Narrowcasting Voor De Gezondheidszorg

Makkelijk en Krachtige Narrowcasting

Easyscreen is een narrowcasting software platform waarmee uw kliniek, apotheek of ziekenhuis nuttige en inspirerende content op elk scherm in een handomdraai kan weergeven.

Als patiënten moeten wachten, zouden ze het op prijs stellen als u de  wachttijd zo aangenaam mogelijk maakt. Met narrowcasting kunt u al uw patiënten belangrijke of vermakelijke content geven.

 

[contact-form-7 title="" id="none"]

Deze bedrijven gingen u voor

Vergroot uw verbinding met uw patient met minder moeite

Het gebruik van narrowcasting schermen bespaart communicatietijd en verbindt uw bezoekers en patiënten met uw praktijk of zorginstelling.

 

    • Betrek uw publiek met dynamische content

Visueel aantrekkelijke klantervaringen kunnen in de gezondheidszorg worden gecreëerd met geplande content die in het echt wordt bijgewerkt. Met het narrowcasting softwareplatform van Easyscreen kun je playlists van jouw content creëren die op natuurlijke wijze tussen gezondheidstips, lokale weer en nieuwsupdates, wachttijden, schema's, bewegwijzering en beschikbaarheid van de arts door het scherm komen.

    • Bespaar tijd met een geavanceerde maar eenvoudige bediening

Beheer meerdere locaties, vertel hen een verhaal over uw zorg, verstrek informatie over openingstijden of voeg eenvoudig nieuws toe, zoals Pollennieuws of NHG-video's over gezondheidsonderwerpen.

Met het narrowcasting softwareplatform van Easyscreen kunt u uw content en mediaspelers taggen en categoriseren, afspeellijsten maken en plannen voor de toekomst. Als dit enigszins verwarrend klinkt, maakt u geen zorgen. We hebben een uitgebreid support team dat alles uitlegt en u bijstaat bij de implementatie. Begin vanaf het begin of ga specifiek naar narrowcasting software. In wezen betekent dit dat u gemakkelijk kunt aangeven welke content u kiest op welke mediaspeler en op welk tijdstip.

Volledige service met betaalbare hardware

Easyscreen is een one-stop-shop. Dit betekent dat we in staat zijn om te zorgen voor al uw narrowcasting behoeften. We leveren hardware, content creatie en beheersoftware. Daarnaast verzorgen wij ook de installatie en het onderhoud. U kunt er zeker van zijn dat u in goede handen bent. We gebruiken een reeks professionele en betaalbare schermen en mediaspelers die een eenvoudige installatieprocedure hebben en technologie gebruiken die geavanceerd en bewezen is. We hebben de opties getest en de beste hardware gekozen.

probeer het nugratis

Ontdek een wereld met nieuwe mogelijkheden

Snelle en eenvoudige opzet in 3 stappen

Het enige dat u nodig heeft is een internetverbinding. Wij zullen u onze mediaspeler en narrowcasting software leveren.

1. Dynamische creaties

Log in op het narrowcasting softwareplatform van Easyscreen en maak content aan door te kiezen uit onze verscheidenheid aan kant en klare templates, apps en widgets. Pas het aan met uw logo, kleuren, informatie en media, of begin opnieuw en upload eigen content.

 

2. Scherm compatibiliteit

Sluit jouw mediaspeler aan op jouw scherm. Al onze apparaten kunnen eenvoudig worden aangesloten op elk HD-scherm, tv of zelfs projectorwanden.

 

3. Meerdere locaties

Voorzie één of meerdere schermen van content en op meerdere locaties dankzij onze dynamische afspeellijsten. Je hebt de controle over jouw schermen en kunt dit zelfs op afstand doen.

 

Wij zijn toegewijd aan jouw succes.

Ons team heeft meer dan een decennium ervaring met het helpen van bedrijven als die van jou om narrowcasting projecten te realiseren

illustratie tv schermen in dokterspraktijk

Belangrijkste functies

Juiste Wachttijden, gezondheidszorg

Wachtruimte narrowcasting

Bevordering van de tevredenheid van de patiënt met narrowcasting schermen. Zorg dat je altijd de actuele informatie over jouw zorg en welzijnspraktijk of instelling zichtbaar hebt. Narrowcasting in de wachtkamer informeert patiënten of hun afspraak wordt uitgesteld en welke artsen aanwezig zijn.

Door gebruik te maken van onze wachtruimte software weten patiënten hun positie in de rij, wat de tevredenheid van de patiënt bevordert, zowel in de praktijk als in de hele gezondheidszorg en welzijn sector. Je zult jouw eigen gevarieerde programma creëren, waarin wachttijdsinformatie altijd wordt weergegeven.

Met de Quick Edit functie kun je deze tijden heel gemakkelijk aanpassen zonder in te loggen op het narrowcasting systeem.

Volgnummer Systeem, gezondheidszorg

Wachtrij Management Systeem

Narrowcasting is gemakkelijk te koppelen aan een wachtrij management systeem. Verschillende medewerkers kunnen tegelijkertijd het systeem bedienen door op een knop op het bureau te drukken.

De patiënt ziet onmiddellijk wanneer het zijn beurt is en bij welke balie ze worden verwacht.

Voor integratie met het narrowcasting systeem hebben we 3 wachtrij management systemen: Comsysco, Apotheek Partners en Qmatic.

 

arts-en-zorg-logo-white2

"Wij maken gebruik van narrowcasting met Easyscreen en het is gemakkelijk en leuk! Onze bezoekers worden op een aantrekkelijke manier geïnformeerd."

 

Start jouw narrowcasting demo voor de zorg en welzijn. Het is gratis!

Je zult genieten van onze eenvoudige en gestroomlijnde gebruikers interface voor alle zorginstellingen. Onze one-click oplossing wordt geleverd met eenvoudige hulpmiddelen voor het maken van content, compleet beheer van afspeellijsten en een uitgebreide bibliotheek met afbeeldingen en templates van hoge kwaliteit.

Test onze aantrekkelijke narrowcasting software volledig gratis gedurende 14 dagen. We sturen je een e-mail met jouw gebruikersnaam en wachtwoord, daarna hoef je alleen maar in te loggen en te browsen.

[contact-form-7 title="" id="none"]