Voordelen van Interactieve schermen in de vitrine

De aandacht van potentiële klanten trekken is een van de belangrijkste doelstellingen van elke onderneming; het installeren van een interactieve schermen is een van de meest aanbevolen middelen om dit te bereiken. Bij Easyscreen zijn we experts in narrowcasting en daarom kennen we de voordelen van deze technologie in het bedrijfsleven.

Trek de aandacht via Interactieve schermen

Wat is een interactieve etalage?

Een interactieve etalage is een elektronisch apparaat met touch-technologie. Met deze hardware kun je jouw etalage gebruiken om allerlei soorten content te tonen, door middel van interactie, op een dynamische, aantrekkelijke en doeltreffende manier.

 

Dit instrument is een van de meest innoverende in de sector, omdat het je in staat stelt jouw producten of diensten te promoten en een onbeperkt aantal middelen biedt. Een interactieve vitrine kan op vele manieren worden opgezet; dit zijn er enkele van:

 1. Decoratie van interieurs of zalen.
 2. Bewegwijzering en communicatiepunten.
 3. Visuele merchandising.
 4. Audiovisuele systemen in winkelcentra.
 5. Stands voor beurzen en congressen.

Doelstellingen

Dit zijn de belangrijkste doelstellingen waarvoor het raadzaam is een interactieve etalage te installeren:

 • Om een groter reclame-effect en een betere service aan de klanten te geven.
 • Om tweezijdige communicatie aan te bieden, waarbij beide partijen zender en ontvanger zijn.
 • Toon de voordelen van de producten en diensten van jouw bedrijf en jouw producten of diensten.

Een van de voornaamste kenmerken van dit soort etalages is dat iedereen er alle informatie kan krijgen die hij nodig heeft; op dezelfde manier kun je zeer nuttige gegevens verkrijgen, zoals de voorkeuren van jouw gebruikers, en zeer voordelig marktonderzoek verrichten.

Voor wie is het?

De interactieve etalages zijn ontworpen voor alle soorten bedrijven, met name de hieronder getoonde:

 1. Reisbureaus.
 2. Modewinkels.
 3. VVV-kantoren.
 4. Grote locaties en beurzen.
 5. Luchthavens, trein- en busstations.

Voordelen van interactieve schermen in de etalages

Het gebruiken van een interactieve schermen in de vitrine in je bedrijf heeft vele voordelen, waaronder:

 1. Het stelt je in staat om de aanbiedingen en diensten van jouw bedrijf in real time te kennen; op die manier kunnen klanten snel de beslissing nemen om te kopen.
 2. Het vergemakkelijkt de beslissing welke content op welk moment moet worden getoond; bovendien kun je deze programmeren per dag, week of tijdvak.
 3. De potentiële klant kan zoeken naar wat hij wil, wat leidt tot 70% meer verkoop.
 4. Het trekt de potentiële klant aan; bovendien zorgt het ervoor dat de klant langer op locatie blijft.
 5. Verbetert de gebruikerservaring gedurende de tijd dat zij in jouw zaak zijn; op die manier kunnen zij van de wachttijden profiteren om andere producten in jouw zaak te bekijken en te kopen.
 6. Het biedt een beeld van innovatie, transparantie en aanpassing aan de nieuwe tijden; zo slaag je erin het imago van jouw merk te versterken.
 7. Het vermindert de kosten, gezien je de kosten van het drukken en verspreiden van papieren reclame achter je laat; bovendien brengt een tikfout of een wijziging op het laatste moment geen hoge kosten met zich mee.
 8. 24-uurs bewegwijzering, zodat jouw bedrijf actief blijft en potentiële klanten aantrekt, zelfs wanneer de zaak gesloten is.

Easyscreen: One-stop-shop Narrowcasting Software

easyscreen digital signage softwareEasyscreen is een one-stop-shop, dus we kunnen je bij elke stap helpen. Wij installeren narrowcasting schermen en mediaspelers, maar ook veel meer. Wij leveren je content creatie en beheersoftware van ons platform en zorgen vervolgens voor service, onderhoud en updates. 

Wil je meer weten over narrowcasting? Lees onze volledige handleiding over narrowcasting

Gratis Narrowcasting Software Demo

We zijn ervan overtuigd dat jouw bedrijf de voordelen van narrowcasting zal ervaren, net zoals onze andere klanten in vele branches dat al doen

Scroll naar boven