Wachttijd zo aangenaam mogelijk maken

Gebruik narrowcasting binnen zorg en welzijn

Als patiënten soms even moeten wachten, is het fijn als je die wachttijd zo aangenaam mogelijk maakt. Met narrowcasting informeer je al je patiënten over belangrijke onderwerpen en geef je antwoord op de meest gestelde vragen. Continue communicatie via narrowcasting schermen bespaart iedereen veel tijd en legt verbinding met de bezoeker aan jouw praktijk of zorginstelling.

Voor de zorg en welzijn branche hebben we speciale waardevolle producten ontwikkeld, die makkelijk te gebruiken zijn. In de diverse sjablonen hoef je alleen nog eigen informatie in te vullen. Daarbij voeg je nieuws als pollennieuws of video’s van NHG over gezondheidsthema’s simpel toe. Met een eigen huisstijl is narrowcasting al snel een professioneel videoprogramma.Image

Ontdek hoe makkelijk het is!

Doe de gratis demo.

Vraag je demo-account aan
Image

Informatie en ontspanning

 

Wachtruimte TV

Naast algemene bedrijfsinformatie kun je de informatie ook afwisselen met interessante video’s over bepaalde thema’s binnen zorg en welzijn, recente nieuwsberichten of video’s die juist wat ontspanning bieden. Dan lijkt de wachttijd voor de patiënten minder lang. Narrowcasting helpt bij de communicatie naar de patiënten en maakt de totale beleving van het bezoek aan de praktijk of instelling binnen zorg en welzijn prettiger.

Bekijk alle mogelijkheden

 
Image

Professionele uitstraling en herkenbaarheid


Narrowcasting in eigen huisstijl

Uiteraard kun je ook deze narrowcasting opties helemaal in eigen stijl laten opmaken, die past bij de praktijk binnen zorg en welzijn. Dat zorgt voor een professionele uitstraling en herkenbaarheid bij de patiënten. Met narrowcasting krijgt jouw informatie op een dynamische manier een groot bereik bij al je patiënten.


Neem contacct op

Image

Bevorder patiënttevredenheid

Juiste informatie over wachttijden

Altijd up-to-date informatie over jouw praktijk of instelling binnen zorg en welzijn met narrowcasting. Je wilt de patiënten informeren over welke artsen aanwezig zijn en of hun afspraak eventueel uitloopt.

Via de narrowcasting schermen weten patiënten waar ze aan toe zijn en dit bevordert de patiënttevredenheid binnen de praktijk en de hele branche van zorg en welzijn. Je maakt zelf een afwisselend programma, waarin uiteraard de wachttijdinformatie altijd getoond wordt.

Met de QuickEdit functie pas je deze tijden heel eenvoudig aan, zonder in het narrowcasting systeem te hoeven inloggen.

<p< p=""></p<>

 

<p< p=""></p<>

Image

Wie is de eerstvolgende?

Digitaal volgnummersysteem

Narrowcasting kan heel eenvoudig gekoppeld worden aan een digitaal volgnummersysteem. Meerdere medewerkers kunnen tegelijkertijd het volgnummersysteem aansturen door bij de balie op een knop te drukken. De patiënt ziet dan meteen wanneer hij aan de beurt is en bij welke balie hij zich kan melden.

Voor integratie met het narrowcasting systeem hebben we 3 volgnummersystemen:
ComsyscoApotheek Partners en Qmatic .

Image

Arts en Zorg

Geïntegreerd volgnummersysteem

“Wij ervaren narrowcasting met Easyscreen als makkelijk en leuk! Onze bezoekers worden op een aantrekkelijke manier geïnformeerd.” Dankzij de unieke QuickEdit functie van Easyscreen kunnen de locatieassistenten de wachttijden en berichtgeving eenvoudig zelf aanpassen.”

Lees meer

Image

Alphega Apotheken

Geïntegreerd volgnummersysteem

“Tijdens het wachten worden klanten op een aantrekkelijke manier geïnformeerd over actuele nieuwsberichten, leuke acties en gezondheidstips. De wachttijd perceptie daalt en de duur wordt als prettiger ervaren. Daarnaast werkt narrowcasting ook privacy verhogend voor de klant die al wel aan de beurt is.”

Lees meerStart je narrowcasting demo.
Het is gratis!

Test onze narrowcasting software helemaal gratis. Met een Easyscreen demo-account zie je direct hoe snel en simpel je je eigen narrowcasting programma maakt. Vraag een demo account aan via het formulier hiernaast. Je ontvangt dan binnen vijf seconden een gebruikersnaam en password. Log in en maak kennis met de ongekende mogelijkheden van Easyscreen.

  • Gebruik live-widgets
  • Upload je eigen media
  • Maak je eigen playlist
  • Kies uit honderden templates
  • Koppel social media zoals Facebook en Instagram
  • Kies uit talloze gratis stockfoto’s en video’s
  • Ontdek het gemak van onze narrowcasting software
[contact-form-7 title="" id="none"]