Interactieve schermen voor schoonheidssalons

Geef jouw schoonheidssalon een moderne uitstraling met Digital Signage. Je creëert een compleet nieuwe en unieke ervaring voor je klanten! Vergeet papieren posters die je op de ramen moet plakken en geef je communicatiestrategie een twist.

Verras je klanten door de nieuwste trends en promoties te communiceren via een originele advertentiemethode.

Met onze Digital Signage onderscheid jij je van de concurrentie en bind je jouw klanten door middel van leuke en informatieve content op het scherm.

[contact-form-7 title="" id="none"]
De beste bedrijven vertrouwen ons al:

Ontdek waarom Digital Signage de beste tool van 2020 is

Geef je bedrijf een boost met de beste narrowcasting software van Easyscreen

Maak het jezelf gemakkelijk met onze intuïtieve software

Voeg eenvoudig nieuws toe, creëer unieke content met templates die speciaal voor jouw bedrijf op maat zijn gemaakt. Kies uit een verscheidenheid aan onderwerpen zoals promoties, exclusieve diensten en behandelingen, nieuws, agenda's of social media.

Complete oplossing met betaalbare hardware

We zullen je voorzien van hardware, content creatie en software, beheer, installatie en onderhoud. We gebruiken een reeks professionele, betaalbare displays en eenvoudig te configureren mediaspelers.

Meerdere locaties

Met informatie en beheer van digitale inhoud kun je dankzij onze dynamische afspeellijsten één of meer schermen op meerdere locaties programmeren. je hebt controle over jouw schermen en je kunt het zelfs op afstand inregelen.

Jouw succes is onze zorg.

Ons team heeft al meer dan tien jaar ervaring bij het ondersteunen van bedrijven bij het implementeren van succesvolle Digital Signage oplossingen.

    "Al onze winkels in Europa hebben Digital Signage draaien met entertainment, promoties en stijladvies"Salon B

 

Belangrijkste features

Videomagazines

Zie elke maand nieuwe entertainmentvideo's met categorieën zoals cultuur, reizen, muziek, mode en meer. Beschikbaar via jouw Easyscreen account zonder extra kosten.

content

Standaard templates

Maak video's om te laten zien wie de beste werknemer van de maand is of laat zien wie er in het team werkt.

Nieuws en entertainment

Een uitgebalanceerde mix van items die je gemakkelijk op jouw afspeellijst kunt plaatsen. Kies uit de huidige kanalen, lokaal nieuws en populaire onderwerpen.

Social Media TV

Wil je berichten, likes en acties op het scherm? Met Social Media TV integreer je eenvoudig al je kanalen zoals YouTube, Facebook, Pinterest en Instagram. Gebruik hashtags en volg wat mensen in jouw branche posten.

Content creatie

Als je een specifieke video over iets in jouw huisstijl wilt, kan ons team van ontwerpers het voor je maken.

Ga gelijk aan de slag met een demo van Easyscreen.

Het is gratis!

Probeer onze narrowcasting software 31 dagen volledig gratis uit.

Je ontvangt een e-mail met een persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord en je hoeft alleen maar in te loggen en je kunt aan de slag.

 Liever direct contact?

Chat met ons of bel 020-7548666.
[contact-form-7 title="" id="none"]