Wat is narrowcasting?

Narrowcasting is een dynamisch digitaal communicatiemiddel om informatie over te dragen via beeldschermen. Met narrowcasting kun je eenvoudig je eigen afspeellijst maken en uitzenden, helemaal toegespitst op jouw publiek. Narrowcasting is van grote betekenis in communicatie naar klanten en medewerkers. Dat lijkt misschien ingewikkeld, maar Easyscreen is een goed voorbeeld van een gebruiksvriendelijk narrowcastingsysteem.

binnen 10 seconden een gratis demo
narrowcasting

Wanneer en waar kun je narrowcasting gebruiken?

Eigenlijk gebruik je narrowcasting altijd en overal. Als reclamemiddel in showrooms, schappen, etalages en op gevels, maar ook als informatiebord in kantines, bij de receptie, bij de entree, in meetingrooms of andere locaties waar veel personen langs lopen. Per definitie is narrowcasting voor elke organisatie geschikt. In grote en kleine organisaties, zorginstellingen, vakgarages, showrooms, winkels en ook in de sportclub of bij de bakker op de hoek.

Narrowcasting voor interne communicatie

Narrowcasting inzetten voor interne communicatie levert meteen een grotere betrokkenheid op bij je medewerkers. Je plaatst de gewenste informatie op een visueel aantrekkelijke manier op drukbezochte locaties, waardoor je meteen de aandacht vangt. Medewerkers lezen de boodschap van het scherm vaker én op een ongedwongen manier.

Voorbeelden van narrowcasting voor interne communicatie zijn:

  • KPI’s
  • Nieuwe productinformatie
  • Interne mededelingen
  • Vacatures
  • Jubilea en verjaardagen
  • Introductie van nieuwe medewerkers

Voor elke locatie is een passend scherm.

Narrowcasting voor externe communicatie

Met narrowcasting bij externe communicatie kun je je publiek attent maken op aanbiedingen, nieuwe collecties, vergaderzalen, afwijkende openingstijden of iemand persoonlijk welkom heten. Je kunt ze informeren en entertainen tijdens het wachten. Narrowcasting heeft dan meteen een positieve werking en geeft de algehele beleving van je merk of organisatie nog meer betekenis.

Wat houdt een tv programma in?

De inhoud van jouw tv programma bepaal je helemaal zelf. Binnen easyscreen kun je kiezen uit vele prachtige templates en slimme widgets. Die zorgen ervoor dat je al snel een aantrekkelijk tv programma creëert. Je kunt een mix van eigen berichten en video’s afwisselen met informatie uit andere nieuwsbronnen als nu.nl, het weerbericht of sportnieuws. Maar denk ook aan social media, youtube filmpjes of ander entertainment dat je kunt toevoegen om jouw programma levendig te houden. Je hebt zelf de regie in handen.

Wat_Houdt_Een_Tv_Programma_In

Positieve aandachtstrekker

We gaan voor het WOW effect, dat zie je aan de prachtige designs en slimme koppelingen binnen Easyscreen. Je trekt absoluut de aandacht voor jouw boodschap met onze narrowcasting. Je kunt een mix van eigen berichten en video’s afwisselen met informatie uit andere nieuwsbronnen als nu.nl, het weerbericht of sportnieuws. Maar denk ook aan social media, youtube filmpjes of ander entertainment dat je kunt toevoegen om jouw programma levendig te houden.

Digital Signage WOW-effect

Narrowcasting via Easyscreen

Binnen Easyscreen kun je kiezen uit vele prachtige templates en slimme widgets. Die zorgen ervoor dat je al snel een aantrekkelijke afspeellijst creëert. We vinden het ook belangrijk dat het narrowcasting platform gebruiksvriendelijk is. Met een paar simpele klikken zijn berichten aangepast en ingesteld. Zo blijft het programma eenvoudig altijd actueel en aantrekkelijk voor jouw publiek. Je hebt zelf de regie in handen.

Narrowcasting via Easyscreen

Wat is jouw definitie van narrowcasting?

Niemand houdt van standaard, dat snappen we. Daarom hebben we inmiddels een zeer uitgebreid assortiment aan templates, widgets en slimme koppelingen. En ons assortiment blijft groeien, want narrowcasting is van grote betekenis voor onze klanten. Met narrowcasting geef je je publiek informatie, nieuws en bijvoorbeeld entertainment als wachtverzachter. Op jouw manier, in jouw stijl.

Definitie Narrowcasting

Op maat

Toch wil je wellicht iets anders, een aanvulling, iets als narrowcasting op maat. Met onze jarenlange ervaring op gebied van techniek, content en design is geen uitdaging te groot. We maken prachtige templates in eigen (huis)stijl. Natuurlijk hanteren we altijd onze hoge kwaliteit. Vraag maar raak, geen verzoek is te gek.

Probeer nu gratis
Narrowcasting Op Maat