Narrowcasting die gewoon doet wat er moet

Jaren geleden zijn we begonnen met het ontwikkelen van Easyscreen vanuit 3 merkbeloftes:

  • Het moet Fun zijn om mee te werken;
  • Easy om te begrijpen;
  • En het moet het WOW effect hebben op het scherm!

Met Easyscreen maak je zelf inspirerende content en stel je slimme programma’s samen. De software werkt logisch en gebruiksvriendelijk voor beginnende gebruikers en is krachtig genoeg om complexe programma’s te beheren over meerdere locaties. Er kunnen koppelingen gemaakt worden zodat content automatisch updatet. En vanuit een rijk gevulde bibliotheek kunnen programma’s worden aangevuld met leuke en nieuwswaardige informatie.

 

illustratie van vrouw spelend met blokken

Alle features en gratis support

Easyscreen is het narrowcasting platform met de meeste features en prachtige designs. Die zijn voor al onze narrowcasting software gebruikers gratis en inclusief bij een licentie. Daarbij is Easyscreen gebruiksvriendelijk. Binnen een paar minuten heb je berichten aangepast en staan ze live. En als je toch even hulp nodig hebt bij onze narrowcasting software, staat onze support voor je klaar, ook helemaal gratis.

Alle klanten kunnen gratis gebruik maken van de mogelijkheden binnen hun licentie op het narrowcasting platform. Daarbij krijgen ze gratis ondersteuning en we zijn goed bereikbaar, ook gratis. We geven trainingen, bieden maatwerk narrowcasting oplossingen aan en houden de trends goed in de gaten. Zo houden we de kwaliteit van Easyscreen hoog en hebben we trouwe, tevreden klanten. Met die hoeveelheid aan klanten en licenties kunnen we narrowcasting aanbieden tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding.

 

Gratis narrowcasting software

Probeer nu gratis narrowcasting software door een gratis demo aan te vragen. Zo kun je 2 weken lang kosteloos proberen en templates en afspeellijsten maken in ons narrowcasting platform op je desktop. We snappen dat je eerst wilt ervaren of Easyscreen narrowcasting software aan jouw verwachtingen voldoet. Daarom bieden we ook deze gratis narrowcasting demo aan.

Hoe gratis is free narrowcasting software?

Free narrowcasting software is een lege huls. Gratis is niet gratis, ook niet bij narrowcasting software. De extra inkomsten verkrijgen narrowcasting software platformen via upgraden, want de gratis versie heeft te beperkte mogelijkheden of je krijgt continu reclame-uitingen van derden te zien.

Zowel het narrowcasting platform zelf als elke gekoppelde feature met software heeft updates en verbeteringen nodig na ontwikkeling. Zonder regelmatige narrowcasting software updates heb je geen goed werkend digital signage platform. Stel je de ellende voor als het scherm continu op zwart staat. En wat denk je van hosting en dataverkeer? Die bits en bytes moeten toch ook via een server naar je mediaspeler? Daarom is transparantie binnen narrowcasting key en kijk je naar de totaalprijs van narrowcasting. Narrowcasting is niet gratis. Wel laten we je proeven van ons narrowcasting platform. Bekijk daarom onze gratis trial versie en full power licenties.

illustratie kunstenaar die een scherm beschildert
illustratie van vrouw werkend achter bureau op een laptop

Altijd in ontwikkeling

We hebben een groot en toegewijd team dat de software continu ontwikkelt. Zo draait het bijvoorbeeld ‘native’ op de nieuwste schermen van Samsung, en dat scheelt weer in de kosten omdat je geen extra mediaspeler nodig hebt. En we maken onze software elke dag nog beter en slimmer zodat je ook in de toekomst werkt met de beste software.

Scroll naar boven