Outdoor LED schermen


Publieke LED schermen

Naast de ontelbare mogelijkheden voor indoor display advertenties in winkels en kantoren, kun je met outdoor LED schermen juist ideaal je programma afspelen in buitenruimtes.

Visuele marketing bestaand uit bewegend beeld vangt de aandacht van voorbijgangers. Hierdoor is het gebruik van outdoor LED schermen in gebouwen of op straat de beste manier om mensen uit hun mobiele bubbel te halen.

Kenmerken van outdoor LED schermen

Bevestiging

De outdoor digitale LED schermen kunnen bevestigd worden op verschillende plekken. Zo lenen ze zich ideaal om te plaatsen tegen een gebouw, mast of buiten objecten.

High quality images

Outdoor LED schermen hebben een zeer hoge licht output, waardoor je bericht in alle weersomstandigheden met hoge kwaliteit wordt getoond en niemand er omheen kan!

Opgewassen tegen alle weersomstandigheden

Externe factoren zoals hitte, regen, sneeuw of stof zijn geen probleem voor deze schermen. Dankzij hun technologie, kunnen ze 24/7 gebruikt worden in temperaturen tussen -30° en 50°.

Voordelen van een LED display

Interactief

Met digitaal adverteren en de juiste visuele marketing content en templates ga je een dialoog aan met je klanten in openbare ruimtes. Maak de interactie compleet met andere advertentiekanalen die je al gebruikt; je social media. Koppel je Facebook, Instagram, Twitter of LinkedIN met Easyscreen en toon alle uitingen op het scherm. Jij bepaalt wat je aan je (potentiële) klanten laat zien.

Groot bereik

Wissel je informatie af met een vleugje entertainment om de aandacht van de kijker te behouden. Entertainment is ideaal om afleiding te bieden aan wachtend publiek in een rij of geeft je product of service een extra dimensie. Het is ook leuk om je publiek te vermaken met een origineel spel op je outdoor scherm of ze uit te dagen met een wedstrijd.

Creëer een positief merkbeeld

Met een goed verhaal achter je merk, service of product, laat je een speciale indruk achter en verhoog je je verkoop. Maak bijvoorbeeld een korte maar krachtige video voor je campagne. Presenteer een storytelling communicatie strategie en leg uit wat jou anders maakt dan de rest. Als je dit goed doet, zal het publiek aan het scherm gekluisterd zitten!

Verbeter je klantervaring met LED advertentie displays

Met Digital Signage verbeter je de sfeer van je publieke ruimte en geef je nuttige informatie aan duizenden klanten. Of het nu vakantietijd is of een doordeweekse dag; iedereen wil weten wat er speelt. Zet ze op scherp met een unieke aanbieding, het broodje van de dag of interactieve evenementen. Je kunt duizend mensen bereiken met één druk op de knop.

Dit heeft een outdoor LED scherm ook nog te bieden:

Ze kunnen 24/7 afspelen, zowel overdag als 's nachts.Aankondigingen kunnen vanaf afstand beheerd worden. Beschikbaar in verschillende maten en op elk oppervlak. Ze zijn duurzaam en dus een bewuste marketing keuze. Weinig lichtvervuiling en daarmee minder slecht voor het milieu. Neem contact met ons op voor de verschillende schermen en prijzen!