digital signage software for schoolsNarrowcasting voor Opleidingen

Easyscreen is een plug and play narrowcasting softwareplatform waarmee educatieve centra nuttige en inspirerende content op elk scherm, overal en binnen de kortste keren, kunnen weergeven en waarbij grote groepen studenten, ouders, bezoekers en docenten betrokken zijn bij de dagelijkse routine op school of op een universiteit.

[contact-form-7 title="" id="none"]

Deze bedrijven waren je voor

Je schermen altijd up to date, mooie content en minder moeite

Trek jouw publiek aan en machtig jouw bedrijf met Easyscreen's narrowcasting software. Met relevante informatie over lesroosters, lokaal bezetting en evenementen met slechts een paar schermen op strategische locaties, kun je gidsen gebruiken voor de vergadering planner; van openbaar vervoer informatie tot sociale media.

 

lesrooster

  • Lesrooster

Altijd een actueel rooster. Wijzigingen in het rooster? Een docent ziek?

Vanaf nu kun je deze informatie op meerdere schermen communiceren.

Koppel het tijdschema aan het narrowcasting systeem Easyscreen en laat de technologie de rest doen.

Wayfinding TV

Wijs jouw bezoekers in de juiste richting en verbeter hun bezoekerservaring. Een aangename schoolomgeving begint als je binnenkomt.

Met Wayfinding TV gebruik je narrowcasting als een vorm van dynamische bewegwijzering in het gebouw. Het levert een belangrijke bijdrage aan de vlotte doorstroming van grote groepen bezoekers.

Volledige service met betaalbare hardware

We gebruiken een reeks professionele en betaalbare schermen. Mediaspelers die een eenvoudige installatieprocedure hebben en technologie gebruiken die geavanceerd en bewezen is. We hebben de opties getest en de beste hardware voor jou gekozen.

De noodzaak om informatie voortdurend handmatig bij te werken, is nu een probleem uit het verleden

Narrowcasting software biedt templates die een XML-feed kunnen bevatten. Met andere woorden, je kunt content weergeven met informatie die automatisch wordt bijgewerkt. Dit is een geweldige manier om grote groepen studenten, ouders, bezoekers en docenten te betrekken bij de dagelijkse routine op school of universiteit. Je kunt jouw narrowcasting ook verbinden met interne gegevens. Interne communicatie kan ook worden verbeterd: toon onder andere vergaderrooster, motiverende content en bewegwijzering.

probeer het nugratis

Ontdek een wereld met nieuwe mogelijkheden

Snelle en eenvoudige opzet in 3 stappen

Het enige dat u nodig heeft is een internetverbinding. Wij zullen u onze mediaspeler en narrowcasting software leveren.

1. Dynamische creaties

Log in op het narrowcasting softwareplatform van Easyscreen en maak content aan door te kiezen uit onze verscheidenheid aan kant en klare templates, apps en widgets. Pas het aan met uw logo, kleuren, informatie en media, of begin opnieuw en upload eigen content.

 

2. Scherm compatibiliteit

Sluit jouw mediaspeler aan op jouw scherm (of wij doen dit voor je). Al onze apparaten kunnen eenvoudig worden aangesloten op elk HD-scherm, tv of zelfs projectorwanden.

3. Meerdere locaties

Voorzie één of meerdere schermen van content en op meerdere locaties dankzij onze dynamische afspeellijsten. Je hebt de controle over jouw schermen en kunt dit zelfs op afstand doen

 

Ons succes = jouw succes.

Ons team heeft meer dan een decennium ervaring met het helpen van scholen en universiteiten als die van jou om narrowcasting projecten te realiseren

illustratie van vrouw en man werkend achter een laptop

Belangrijkste functies

Meetingroom TV

Meetingroom TV

Geen gedoe meer over de bezetting van vergaderruimtes. Met Meetingroom TV kan iedereen in één oogopslag zien waar hij moet zijn. Met Meetingroom TV van Easyscreen kun je de centrale agenda koppelen aan de verschillende vergaderruimtes en salons. Zorg ervoor dat je dubbel gereserveerde kamers vermijdt.

tv scherm met diverse social media streams

Social Media TV

Wil je je berichten, likes en shares op narrowcasting? Met Social Media TV kun je eenvoudig al jouw sociale mediakanalen, zoals YouTube, Facebook, Pinterest en Instagram, integreren in jouw geprogrammeerde content.

Je kunt jouw klanten aanmoedigen om hun merkervaringen te delen met foto's en recensies en mee te doen met een hashtag campagne.

verjaardagen

Verjaardag widget

Vergeet nooit meer een verjaardag! Met onze verjaardag widget zal je nooit studenten of leraren op hun verjaardag teleurstellen. Met Easyscreen maak je hun dag automatisch vrolijker met een felicitatie op de schermen!

quickedit, lesrooster, mobile app

QuickEdit

We kunnen het niet gemakkelijker maken dan dit. Wijzigingen in de dienstregeling? Een belangrijke communicatie? Dankzij de unieke QuickEdit functie kun je de informatie snel en eenvoudig aanpassen via een smartphone of pc. 

OV Vertrektijden

Transport vertrektijden

Mis nooit meer je bus of trein. Verhoog het gebruiksgemak en verminder wachttijden voor leerkrachten en studenten. Deze handige widget toont aankomst en vertrektijden van het openbaar vervoer naar en van de relevante locatie.

"Wij gebruiken Easyscreen in onze 136 kantoren, omdat het ons in staat stelt om onze tv programmering in de winkel aan te passen, we kunnen bijvoorbeeld nationale of lokale campagnes toevoegen vanuit ons hoofdkantoor."

 

E: hello@stack.net
P: +613 4827 2294

Give us a call or drop by anytime, we endeavour to answer all enquiries within 24 hours on business days.

We are open from 9am — 5pm week days.

[contact-form-7 title="" id="none"]

Start nu jouw narrowcasting demo. Het is gratis!

Je zult genieten van onze eenvoudige en gestroomlijnde gebruikersinterface. Onze one-click oplossing wordt geleverd met eenvoudige gereedschappen voor het maken van content, compleet beheer van afspeellijsten en een uitgebreide bibliotheek met afbeeldingen en templates van hoge kwaliteit.

Test onze aantrekkelijke narrowcasting software volledig gratis gedurende 14 dagen. We sturen je een e-mail met jouw gebruikersnaam en wachtwoord, daarna hoef je alleen maar in te loggen en te browsen.

[contact-form-7 title="" id="none"]