Onze narrowcasting software draait nu ook op Samsung Tizen!

samsung signage software | Tizen | narrowcasting schermen

Onze narrowcasting oplossing met de meeste features is vanaf nu geïntegreerd met Samsung’s meest innovatieve en krachtige nieuwe scherm met ingebouwde mediaspeler, Tizen.
Notice is een van de pioniers die samen met Samsung een geïntegreerde en krachtige oplossing biedt: een combinatie van onze rijke narrowcasting software met uitgebreide features en mogelijkheden voor elk segment met de krachtige professionele displays van Samsung. Tizen is de vierde generatie van Samsung’s System On Chip, die de verwachtingen meer dan overtreft. Zo biedt het systeem een snelle laadtijd, een stabieler en sterkere performance, drie keer de animatie prestatie ten opzichte van eerdere modellen en HTML5 animatie ondersteuning.
Notice bedient op dit moment duizenden gebruikers in elk segment: van retail, hospitality en healthcare tot corporatie en fitness. Haar software zorgt voor een oplossing voor elk narrowcasting uitdaging. Notice ontwikkelt, met het grootste development team in Europa, continu nieuwe features en integraties om nu, en in de toekomst, het hoofd te bieden aan de magische wereld van narrowcasting en op het gebied van indoor engagement media.

Easyscreen: One stop shop Narrowcasting Software

easyscreen | digital signage software

Hier bij Easyscreen zijn we een one-stop-shop, dus we kunnen  je bij elke stap helpen. Wij kunnen je voorzien van jouw narrowcasting schermen en mediaspelers, maar ook veel meer. Wij leveren je de content creatie en beheersoftware van ons platform en zorgen vervolgens voor installatie en onderhoud.

Wil je meer weten over narrowcasting? Lees onze volledige handleiding over narrowcasting

Gratis Narrowcasting Software Demo

We zijn ervan overtuigd dat jouw bedrijf de voordelen van narrowcasting zal ervaren, net zoals onze andere klanten in vele branches dat al doen

 

narrowcasting gratis demo