Je kiest voor narrowcasting om verschillende redenen: om gave campagnes te laten zien, bepaalde acties te delen en om jouw klanten te informeren en te inspireren.

Wil je alles uit narrowcasting halen, ga dan samenwerken met andere ondernemers of grote merken. Media exploitatie heet dat met een mooi woord. Je deelt dan informatie van anderen via jouw scherm en ontvangt daar een vergoeding voor. De vergoeding hangt af van vele factoren, maar die andere ondernemer vraagt zich altijd af: hoe goed en hoe vaak ziet mijn doelgroep mijn boodschap in de vorm van een korte video (spot) op jouw scherm?

Hoe kan zo’n samenwerking eruit zien en wat levert het jou op? Waar moet je aan denken en hoe maak je er een succesvolle deal van voor beide partijen? We vragen Ngage Media de hemd van het lijf over media exploitatie. Ngage Media biedt adverteerders een netwerk van grote digitale schermen met nationaal bereik en adviseert organisaties die strategische locaties bezitten. Klik op de button hieronder om de vijf geheimen te downloaden die de waarde van jouw narrowcasting bepalen.

 Download vijf geheimen die de waarde van jouw narrowcasting bepalen