Samsung Tizen schermen


Ons platform draait op het Tizen Samsung TV besturingssysteem!

Dankzij onze samenwerking met Samsung kunnen we geïntegreerde en krachtige oplossingen bieden. Met andere woorden: een combinatie van onze dynamische Digital Signage software met de krachtige professionele LED displays van Samsung voor binnen en buiten. Easyscreen is nu geïntegreerd met Samsung Tizen; Samsung's nieuwste Digital Signage monitor met ingebouwde digitale mediaspeler. Deze nieuwe Samsung Tizen TV led is de meest innovatieve en krachtige TV van Samsung en wordt geleverd met een ingebouwde mediaspeler.

Voordelen van Tizen besturingssysteem

Zeer snelle laadtijd

De connectie tussen ons systeem en Samsugn Tizen is uitstekend en zorgt voor een snelle wisselwerking tussen de mediaspeler en het scherm; doorgegeven wijzigingen verschijnen direct.

Uitstekende prestaties

Samsung Tizen is een apparaat met sterke prestaties en is daarbij zeer stabiel, wat het een ideaal product maakt voor Digital Signage. De monitoren zijn zo ontworpen dat ze 24/7 op elke locatie kunnen afspelen, waardoor er minder onderhoud nodig is en de ervaring voor de gebruikers uitmuntend is.

Animaties van hoge kwaliteit

Samsung Tizen kan animaties tot wel 3x sneller verwerken dan zijn voorgangers. Ze hebben een korte responstijd en een natuurlijke, continue weergave zodat je jouw content in elk formaat in hoge kwaliteit kunt tonen.

Open Source platform

Samsung Tizen ondersteunt HTML5 animaties, applicatie interfaces, web standaarden, cross-architecture en nog veel meer.

Samsung Tizen schermen: krachtig met ingebouwde mediaspeler

Onze full-featured Digital Signage oplossing is nu geïntegreerd met het meest innovatieve en krachtige nieuwe Tizen display van Samsung: een Digital Signage monitor met een ingebouwd multimedia-apparaat. Als pionier werken we nauw samen met Samsung om geïntegreerde displays te creëren. Onze intelligente Digital Signage software, met zijn brede scala aan functies en mogelijkheden voor elke industrie, vult de krachtige professionele displays van Samsung perfect aan.