Digital Signage

 

 

Eenvoudige en rijke narrowcasting software

Easyscreen levert toonaangevende plug-and-play narrowcasting software. Hiermee kan je organisatie nuttige en inspirerende content delen met in- of externe doelgroepen. In een handomdraai. Via elk type scherm.

Probeer nu gratis

Grote merken gingen je al voor

Minder moeite, meer betrokkenheid

Trek het publiek dat je wilt. En zet je bedrijf in zijn kracht. Met Easyscreen narrowcasting.

    • Spreek je publiek aan met dynamische content

Met Easyscreen narrowcasting creëer je een visueel aantrekkelijke ervaring voor je klanten. Je toont content die altijd up-to-date is. Van de eigen berichten op sociale media tot informatie van nieuwsbronnen van buiten. Aangevuld met video’s van bijvoorbeeld YouTube. En desgewenst gerelateerd aan waar je klant zich op dat moment bevindt.

    • Vergroot je zichtbaarheid en bespaar tijd

Belangrijk nieuws van binnen of buiten de organisatie. Aankondigingen van evenementen. Feeds van sociale media. Harde cijfers. Allemaal bedrijfsinformatie die je met Easyscreen moeiteloos integreert in je narrowcasting. Zo bereik je meer mensen in minder tijd.

    • Professionele en betaalbare hardware

Wil je naast Easyscreen narrowcasting software professionele en betaalbare schermen en afspeelapparatuur in huis halen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leveren de hardware die je nodig hebt. Geavanceerde en doorgewinterde technologie die supermakkelijk zelf te installeren is. Maar je kunt dat uiteraard ook aan ons overlaten.

Probeer Nu gratis

Ontdek nu een wereld aan nieuwe mogelijkheden.

Begin met narrowcasten in drie stappen

Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Wij voorzien je van de juiste mediaspeler en Easyscreen narrowcasting software.

1. Maak zelf een programma

Log in op het Easyscreen platform en realiseer het narrowcasting programma dat je voor ogen hebt. Daarbij kun je gebruik maken van een scala aan kant-en-klare templates, apps en widgets. Je persoonlijke touch geef je mee met je logo, je huisstijlkleuren en natuurlijk de content die je creëert.

2. Plug de mediaspeler in

De mediaspeler van Easyscreen is geschikt voor ieder type HD-scherm, televisie of zelfs projectiemuur. Je hoeft ‘m alleen maar in te pluggen.

 

3. Beheer meerdere locaties tegelijk

Distribueer content naar een of meer schermen op diverse locaties. Met dank aan onze dynamische playlists heb jij de controle over alle displays, zelfs op afstand.

 

Easyscreen narrowcasting wordt gebruikt door duizenden klanten in een scala aan sectoren. Van kantoren tot hotels en restaurants. Van scholen tot universiteiten. Van winkels en zorginstellingen tot culturele en sportcentra.

illustratie van vrouw op ladder

 

“Wij ervaren narrowcasting met Easyscreen als makkelijk en leuk! Onze bezoekers worden op een aantrekkelijke manier geïnformeerd.”

[contact-form-7 title=" " id="none "]