Videowalls


Creëer een grote visuele impact om indruk te maken op je publiek

Hoe groter, hoe beter. Toon je content op schermen die over een hele muur uitspreiden en benadruk je boodschap. Kies voor standaard, groot of creatief formaat en laat je publiek zich de ogen uit kijken! Onze oplossing voor videowalls is gemakkelijk te beheren en bereikt een groot publiek. Zoals bij al onze producten bieden ook videowalls een veelzijdige oplossing voor jouw digitale mediastrategie. Wij zijn altijd op zoek naar de optimale combinatie van hardware, platform en content om de klantervaring te verbeteren.

Zorg dat je opvalt. Probeer onze Digital Signage oplossing een maand gratis en ervaar wat wij voor je kunnen betekenen.

31 dagen proberengratis

Voordelen van videowalls

Als je groots wilt communiceren, is dit de oplossing voor jou

Bereik meer mensen

Er zijn verschillende typen digitale displays waarvan LED schermen de meest onontdekte zijn in de Digital Signage industrie. LED schermen geven je de mogelijkheid om videowalls te maken en deze kunnen zo groot zijn als jij wilt; van 2 tot wel 30 schermen! Beeld je eens in hoe groot je boodschap getoond wordt en hoeveel mensen je bereikt.

Versterk je merkimago

Grote LED advertentie schermen, zeker videowalls, zijn een krachtige manier om een merkimago te versterken door audiovisuele content te tonen die de aandacht trekt. Het gebruik van HD afbeeldingen en video's van lifestyle en entertainment fragmenten toont dat het merk toenadering zoekt en vormt merkbeleving voor kopers.