EASYSCREEN: DE COMMUNICATIE ACHTER COOL, KUNST EN CULTUUR

Cool Kunst en Cultuur

Door Easyscreen narrowcasting worden voorstellingen automatisch op de beeldschermen getoond. Geen gedoe dus met het ophangen en vervangen van posters! Echt ideaal en de gast wordt goed geïnformeerd.”

-Roosmarijn van der Beek, marketing & communicatie

Cool Kunst en Cultuur in Heerhugowaard is het Podium van de Stad; een levendig en gastvrij cultuurhuis voor alle inwoners van Dijk en Waard. Om de beleving te vergroten en de bezoeker optimaal te informeren, koos Cool voor Easyscreen.

Easyscreen leverde aan Cool kunst en cultuur een compleet narrowcasting systeem met 20 schermen. Naast templates die gebruikt worden voor informatieve boodschappen heeft Easyscreen een unieke koppeling gerealiseerd met het ticketsysteem Get – a -ticket. Toekomstige voorstellingen worden automatisch getoond op de beeldschermen. Hierdoor hoeft Cool zich niet meer bezig te houden met de programmering op deze schermen. Laat staan zich bezig te houden over het ophangen en vervangen van posters.

Roosmarijn over het team achter Easyscreen:

“Het team van Easyscreen staat altijd voor je klaar; of het nu gaat om het ondersteunen bij het aanmaken van een programmering of bij een technische vraag. Je wordt altijd gehoord en netjes geholpen. Leuk ook om te merken dat ze continu bezig zijn met verbeteren van hun eigen product. Een fijne partij waar wij al vijf jaar een goede samenwerking mee hebben.”

Cool Kunst en Cultuur, klantverhaal

Ontdek hoe makkelijk het is!

Torna in alto