Etalagescherm installeren

Een scherm in de etalage biedt veel voordelen, vooral in panden in drukke straten die de aandacht van voorbijgangers willen trekken. In deze post benoemen we de belangrijkste redenen waarom het ook voor jouw bedrijf van toegevoegde waarde zal zijn.

Beeldscherm communicatie via etalage

Wat zijn etalageschermen?

De etalageschermen, ook wel digitale etalages genoemd, zijn een innovatief multimediasysteem dat het mogelijk maakt om de buitenreclame van een bedrijf via indoor LED schermen te laten zien. Zij zijn bestand tegen hoge temperaturen, gezien zij ontworpen zijn om achter ramen te worden geïnstalleerd. Samen met de installatie van schermen op de verkooppunten, vormen zij de perfecte strategie om de producten en diensten van een merk op een moderne en actuele manier te promoten. 

Deze speciale schermen voor narrowcasting hebben een geïntegreerde helderheidssensor die ervoor zorgt dat de verlichting wordt aangepast aan de lichtomstandigheden van elk moment.

Wanneer plaats je etalageschermen?

De schermen voor buitenreclame worden sterk aanbevolen voor alle soorten sectoren. Bijvoorbeeld winkels, gezondheidscentra, hotels of reisbureaus en vele andere soorten bedrijven. Je kunt hier onze narrowcasting systemen voor hotels bekijken. Deze monitoren zijn ontworpen om bestand te zijn tegen veel zonlicht en garanderen een perfecte zichtbaarheid, ondanks guur weer.

8 redenen om een scherm in de etalage te plaatsen

  1. Het trekt de aandacht van klanten: digitale etalages zijn de meest effectieve manier om de ogen van jouw potentiële klanten te trekken. Zij kunnen onmiddellijk worden aangepast en bijgewerkt. Kijk maar eens hoe opvallend reclame in winkelcentra is, altijd met videowall vol bewegende beelden.
  2. Verbeter de reputatie van jouw bedrijf: een narrowcasting systeem is iets nieuws; daarom helpt het gebruik ervan om jouw geloofwaardigheid en het vertrouwen van jouw klanten te vergroten. Op die manier wordt jouw bedrijf aan de gebruikers voorgesteld als een modern bedrijf dat potentiële klanten probeert te bereiken via verschillende media en platformen.
  3. Laat jouw producten buiten zien: heb je een zaak in een drukke winkelstraat? Een uitstalling in jouw etalage zal je helpen de producten binnen te promoten en de gewenste producten onder de aandacht te brengen.
  4. Verbeter jouw merkimago: je kunt jouw logo, jouw merkimago of verschillende grafische elementen toevoegen om jouw bedrijf te promoten en je te onderscheiden van andere winkels.
  5. Besparingen: hoewel het installeren van een scherm in een etalage een grote investering lijkt, heb je die in korte tijd terugverdiend. Het is een reclame-element met lage onderhoudskosten. Bovendien kun je ze zeer economisch monteren en demonteren. Het is ook belangrijk op te merken dat er geen productiekosten zijn, gezien je de content op een computer kunt creëren en deze onmiddellijk in het softwareprogramma kunt laden.
  6. Verbeter tijdelijke promoties: de aandacht van de klanten trekken is zeer belangrijk, vooral als het om tijdelijke advertenties gaat. Door te kiezen voor etalagedisplays voer je een seizoensgebonden promotie van hoge kwaliteit, die de aandacht van jouw potentiële kopers zal trekken.
  7. Creëer gepersonaliseerde inhoud: je kunt altijd kiezen wat je aan klanten wilt laten zien. Je hebt de volledige controle over jouw reclameboodschappen. Je kunt een campagne pauzeren of hervatten wanneer je maar wilt. Met andere woorden, je kunt het aanzetten wanneer je maar wilt, zelfs als jouw winkel gesloten is en je toch een 24-uurs online promotie hebt.
  8. Het biedt talloze mogelijkheden: Je kunt er onder meer afbeeldingen, video’s, teksten of animaties in verwerken. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt en je kunt jouw fantasie op de vrije loop laten.

Als je een bedrijf hebt in een centrale winkelstraat van een stad, is het installeren van een interactieve etalageschermen de beste manier om jouw potentiële klanten te bereiken en jouw verkoop te verhogen.

 

 

Scroll naar boven