Narrowcasting binnen de kantoor en fabricage omgeving

Toe aan een waardevolle aanvulling op je interne communicatie? Kies dan voor narrowcasting. Het is de sleutel naar betrokken werknemers. Echt waar. Recent onderzoek wijst uit dat goed geïnformeerde werknemers beter presteren en met plezier een extra steentje bijdragen aan je resultaten. Easyscreen biedt je alle tools om je interne communicatie op orde te krijgen. Met weergaloze software waarmee je je eigen narrowcasting programma samenstelt. Met een paar schermen en enkele simpele drukken op de knop geef je je werknemers en bedrijfspresentaties de aandacht die ze verdienen.

 

[contact-form-7 title="" id="none"]

De absolute snelweg naar betrokken werknemers

Team TV

Narrowcasting binnen je bedrijf: niet alleen bijzonder efficiënt, maar ook erg handig. Communiceer kerncijfers zoals targets, output en de omzet van je bedrijf realtime op meerdere locaties. Vul aan met bedrijfsvideo’s of koppel je narrowcasting systeem aan je bedrijfssoftware zoals Salesforce, SAP of Profit. Met Team TV maak je werknemers pas echt betrokken.

Lees meer over team tv
meetingroom tv

Juiste kamer. Juiste tijd. Juiste mensen. Easy.

Meetingroom TV

Maak korte metten met dubbel geboekte vergaderzalen, onoverzichtelijke vergaderschema’s of verloren bezoekers. Koppel agenda’s aan vergaderzalen en verras gasten met een welkomstwoord.

Lees meer over meetingroom tv

Liever zelf bepalen of het werkt?

Doe de demo. Het is gratis.

Vraag je demo-account aan

Image

Social op je schermen? Duimpje in de lucht!

Social Media TV

Geef je kantooromgeving een extra dimensie, koppel je sociale kanalen aan onze narrowcasting. Zo laat je zien wat je zegt op social en worden likes, shares en duimpjes een indicator voor je online succes.


Lees meer over Social Media TV

Image

Speciaal ontworpen voor jouw zakelijke omgeving

Corporate templates

Creëer unieke content in templates die speciaal zijn ontworpen voor jouw zakelijke omgeving. Kies uit uiteenlopende templates zoals nieuws, bumper, agenda, Twitter of onze RSS feed template.

Bekijk alle templates

Image

Eenvoudig beheer van verschillende schermen

Multilocaties

Meerdere schermen inzetten? Met Easyscreen.tv heb je totale controle over je narrowcasting systeem. Vanuit één overzichtelijk dashboard bepaal jij wat ze zien.

 

 

Klantverhalen

Image

CNB Bloembollen

Bemiddelingsbureau

"Easyscreen is een mooie aanvulling op onze PR-activiteiten. Met de schermen bij de receptie kunnen we onze klanten en relaties attenderen op extra diensten die we bieden naast onze bemiddeling. Tegelijk wordt de wachttijd psychologisch verkort, en kunnen we mooie beelden laten zien van de producten die we verhandelen."

Lees meer

Image

Crown Business Centers

Narrowcasting: de kroon op Crown Business Centers

“Meerdere locaties aansturen via één stabiel narrowcasting systeem, Easyscreen zorgt ervoor dat het werkt.” Easyscreen heeft alle zeven Crown Business Centers voorzien van Easyscreen.


Lees meer

 

Image

Juridisch Loket

Een geïntegreerd volgnummer systeem voor 31 vestigingen.

“Dankzij narrowcasting voorzien we onze bezoekers van informatie terwijl ze wachten op juridisch advies.”


Lees meerStart je narrowcasting demo. Het is gratis!

Test onze narrowcasting software helemaal gratis. Met een Easyscreen demo-account zie je direct hoe snel en simpel je je eigen narrowcasting programma maakt. Vraag een demo account aan via het formulier hiernaast. Je ontvangt dan binnen vijf seconden een gebruikersnaam en password. Log in en maak kennis met de ongekende mogelijkheden van Easyscreen.

  • Gebruik live-widgets
  • Upload je eigen media
  • Maak je eigen playlist
  • Kies uit honderden templates
  • Koppel social media zoals Facebook en Instagram
  • Kies uit talloze gratis stockfoto’s en video’s
  • Ontdek het gemak van onze narrowcasting software
[contact-form-7 title="" id="none"]

Heb je een specifieke wens?

Wij horen het graag! Klik op de button, vul het formulier in en onze Content Manager behandelt de aanvraag. In overleg met de software afdeling zal er gekeken worden of het mogelijk is om jouw wens (zogenoemde 'feature request') te realiseren en zo ja, op welke termijn. De vragen in het formulier zijn in het Engels, omdat dit het overbrengen van de wens naar onze programmeurs vergemakkelijkt. Vind je het lastig om het in het Engels kenbaar te maken? Mail je wens naar Casper@easycreen.tv. Dan zorgen wij voor de vertaling naar het Engels.

Ik heb een specifieke wens