OHH. Trek de aandacht door Out of home reclame.

Naast televisie of sociale netwerken is er nog een andere vorm van reclame, die bestemd is om op straat te worden gezien en genoten. Het stedelijk landschap wordt getransformeerd door merk- en product reclame op digitale reclameschermen, videowall, billboards, bushokjes, uithangborden of elk ander meubelstuk dat kan dienen als drager van een commerciële claim. We hebben het over out of home advertising (OOH), een vorm van communicatie die als hoofddoel heeft, de aandacht van het publiek buiten zijn woonplaats te trekken.

 

Als u wilt dat uw merk aanwezig is op straat en de aandacht trekt van een groot aantal potentiële consumenten, ontwerp dan een OOH-campagne of DOOH, de grote zus ervan, gekleed in multimedia-inhoud.

 

Wat is OOH reclame?

OOH is de afkorting van out-of-home. Alle soorten reclame-uitingen wat consument buitenshuis kan tegenkomen valt onder het kapje OOH. Het doel is om allerlei soorten mensen te bereiken met krachtige boodschappen die zich blijvend in hun geheugen weten te nestelen.

 

€ 25,- PER MAAND

Wat zijn de voordelen?

 • Met out-of-home reclamecampagnes bereik je een grotere publiek. De reden hiervoor is de plaats van de advertenties. Zij worden gewoonlijk geplaatst op strategische plaatsen die goed zichtbaar zijn voor voorbijgangers.
 • De boodschap bereikt het publiek onmiddellijk en rechtstreeks.
 • Het is niet zo indringend als reclame die wordt uitgezonden op televisie of sociale media.
 • Als de boodschap dicht bij de toonbank wordt geplaatst, bijvoorbeeld met monitoren in de verkooppunten, zal zij veel doeltreffender zijn omdat zij het verlangen van het publiek om te consumeren wekt.

€ 25,- PER MAAND

Waar vind je OOH Reclame

Digital out of home billboard

Out-of-home reclame is te vinden in bijna elke stedelijke ruimte, maar de meest ideale plek voor OOH-reclame is op een drukke locatie. Banken of bushaltes, reclameborden, gevels of het openbaar vervoer zijn enkele van de gebruikelijke plaatsen voor dit soort reclame.

€ 25,- PER MAAND

OOH reclame voorbeelden

Hier zijn enkele voorbeelden om u te inspireren:

 • De grote monopoles die we op snelwegen en autowegen zien.
 • Op de trappen van het station Gamarra van de metro in Lima werd de première van de film Jumanji aangekondigd.
 • Kolommen zijn een perfecte ruimte voor de presentatie van producten of reclamecampagnes, zoals de fotocampagne waarin de Duitsers worden aangespoord niet meer te roken.
 • Digitale reclameschermen in winkelcentra en luchthavens.

Indoor Digital signage

 

Digital out of home

Narrowcasting valt deels onder het kapje OOH. Met narrowcasting kan je jouw advertenties zowel buiten als binnenshuis inzetten. Het verschil tussen de twee is vooral dat de inhoud dynamisch is. Klik hier om meer te weten over narrowcasting

 

De voordelen zijn vergelijkbaar, want naast het bereiken van een breder publiek, is het een vorm van reclame die een grote impact heeft.

 

Het wordt in dezelfde ruimten geplaatst als OOH-reclame:

 • Stations voor openbaar vervoer.
 • Grote gevels.
 • Aanplakborden en lichtreclames.
 • Stopplaatsen voor bussen en treinen.
 • Evenementen en festivals

Een andere belangrijke eigenschap is dat het mogelijk is de boodschappen te personaliseren. Je kan op de dag zelfs de tijd en content bepalen. Bovendien maakt het ook interactie met de consument in real time mogelijk.

 

Bij Easyscreen adviseren wij u over de voordelen van dit type reclamecampagne voor uw merk.

Easyscreen: One-stop-shop Narrowcasting Software

easyscreen digital signage softwareEasyscreen is een one-stop-shop, dus we kunnen je bij elke stap helpen. Wij installeren narrowcasting schermen en mediaspelers, maar ook veel meer. Wij leveren je content creatie en beheersoftware van ons platform en zorgen vervolgens voor service, onderhoud en updates. 

Wil je meer weten over narrowcasting? Lees onze volledige handleiding over narrowcasting

Gratis Narrowcasting Software Demo

We zijn ervan overtuigd dat jouw bedrijf de voordelen van narrowcasting zal ervaren, net zoals onze andere klanten in vele branches dat al doen

Scroll naar boven