De instore media insights van ruim 100 dealers.

  • Lokale occasions maken instore content nog boeiender
  • Mix, fun en nut maakt videoprogramma’s extra effectief
  • Merkbeleving, omzet verhogen en betere klanttevredenheid

Hoe kunnen we een publiek dat steeds kritischer is en hoge verwachtingen heeft, toch blijven verrassen en boeien. Toyota kwam met deze uitdaging naar Notice. Lees er meer over in dit blog artikel.

Lokale input mixen met landelijke content

Stel, je gaat naar de Toyota dealer voor een servicebeurt. Je zit even te wachten en je aandacht wordt gepakt door een nieuwsbericht op een mooi HD-scherm. Je ziet ook wat tips over winterwielen. Nog een leuk item komt langs op het grote scherm. De Kenteken Loterij!

Dan, tussen alle content door, een lokaal bericht. Alleen bij deze dealer te zien. Het gaat om een scherp aanbod, een occasion. Interessant genoeg om even naar de service desk te lopen.

Door een feature die Notice voor Toyota heeft ontwikkeld kan elke dealer zo op een eenvoudige manier z’n eigen input op de instore media schermen laten zien. Een makkelijk te bedienen connectie van de databases met het signage platform. Per Toyota dealer zijn er twee schermen. In de showroom draait een ander videoprogramma dan op het scherm bij de aftersales desk. En de content is een mix van landelijke acties en reclames, met bijvoorbeeld de lokale occasions. Die scoren overigens supergoed bij Toyota.

“Mensen stappen het hart van ons merk binnen. Dat moet dan wel een rijke ervaring zijn.”

Naast state of the art techniek en design, is de kwaliteit en de afwisseling van de videocontent van groot belang. De mix van nut en fun is daarbij voor Toyota een grote succesfactor. Voldoende entertainment wordt gewaardeerd. Zeker als je even zit te wachten. Dan voel je je als klant op je gemak. En word je op een prettige manier meegenomen in de merkbeleving. Goed voor de binding met het merk. En, zeker ook voor de omzet.

Wat heeft jouw publiek nodig voor meer engagement?

Hoe kunnen we jouw indoor media engagement succesvol maken. Graag zetten we al onze skills ook voor jouw merk in. Voor jouw instore communicatie. Kennis en kunde op het gebied van tech, content en design. Alles makkelijk te begrijpen en fun om mee te werken.

Daarbij gaan we altijd voor het WOW-effect.

Klik hier om samen te bouwen aan jouw indoor engagement media experience.

Easyscreen: One-stop-shop Narrowcasting Software

easyscreen | narrowcasting software

Hier bij Easyscreen zijn we een one-stop-shop, dus we kunnen je bij elke stap helpen. Wij kunnen je voorzien van jouw narrowcasting schermen en mediaspelers, maar ook veel meer. Wij leveren je de content creatie en beheersoftware van ons platform en zorgen vervolgens voor installatie en onderhoud.

Wil je meer weten over narrowcasting? Lees dan onze volledige handleiding over narrowcasting.

Gratis Narrowcasting Software Demo

We zijn ervan overtuigd dat jouw bedrijf de voordelen van narrowcasting zal ervaren, net zoals onze andere klanten in vele branches dat al doen. Dat is waarom we een gratis demo aanbieden.

narrowcasting gratis demo