Easyscreen: de communicatie achter Bergman Clinics

Bergman Clinics

Bergman Clinics is in ruim 25 jaar uitgegroeid tot het grootste netwerk van georganiseerde zorginstellingen in Nederland. Ze ontvangen nu meer dan 275.000 bezoekers per jaar op meer dan vijftig locaties.

Met Easyscreen heeft Bergman zijn eigen narrowcasting kanaal voor verschillende klinieken. Het wordt gebruikt in 104 vestigingen in Nederland en toont informatieve en lokale content.

De Bergman klinieken zijn klant sinds augustus 2016. Ze namen toen 56 mediaspelers bij ons af en bleven daarna uitbreiden. 

Hoe Bergman Clinics narrowcasting gebruikt om de interne communicatie op hun locaties te verbeteren

Easyscreen heeft speciaal voor Bergman Clinics een koppeling ontwikkeld die automatisch relevante informatie weergeeft over alle beschikbare behandelingen in de klinieken met daarbij informatie over de effectiviteit en de beoordeling van andere patiënten. Het programma wordt vanuit een centraal punt bestuurd, waardoor slechts één persoon de content gemakkelijk beheert voor de meer dan 100 schermen.

 

 

 

De widgets die ze het meest gebruiken zijn:

  • * De beschikbaarheid van dokters in de vorm van een rooster.
  • * Overzicht van beschikbaar personeel in de klinieken.
  • * Social media berichten van o.a. Instagram, Facebook en Twitter.
  • * Tonen van informatie die relevant is voor patiënten.
  •  

 

Wat Bergman Clinics zegt over onze Digital Signage dienst:

"Easyscreen is een handige manier om informatie te communiceren, zoals het doktersrooster, informatie voor werknemers en speciale aanbiedingen voor onze behandelingen".

Beheer alle locaties vanaf één centraal punt:

Cases zoals bij deze klinieken zijn een groot succes omdat ze een oplossing bieden waarmee je vanuit 1 locatie met intuïtieve narrowcasting software content kunt tonen waar en wanneer je maar wilt op alle locaties.

Wil je meer informatie over Digital Signage in klinieken en ziekenhuizen?

Bezoek onze pagina met alle exclusieve informatie over hoe je jouw gezondheidscentrum kunt verbeteren met narrowcasting en ontvang ook een demo versie van onze GRATIS software

  Klik hier voor meer informatieGRATIS