Queue Management System met narrowcasting

Queueing Management System

Heb je een ruimte waar mensen in de rij moeten wachten? Met het Queue Management System toon je gemakkelijk op het scherm wie er aan de beurt is.

Jouw bezoeker trekt een nummertje bij de entree. Op het moment dat de volgende persoon aan de beurt is, klikt een medewerker simpelweg een toets in op zijn of haar toetsenbord en het volgende nummer verschijnt in beeld.

[contact-form-7 title="" id="none"]

Deze bekende namen gingen je voor

Hoe het werkt

Door het gebruik van narrowcasting schermen en het Queue Management System bespaar je tijd en bind je de bezoekers aan jouw locatie of bedrijf.

 

    • Acties

Het keyboard is gekoppeld aan de mediaspeler en bevat 3 knoppen:
- Knop 1: Hiermee verhoog je het nummer op het scherm met 1
- Knop 2: Hiermee verhoog je het nummer op het scherm met 10
- Knop 3: Zet het nummer terug naar 0
De nummers gaan van 0 tot en met 99. Na 99 volgt weer de 0.

    • Opties voor het tonen van nummers op het scherm

Er zijn 2 opties voor het tonen van nummers op het scherm:
- Pop-up: Het nummer bedekt het hele scherm zoals een pop-up bij het drukken op een knop en verdwijnt weer na 5 seconden. Als het geluid is geactiveerd, hoor je ook een notificatie als het nummer wijzigt.
- Constant zichtbaar op scherm: Het nummer bedekt het hele scherm zoals een pop-up bij het drukken op een knop en verplaatst dan na 5 seconden naar de onderkant van het scherm waar hij zichtbaar blijft. Als het geluid is geactiveerd, hoor je ook een notificatie als het nummer wijzigt.

Buiten de pop-ups om, toon je een eigen programma op het scherm. We bieden op dit moment 3 gestandaardiseerde Queue Management Systems aan: Comsysco, Qmatic en Apotheek Partners.

Als je Apotheek Partners gebruikt voor het Queue Management System, zie je ook de wachttijd per klant onder het nummer op het scherm.

Je hebt de mogelijkheid om het in je eigen huisstijl te tonen of zelf kleuren te kiezen.

 

 

probeer nugratis

Ontgrendel nu een scala aan nieuwe mogelijkheden

Queue Management System met QR-code

Voorkom dat klanten iets moeten aanraken door het gebruik van het Queue Management System met QR-code. Het systeem geeft de mogelijkheid om een webpagina te openen op je smartphone waarmee je een nummer kunt aanvragen voor de rij. Medewerkers beheren vanaf hun balie wie er als volgende aan de beurt is. Hierbij een uitleg hoe het systeem werkt:

We wijden ons aan jouw succes

Ons team heeft meer dan een decennium aan ervaring met het helpen van organisaties zoals die van jou bij het gebruik van narrowcasting en het Queue Management System. 

Snelle en simpele set up in 3 stappen

Alles wat je nodig hebt is een internetverbinding. We leveren een mediaspeler en Easyscreen software.

1. Dynamische creaties

Log in op het Easyscreen narrowcasting portal en creëer je eigen content door te kiezen uit ons brede assortiment van kant-en-klare templates, apps en widgets. Personaliseer ze met jouw logo, kleuren, informatie en media of upload je eigen content.

 

2. Toon compatibiliteit

Sluit je mediaspeler aan aan je scherm. Al onze hardware koppelt gemakkelijk aan elke grootte HD monitor, TV's of zelfs projectie apparatuur.

 

3. Meerdere locaties

Programmeer content naar één of meerdere schermen op verschillende locaties dankzij onze dynamische afspeellijsten. Jij beheert de schermen en kan dit doen vanaf elke afstand.

 

arts-en-zorg-logo-white2

"We gebruiken narrowcasting van Esasyscreen en het is makkelijk en leuk! Onze bezoekers worden geïnformeerd en georganiseerd op een wenselijke manier."

 

Start je narrowcasting demo. Het is gratis!

Onze makkelijke gebruikersinterface is een feest om mee te werken. Onze oplossing wordt geleverd met eenvoudige hulpmiddelen voor het maken van inhoud, compleet beheer van afspeellijsten en een uitgebreide bibliotheek met afbeeldingen en sjablonen van hoge kwaliteit.

Test onze aantrekkelijke narrowcasting-software volledig gratis voor 31 dagen. We sturen je een e-mail met uw gebruikersnaam en wachtwoord, daarna hoef je alleen maar in te loggen en te browsen.

[contact-form-7 title="" id="none"]