Sportscholen en Fitness Narrowcasting

Easyscreen is een narrowcasting software waarmee jouw sportschool nuttige en inspirerende content op elk scherm in een mum van tijd kan weergeven.

[contact-form-7 title="" id="none"]

Deze bedrijven waren je voor

Vergroot je aantrekkelijkheid met minder moeite

Het gebruik van narrowcasting schermen bespaart communicatietijd en verbindt de bezoekers met jouw sportschool. Met gebruiksvriendelijke hulpmiddelen kun je eenvoudig jouw eigen programma compileren en content creëren voor elk moment dat je maar wilt. Creëer een eigen TV kanaal voor je publiek en vertel alles over je groepslessen, promoties, openingstijden, het laatste nieuws en top entertainment.

 

    • Betrek jouw publiek met dynamische content

Creëer visueel aantrekkelijke ervaringen voor klanten in uw sportschool door content weer te geven die in realtime wordt bijgewerkt inclusief jouw eigen berichten, externe content van sociale media of informatie van nieuwsbronnen op basis van de locatie van jouw klant.

    • Verbeter de zichtbaarheid van je merk en bespaar tijd met een geautomatiseerde feed

Beheer meerdere locaties, vertel je publiek een verhaal over jouw sportschooldiensten of lessen, geef informatie over openingstijden of voeg eenvoudig nieuws, of video's over gezondheid, leuke en grappige entertainment video´s en fitnessonderwerpen toe.

    • Volledige service met betaalbare hardware

Gebruik een reeks professionele en betaalbare schermen en mediaspelers die een eenvoudige installatieprocedure hebben en geavanceerde en bewezen technologie gebruiken.

probeer het nugratis

Ontdek een wereld met nieuwe mogelijkheden 

 

Wij zijn toegewijd aan jouw succes.

Ons team heeft meer dan een decennium ervaring om sport en fitnessbedrijven zoals die van jouw te helpen bij het realiseren van hun narrowcasting projecten.

illustratie van fitness workout door een vrouw voor tv scherm in sportschool

Snelle en eenvoudige opzet in 3 stappen

Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding en eventueel een scherm. Wij zullen je onze mediaspeler en narrowcasting software leveren. 

1. Dynamische creaties

Log in op het narrowcasting softwareplatform van Easyscreen en maak jouw content aan door te kiezen uit onze verscheidenheid aan kant en klare templates, video´s en widgets. Pas het aan met jouw logo, kleuren, informatie en media, of begin opnieuw en upload jouw eigen content.

2. Scherm compatibiliteit

Sluit jouw mediaspeler aan op jouw scherm (indien gewenst doen wij dit voor je). Al onze apparaten kunnen eenvoudig worden aangesloten op elk HD-scherm, tv of zelfs projectorwanden.

 

3. Multiple locations

Voorzie één of meerdere schermen van content en op meerdere locaties dankzij onze dynamische afspeellijsten. Je hebt de controle over jouw schermen en kunt dit zelfs op afstand doen.

 

Belangrijkste Functies

Team hardlopers, team tv, kpi tv

Entertainment

Easyscreen biedt verschillende videomagazines die speciaal zijn gemaakt voor jouw doelgroep. Kies uit sport, muziek, games, gezondheid, mode of de populaire Zap-service die populaire onderwerpen van YouTube belicht.

Je kunt ook Quest Braintainment kiezen met korte, vaak grappige geanimeerde video's en quizzen. We hebben ook een uitgebreide nieuwsbibliotheek met nationaal en internationaal amusementsnieuws.

Live tv, scherm met afbeelding van wedstrijd met daaronder NU.nl

Live TV

Narrowcasting voor live sport. Laat jouw klant nooit meer een wedstrijd van het WK, de Formule 1 of de Olympische Spelen missen. Vanaf nu kunnen ze de beste sport momenten met je zien.

Live TV is betaalbaar en gemakkelijk te gebruiken. Wissel soepel en snel tussen jouw eigen content en die van populaire kanalen. Met de schermindeling functie biedt je live actie naast jouw eigen persoonlijke boodschap!

swimming pool temperatures

Zwembad temperatuur

Met onze graden Celsius-functie kun je nauwkeurig weergeven hoe warm het water van je zwembad is.

fullscreen image of football match

Sport nieuws

Je kunt onze widgets en links eenvoudig gebruiken om tegelijkertijd al het actuele sportnieuws op meerdere schermen uit te zenden. Kies uit onze bibliotheek vol met lokaal, nationaal en internationaal sportnieuws. We hebben ook nuttige widgets ontwikkeld voor speciale sportevenementen.

 

"Fit for Free verzendt hun eigen Easyscreen narrowcasting kanaal naar veel van hun sportscholen. Het Easyscreen systeem levert meer dan 80 vestigingen in België en Nederland met premium content en lokale informatie."

Start jouw narrowcasting demo. Het is gratis!

Je zult genieten van onze eenvoudige en gestroomlijnde gebruikers interface voor sportscholen en andere fitnessbedrijven. Onze one-click oplossing wordt geleverd met eenvoudige hulpmiddelen voor het maken van content, compleet beheer van afspeellijsten en een uitgebreide bibliotheek met afbeeldingen en templates van hoge kwaliteit.

Test onze aantrekkelijke narrowcasting software volledig gratis gedurende 14 dagen. We sturen je een e-mail met jouw gebruikersnaam en wachtwoord, daarna hoef je alleen maar in te loggen en te browsen.

[contact-form-7 title="" id="none"]