POS TV

Shopper Marketing van de bovenste plank.

POS TV (Point of Sale) zorgt voor een ultieme in-store klantbeleving, direct naast je producten

Verleid je klanten wanneer ze op zoek zijn naar het juiste product. Met POS TV kan je heel gericht een boodschap uitzenden met de USP’s van jouw product. Op een klein scherm in het schap, naast jouw product.

Content stel je samen door middel van het narrowcasting platform. Schedule promotievideo’s of demonstratievideo’s van het product. Door middel van het powerblock kan je ook op elk gewenst moment vanaf elke afstand inspelen op ad hoc gebeurtenissen.

POS TV

De Setup

Deel social media op jouw narrowcasting netwerk

POS TV

POS TV in hoge resolutie LED scherm blinkt uit in zijn prestaties, omdat het specifiek als een digitale signboard is ontworpen. Met een ingebouwde mediaspeler en het compacte formaat kan het scherm makkelijk worden geïntegreerd in het schap. Het scherm heeft bovendien door een Power-over-Ethernet (PoE) aansluiting, maar 1 kabel nodig voor zowel netwerkverbinding als de voeding.

Digital signage - display product information with POS TV

Één kabel

Genereer meer content dan ooit tevoren, omdat berichten direct live worden gestreamd om anderen aan te moedigen om te reageren

Content flexibiliteit

Krijg inzicht in jouw klanten door meer likes en opmerkingen over jouw content te genereren, zodat zij hun mening kunnen geven.

Gekoppeld met alles

Houd je content up-to-date en interessant door gebruik te maken van onze templates en content management systeem.

 

Compact

Realtime content kan worden gestreamd op jouw beeldschermen om real-life gesprekken in jouw ruimtes te stimuleren.

schermpjes

Personaliseren

POS TV kan je geheel in je eigen merk of product huisstijl ontwikkelen. Voeg je logo toe en zorg voor herkenbare opmaak. Voor het ontwikkelen van templates in eigen huisstijl zijn eenmalige ontwikkelkosten.

Meer Narrowcasting Toepassingen

Bekijk wat Easyscreen nog meer heeft te bieden

Ga naar toepassingen voor een complete lijst

Scroll naar boven