In de showroom wordt een ander programma getoond dan bij de Aftersales balie. De content is een mix van landelijke promoties en acties met bijvoorbeeld de lokaal gebruikte auto’s. Deze scoren ook supergoed bij Toyota.

“Mensen komen direct bij het hart van ons merk. Dat moet een rijke ervaring zijn. “

Naast state of the art technologie en design, is de kwaliteit en afwisseling van de videocontent van groot belang. De mix van nut en plezier is een grote succesfactor voor elke auto dealer. Sommige entertainment wordt gewaardeerd, zeker als je moet wachten. Daarna voel je je op je gemak als bezoeker. En je wordt betrokken bij de merkervaring op een plezierige manier. Dit zorgt voor goede binding met het merk en is nog goed voor de verkoop ook.

Wat heeft je publiek nodig voor meer betrokkenheid?

Hoe kunnen we je indoor media betrokkenheid succesvol maken? We zetten graag onze bekwaamheid in voor jouw merk en beantwoorden deze vraag voor je. We hebben de kennis en ervaring op het gebied van techniek, content en design. Alles is makkelijk om te begrijpen en leuk om mee te werken. 

We gaan altijd voor het WOW-effect.

 

Lexus: Showroom Animaties

CONCEPT DESIGN, CREATIE EN ANIMATIE

We houden van klanten zoals Lexus die onze creativiteit vertrouwen en video animaties voor ze laten maken. Van concept design en script naar animatie en voice-over; we hebben dit allemaal voor de marktleider in de auto industrie geregeld.

Lexus vond het resultaat fantastisch. Precies de reactie waar we op hopen en ook krijgen.

Vertel ons je verhaal en we vertalen dit naar een animatie die je doelgroep grijpt – neem gewoon even contact met ons op. Ook jij kan zulke animaties op je digital signage scherm hebben.

 

Easyscreen: One stop shop Narrowcasting Software

easyscreen digital signage software

Hier bij Easyscreen zijn we een one-stop-shop, dus we kunnen  je bij elke stap helpen. Wij kunnen je voorzien van narrowcasting schermen en mediaspelers, maar ook veel meer. Wij leveren je de content creatie en beheersoftware van ons platform en zorgen vervolgens voor installatie en onderhoud.

Wil je meer weten over narrowcasting? Lees onze volledige handleiding over narrowcasting

Gratis Narrowcasting Software Demo

We zijn ervan overtuigd dat jouw bedrijf de voordelen van narrowcasting zal ervaren, net zoals onze andere klanten in vele branches dat al doen

narrowcasting gratis demo