Sportlink

Echte teamsport met een winnaarsmentaliteit

Sportlink nam contact op met Easyscreen als partner om een nieuw product voor sportclubs te ontwikkelen: het tonen van real time club- en sport informatie op het scherm. Van concept tot technische implementatie heeft Easyscreen gewerkt aan dit state-of-the-art narrowcasting systeem voor sportclubs: Club.TV. De content van Sportlink werd gecombineerd met nationale en lokale sport informatie, gesponsorde reclames en andere infotainment om het publiek te binden en vermaken.

Sportlink: “We kozen Easyscreen als onze partner omdat zij het narrowcasting platform hebben waar we naar zochten: een professionele look en feel, makkelijk om mee te werken en met de mogelijkheden die wij wensen. Daarnaast waren we positief verrast door de extra content features die Easyscreen standaard voor haar gebruikers beschikbaar heeft.”

Bijna 200 clubs hebben zich nu aangesloten bij Easyscreen!

Sportlink narrowcasting widget

Easyscreen: One-stop-shop Narrowcasting Software

easyscreen narrowcasting software

Hier bij Easyscreen zijn we een one-stop-shop, dus we kunnen je bij elke stap helpen. Wij kunnen je voorzien van jouw narrowcasting schermen en mediaspelers, maar ook veel meer. Wij leveren je de content creatie en beheersoftware van ons platform en zorgen vervolgens voor installatie en onderhoud.

Wil je meer weten over narrowcasting? Lees dan onze volledige handleiding over narrowcasting.

Gratis Narrowcasting Software Demo

We zijn ervan overtuigd dat jouw bedrijf de voordelen van narrowcasting zal ervaren, net zoals onze andere klanten in vele branches dat al doen. Dat is waarom we een gratis demo aanbieden.

narrowcasting gratis demo