Easyscreen: het communicatiemiddel van Sanadome

Sanadome

Ontspanning van top tot teen in combinatie met de therapeutische werking van de thermale bronnen van Sanadome in haar hotels.

Hoe Sanadome narrowcasting inzet om de interne communicatie een boost te geven.

Sanadome gebruikt 11 schermen met het formaat 10" en 12" om de bezoekers te informeren waar ze moeten zijn.

 

Easyscreen produceert, plant en zendt elke maand nieuwe promotionele content uit in Sanadome hotels, voornamelijk widgets/video's om gebruikers binnen het hotel te oriënteren en te laten zien wie de vergaderzalen gebruikt.

Type narrowcasting functies die Sanadome gebruikt om de interne en externe communicatie te verbeteren

Sanadome's Wayfinding en Meetingroom widgets bieden het bedrijf de mogelijkheid om klanten visueel te informeren waar ze heen moeten en waar ze moeten zijn. Ook wordt een overzicht van alle bestaande vergaderzalen of kantoren getoond met de Wayfinding widget.

Easyscreen beheert ook op afstand de mediaspelers van het hotel, zodat we de programmering op elke afzonderlijke locatie kunnen aanpassen en zelfs schermen kunnen activeren op alle toekomstige locaties van het Sanadome.

 

 

Recepción de hotel con una pantalla digital

Sanadome's mening over onze narrowcasting

"We besparen geld met digitale bewegwijzering, in plaats van gedrukte bewegwijzering te gebruiken. Easyscreen is een nuttige manier om informatie aan onze gebruikers van Sanadome hotels door te geven "

office_hotel_screen_narrowcasting

Digitale bewegwijzering voor verschillende locaties over de hele wereld:

Klantcases zoals dat van Sanadome zijn een succes, omdat zij een oplossing hebben waarbij ze met een intuïtief digitaal middel op meerdere schermen content kunnen beheren ten alle tijden.

Wil je meer informatie over narrowcasting in hotels?

Bezoek onze pagina met alle exclusieve informatie over hoe je jouw hotel en spa kunt versterken met narrowcasting en probeer een GRATIS demo uit!

  Meer informatieGRATIS demo