Je kiest voor narrowcasting om verschillende redenen: om gave campagnes te laten zien, bepaalde acties te delen en om jouw klanten te informeren en te inspireren.

Wil je alles uit narrowcasting halen, ga dan samenwerken met andere ondernemers of grote merken. Media-exploitatie heet dat met een mooi woord. Je deelt dan informatie van anderen via jouw scherm en ontvangt daar een vergoeding voor. De vergoeding hangt af van vele factoren, maar die andere ondernemer vraagt zich altijd af: hoe goed en hoe vaak ziet mijn doelgroep mijn boodschap in de vorm van een korte video (spot) op jouw scherm?

Hoe kan zo’n samenwerking eruit zien en wat levert het jou op? Waar moet je aan denken en hoe maak je er een succesvolle deal van voor beide partijen? We vragen Ngage Media het hemd van het lijf over media-exploitatie. Ngage Media biedt adverteerders een netwerk van grote digitale schermen met nationaal bereik en adviseert organisaties die strategische locaties bezitten. Klik hieronder om de vijf geheimen te downloaden die de waarde van jouw narrowcasting bepalen.

 Download vijf geheimen die de waarde van jouw narrowcasting bepalen

Easyscreen: One stop shop Narrowcasting Software

easyscreen | digital signage software

Hier bij Easyscreen zijn we een one-stop-shop, dus we kunnen  je bij elke stap helpen. Wij kunnen je voorzien van jouw narrowcasting schermen en mediaspelers, maar ook veel meer. Wij leveren je de content creatie en beheersoftware van ons platform en zorgen vervolgens voor installatie en onderhoud.

Wil je meer weten over narrowcasting? Lees onze volledige handleiding over narrowcasting

Gratis Narrowcasting Software Demo

We zijn ervan overtuigd dat jouw bedrijf de voordelen van narrowcasting zal ervaren, net zoals onze andere klanten in vele branches dat al doen

narrowcasting gratis demo