Prijzen voor Easyscreen

Demo account

Probeer 14 dagen voor

0

Met een demo-account kun je direct zien hoe simpel het is om een programma samen te stellen. Je ontvangt meteen de inlog gegevens van jouw demo account in je mailbox en krijgt direct toegang tot alle mogelijkheden van Easyscreen.


Ik wil een demo

Op locatie proberen

Probeer 4 weken voor

49

Probeer narrowcasting 4 weken lang op locatie en ontdek alle voordelen van Easyscreen. In de trial versie betaal je de eerste maand geen licentiekosten. Je huurt de mediaspeler voor slechts €49 en kunt meteen aan de slag om je narrowcasting programma samen te stellen en te presenteren op het scherm. Installatie is eenvoudig, plug & play.

Ik wil een Trial versie

Full Power Licentie

Jaarlijks facturatie, per maand betaal je

29

Ons narrowcasting platform met de meeste features en prachtige designs onderhouden we goed, en ontwikkelen we continu om je de beste experience te geven. We hebben ook extra voordelige meerjarige licenties, of licenties voor het bedienen van meerdere schermen. Neem contact met ons op voor al je specifieke wensen.

Ik wil een Full Power Licentie

Features


 • 200+ zelf in te vullen live widgets en templates
 • 100+ stockafbeeldingen en video’s
 • Toon makkelijk en snel Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn en meer
 • Volledige controle over gebruikers
 • Playlisting


 • Scheduling

 • Volledige support via e-mail en telefoon
 • Maandelijks nieuwe content van ons creatieve team
 • Automatisch nieuwe updates en upgrades door ons software team
 • Tickertapes en schermindeling

Cloud based

Log in met je webbrowser en ga direct aan de slag!

+4000 Gebruikers

Complete narrowcasting voor elke industrie

Easy & Flexible

Geen technische kennis nodig

Support

Uitgebreide support en training beschikbaar

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen?
Klik hier voor de volledige FAQ,
of neem contact op.

Waarom moet ik betalen voor narrowcasting?

Gratis narrowcasting software bestaat niet. Of althans het werkt niet goed. Gratis versies zijn heel beperkt of je hebt reclame-uitingen in beeld. Ze verouderen snel, want updates blijven uit en op hulpvragen krijg je geen antwoord. Gevolg: een zwart scherm. Dat wil je toch niet als professional. Easyscreen is een zeer uitgebreid narrowcasting platform en onze klanten kunnen gebruik maken van alle features, onze support en we zijn goed te bereiken, gratis. Ook kunnen we narrowcasting software aan je wensen aanpassen, je helpen bij implementatie en houden we het narrowcasting platform altijd up to date. Voor de beste prijs. Vele duizenden klanten gingen je al voor. Bekijk zelf de mogelijkheden of ga voor onze trial versie.

Wat is de levertijd voor Easyscreen?

Direct na jouw bestelling krijg je een wachtwoord en inlogcode toegestuurd. Je kan dan al meteen aan de slag. De mediaspeler wordt binnen een week naar het door jou opgegeven adres gestuurd. Bij grotere bestellingen kan een afwijkende levertijd gelden. Wij informeren je hierover. Kies je ervoor om het door ons te laten installeren, dan nemen wij na jouw bestelling contact met je op om een installatiedatum te plannen.

Ik heb geen iDeal. Kan ik toch een abonnement nemen op Easyscreen?

Ja, dat kan. Als je een email stuurt naar klantenservice@easyscreen.tv, nemen wij direct contact met je op om het abonnement in orde te maken voor je.

Hoe lang loopt een abonnement op easyscreen?

Hiervoor kan je zelf kiezen. Als je de mediaspeler koopt, heeft jouw abonnement een looptijd van 12 maanden. Als je de mediaspeler liever wilt huren, dan heeft jouw abonnement een looptijd van 36 maanden.

Start je narrowcasting demo.
Het is gratis!

Test onze narrowcasting software helemaal gratis. Met een Easyscreen demo-account zie je direct hoe snel en simpel je je eigen narrowcasting programma maakt. Vraag een demo account aan via het formulier hiernaast. Je ontvangt dan binnen vijf seconden een gebruikersnaam en password. Log in en maak kennis met de ongekende mogelijkheden van Easyscreen.

 • Gebruik live-widgets
 • Upload je eigen media
 • Maak je eigen playlist
 • Kies uit honderden templates
 • Koppel social media zoals Facebook en Instagram
 • Kies uit talloze gratis stockfoto’s en video’s
 • Ontdek het gemak van onze narrowcasting software