Narrowcasting in Theaters en Bioscopen

Easyscreen is een plug and play narrowcasting softwareplatform waarmee theaters, bioscopen en restaurants nuttige en inspirerende content op elk scherm, overal en binnen de kortste keren, kunnen weergeven.

Bedien jouw publiek met een up to date agenda. Vanaf nu kunnen ze zien wat er gaande is in jouw theater. Dankzij een directe link met de nationale bioscoop en theateragenda is jouw informatie altijd up to date.

Deze bedrijven gingen je voor:
[contact-form-7 title="" id="none"]

Je schermen altijd up to date, mooie content en minder moeite

Versterk jouw bedrijf met de narrowcasting software van Easyscreen

 

    • Inspireer jouw publiek met dynamische content

Wij bieden ongeëvenaarde software waarmee je jouw eigen narrowcasting programma kunt maken, maak de mooiste content in een handomdraai. Kleine dingen maken het verschil en zijn vaak de reden waarom klanten graag bij je terugkomen. Wil je dat de bezoekers snel terugkomen voor een volgende voorstelling? Investeer in narrowcasting.

    • Bespaar tijd met een geavanceerde maar eenvoudige bediening

Beheer meerdere locaties, vertel hen een verhaal over jouw theater of bioscoop geef informatie over de vestiging. Voeg eenvoudig nieuws toe, maak unieke content met templates die specifiek zijn ontworpen voor jouw sector. Kies uit verschillende templates, zoals menu's, nieuws, agenda, Twitter of onze RSS feed template en integreer met bijvoorbeeld get-a-ticket van yourticketprovider, Peppered of een ander informatiesysteem.

Volledige service met betaalbare hardware

We leveren hardware, content creatie en online software, en zorgen voor installatie en onderhoud. We maken gebruik van een reeks professionele en betaalbare schermen en mediaspelers die een eenvoudige installatieprocedure hebben en technologie gebruiken die geavanceerd en bewezen is. We hebben de opties getest en de beste hardware voor jou gekozen.

probeer het nugratis

Ontdek een wereld met nieuwe mogelijkheden

Snel en eenvoudige opzet in 3 stappen

Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Wij zullen je onze mediaspeler en narrowcasting software leveren.

1. Dynamische creaties

Log in op het narrowcasting softwareplatform van Easyscreen en maak jouw content aan door te kiezen uit onze verscheidenheid aan kant en klare templates, apps en widgets. Pas het aan met jouw logo, kleuren, informatie en media, of begin opnieuw en upload jouw eigen content.

 

2. Scherm compatibiliteit

Sluit jouw mediaspeler aan op jouw scherm (of wij doen dit voor je). Al onze apparaten kunnen eenvoudig worden aangesloten op elk HD-scherm, tv of zelfs projectorwanden.

3. Meerdere locaties

Voorzie één of meerdere schermen van content en op meerdere locaties dankzij onze dynamische afspeellijsten. Je hebt de controle over jouw schermen en kunt dit zelfs op afstand doen

 

Jouw succes = ons succes

Ons team heeft meer dan een decennium aan ervaring om bioscopen, theaters en restaurants zoals het jouwe te helpen bij het realiseren van hun narrowcasting oplossingen.

illustratie vrouw die koffie drinkt en kijkt naar een tv scherm

Belangrijkste functies

Menu TV

Menu TV

Narrowcasting laat het water in je mond lopen. Laat in een oogopslag zien dat je kok echt kan koken.

Met een dynamisch overzicht van het menu, inclusief actuele prijzen, de hoeveelheden en de tijden waarop deze kunnen worden besteld. Kortom, van narrowcasting tot watertanden.

tv scherm met diverse social media streams

Social Media TV

Wil je jouw berichten, likes en shares op jouw narrowcasting tonen? Met Social Media TV kun je eenvoudig al jouw sociale mediakanalen, zoals YouTube, Facebook, Pinterest en Instagram, integreren in jouw afspeellijst.

Je kunt jouw klanten aanmoedigen om hun merkervaringen te delen met foto's en recensies en mee te doen met een hashtag campagne.

animation Waiting room TV

Nieuws en entertainment

Geen saaie wachttijden meer. De minuten vliegen voorbij dankzij onze wachtruimte TV. Een uitgebalanceerde mix van items die je gemakkelijk op jouw afspeellijst kunt plaatsen. Kies uit de huidige kanalen, lokaal nieuws en populaire onderwerpen.

Crown Business Centers, klantverhaal

"'Cool Kunst en Cultuur: Narrowcasting zorgt voor een betere ervaring en inspiratie. Onze bezoekers zien wat er in de verschillende theaters gebeurt." Easyscreen leverde een cool en compleet narrowcasting systeem met 18 schermen. "

Start jouw narrowcasting demo. Het is gratis!

Je zult genieten van onze eenvoudige en gestroomlijnde gebruikersinterface voor alle branches. Onze one-click oplossing wordt geleverd met eenvoudige gereedschappen voor het maken van content, compleet beheer van afspeellijsten en een uitgebreide bibliotheek met afbeeldingen en templates van hoge kwaliteit.

Test onze aantrekkelijke narrowcasting software volledig gratis gedurende 14 dagen. We sturen je een e-mail met jouw gebruikersnaam en wachtwoord, daarna hoef je alleen maar in te loggen en te browsen.

[contact-form-7 title="" id="none"]