Gratis narrowcasting software

Probeer nu narrowcasting software for free door een gratis demo aan te vragen. Zo kun je 2 weken lang kosteloos proberen en templates en afspeellijsten maken in ons digital signage platform op je desktop. We snappen dat je eerst wilt ervaren of Easyscreen narrowcasting software aan jouw verwachtingen voldoet. Daarom bieden we ook deze gratis narrowcasting demo aan.

binnen 10 seconden een gratis demo

Gratis Easyscreen proberen

Bovendien kun je met onze trial versie Easyscreen 28 dagen lang kosteloos proberen om uit te zenden via een scherm. Je huurt alleen de mediaspeler en kunt dan onze narrowcasting software gratis testen. Een maand lang gratis proberen hoe je narrowcasting software voor jouw onderneming het beste kunt inzetten.

Alle features en gratis support

Easyscreen is het narrowcasting platform met de meeste features en prachtige designs. Die zijn voor al onze narrowcasting software gebruikers gratis en inclusief bij een licentie. Daarbij is Easyscreen gebruiksvriendelijk. Binnen een paar minuten heb je berichten aangepast en staan ze live. En als je toch even hulp nodig hebt bij onze narrowcasting software, staat onze support voor je klaar, ook helemaal gratis.

Steeds weer ontwikkelen we nieuwe koppelingen en plegen we intensief onderhoud om easyscreen fijn werkend te houden voor onze klanten.

Alle klanten kunnen gratis gebruik maken van de mogelijkheden binnen hun licentie op het narrowcasting platform. Daarbij krijgen ze gratis ondersteuning en we zijn goed bereikbaar, ook gratis. We geven trainingen, bieden maatwerk narrowcasting oplossingen aan en houden de trends goed in de gaten. Zo houden we de kwaliteit van easyscreen hoog en hebben we trouwe, tevreden klanten. Met die hoeveelheid aan klanten en licenties kunnen we narrowcasting aanbieden tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Hoe gratis is free narrowcasting software?

Free narrowcasting software is een lege huls. Gratis is niet gratis, ook niet bij narrowcasting software. De extra inkomsten verkrijgen narrowcasting software platfora via upgraden, want de gratis versie heeft te beperkte mogelijkheden of je krijgt continue reclame-uitingen van derden te zien.

Zowel het narrowcasting platform zelf als elke gekoppelde feature met software heeft updates en verbeteringen nodig na ontwikkeling. Zonder regelmatige narrowcasting software updates heb je geen goed werkend digital signage platform. Stel je de ellende voor als het scherm continu op zwart staat. En wat denk je van hosting en dataverkeer? Die bits en bytes moeten toch ook via een server naar je mediaspeler? Daarom is transparantie binnen narrowcasting key en kijk je naar de totaalprijs van narrowcasting. Narrowcasting is niet gratis. Wel laten we je proeven van ons narrowcasting platform. Bekijk daarom onze gratis trial versie en full power licenties.

Neem contact op voor meer informatie