Menu TV: Digitale Menubord

Narrowcasting om van te watertanden.

Laat je klanten beslissen terwijl zij wachten

Deel social media op jouw narrowcasting netwerk

Met Menubord TV breng je je gasten op de hoogte van jouw wisselende dag of week menu en specials. Wijzigingen in het menu zijn makkelijk door te voeren en meteen zichtbaar op je narrowcasting scherm. Daarnaast kun je de verkoop stimuleren door het gebruiken van video’s en foto’s.

Om het je nog makkelijker te maken hebben we speciaal voor Menu TV een template categorie ontwikkeld, waarmee je in een handomdraai een samenhangend programma creëert waarin je laat zien wat je allemaal in huis hebt. De Menu TV categorie bestaat uit zeven templates waarmee je onder andere je producten laat zien, je openingstijden communiceert en/of je specials toont. Je kunt kiezen uit een kleurenthema, zodat je het passend kan maken bij wat jij wilt uitstralen.

Onze digitale menuborden hebben ontwerpen die perfect zijn voor restaurants, fastfood ketens, bakkers, cafés, sportlocaties en evenementen.

digital menu board - menu tv digital signage

Digitale Menubord Software

Twee basis setups voor Menu TV

Set-up 1: Handmatige invoer

Via het Easyscreen platform

Vul jouw menuborden via ons platform, met makkelijk te gebruiken formulieren. Voer alle teksten in en kies bijbehorende kleuren en afbeeldingen. Maak gebruik van talloze afbeeldingen (voor elke branche) uit onze content-bibliotheek, of upload jouw eigen afbeeldingen.

Onze QuickEdit functionaliteit

Onze QuickEdit functionaliteit maakt het nog makkelijker om snelle aanpassingen in jouw menubord te maken.

Prijswijziging?

Geen enkel probleem, binnen enkele seconden heb je de prijs op jouw scherm aangepast met de QuickEdit functie. Dit maakt het mogelijk om via jouw eigen beveiligde url snel aanpassingen door te voeren, zonder dat je op ons platform hoeft in te loggen.

narrowcasting menu tv

Set-up 2: Koppeling met jouw kassasysteem

We kunnen ook een koppeling met jouw kassasysteem maken. Op deze manier komen de producten en prijzen op jouw scherm altijd overeen met die in het kassasysteem. Kies jouw eigen stijl, en verder heb je er geen omkijken meer naar. Voor deze koppeling gelden eenmalige ontwikkelkosten.

Set-up 3: QR Menu TV

Vergeet de analoge menuborden. Met onze contactloze oplossing voor restaurants helpen wij je aan de veiligheidsregels te voldoen.

Toon jouw menu dynamisch, volledig digitaal en contactloos. Het is niet nodig om een app te downloaden! Jouw Menu TV scherm toont automatisch al jouw producten.

Hoe werkt het?

Geef je menu dynamisch, volledig digitaal en contactloos weer. Je hoeft geen enkele app te downloaden! Jouw klanten hoeven alleen maar de camera van hun telefoon te gebruiken, de QR-code te lezen – die ze op hun tafel vinden, of op het scherm zien – en krijgen vervolgens toegang tot jouw digitale menu. Zij zullen de gerechten, beschrijvingen, prijzen en opmerkingen zien en de tekst ook in andere talen kunnen laten weergeven.

Ook zal jouw personeel in staat zijn om een tablet te gebruiken, de bestellingen op te schrijven en de opdracht naar de keuken te sturen.

Tot slot worden jouw menu en QR-code ook op het scherm weergegeven, zodat klanten kunnen beslissen over hun bestelling terwijl ze wachten.

Voordelen van QR Menu TV

Toegang zonder apps: Jouw klanten hoeven geen apps te downloaden. Met behulp van de camera van hun telefoon kunnen ze de QR-code scannen en online toegang krijgen tot jouw digitale menu.

Altijd up-to-date: Breng op elk moment de gewenste wijzigingen aan: wijzigingen in het menu zelf die ook op direct op jouw schermen worden getoond door onze Digital Signage.

Sneller bestellen: Jouw personeel kan bestellingen opnemen via tablet of mobiele telefoon en de opdracht automatisch versturen naar de keuken.

 

Uitstekende producten op jouw menu kaart: Wij bieden de mogelijkheid om een lijst van mooie producten te maken, zoals dag aanbiedingen, aanbevelingen van de chef e.d.

 

Interactief menu: Toont foto’s van jouw gerechten, omschrijvingen, informatie over ingrediënten en allergenen.

 

Beoordelingen: Jouw klanten kunnen hun opmerkingen achterlaten en hun favoriete gerechten aanbevelen.

 

Meertalig: Vertaling naar andere talen, zodat iedereen jouw menu kan begrijpen.Restaurantinformatie:Toon informatie over jouw openingstijden, promoties, etc.

 

Wish-list: Hiermee kunnen jouw klanten alle favoriete producten selecteren en op een lijst laten staan om later te bestellen.

 

Menu op groot scherm: Toon jouw menu op de LCD-schermen van jouw winkel, zodat jouw klanten kunnen beslissen over hun bestellingen terwijl ze in de rij staan.

 

TV-menuscherm: toon uw menu en meer op het scherm

Maak gebruik van de schermen in je restaurant om het menu te tonen met de gerechten, prijzen, ingrediënten… Je kunt je menu ook afwisselen met andere content zoals nieuws, beelden van je social media en nog veel meer. Creëer gepersonaliseerde inhoud met onze templates, snel en eenvoudig. Update content automatisch vanaf ons online platform en houd je klanten altijd op de hoogte.

 

Tizen_tv_image

Hardware

Easyscreen biedt duizenden klanten de beste Digital Signage hardware -en ondersteuning: professionele mediaspelers van Samsung en Smart Signage displays of Digital Signage displays. Wij bieden verschillende soorten digitale displays die geschikt zijn voor elk type locatie: wij bieden indoor en outdoor Digital Signage LED-displays van verschillende groottes.

 

Heb je al een Digital Signage scherm in jouw winkel?

Als je al over Digital Signage displays beschikt, hoef je alleen maar onze MBR-1100 mediaspeler toe te voegen om de content op het scherm te tonen. We werken met IAdea-spelers die bekend staan om hun snelheid en betrouwbaarheid, omdat ze speciaal zijn ontworpen voor Digital Signage. We sturen het direct naar je op of we installeren het op de plaats van jouw keuze. Je kunt er 100% zeker van zijn dat jouw digitale mediaspeler correct is geconfigureerd en het volledige potentieel van ons platform zal benutten.

Wil je schermen kopen?

We werken met LG WebOS of Samsung Tizen schermen, die worden geleverd met een ingebouwde mediaspeler, dus je hoeft alleen maar het scherm te installeren en te synchroniseren met de url van ons platform om het te gebruiken. Systemen van dit type hebben voordelen zoals:


– Zeer snel opstarten
– Stabielere en betere prestaties
– Drie keer sneller verwerken van animaties in vergelijking met vorige modellen
– HTML5-animatieondersteuningNeem contact met ons op en wij helpen je de hardware te kiezen die je nodig hebt.

Promoties

Informeer bezoekers over een promotie die je hebt

Makkelijk in gebruik

Het menubord is makkelijk aan te passen, dus geschikt voor een wisselende dagmenu

Wachttijd

Verzacht de wachttijd

Aantrekkelijke video's en foto’s

Maak gebruik van aantrekkelijke video’s en foto’s om de verkoop te stimuleren

 

Aantrekkelijke video's en foto's

Gebruik aantrekkelijke video’s en foto’s om de verkoop te stimuleren

 

Personeel

Je personeel hoeft niet te wachten op klanten die nog niet weten wat ze willen

Volledig aanpasbaar

Op maat gemaakt voor alle content voor elk merk en elke stijl die bij jouw behoeften past

Oriëntatie

Jouw digitale menuborden kunnen liggend of staand worden weergeven

Personaliseren

De look en feel van Menubord TV kan altijd aangepast worden aan je huisstijl.

  • Voeg uw bedrijfslogo toe
  • Voeg verschillende categorieën toe
  • Pas de kleuren aan
  • Beschikbaar in landscape en portrait
  • Aanpassen aan seizoen, tijdstip van de dag en beschikbaarheid van de voorraad
  • Ad-hoc promoties

We hebben dit product met grote zorg voor de applicatie ontwikkeld en we blijven het ontwikkelen.

Heb je vragen of wensen, wijzigingen en toevoegingen die je wenst? We zijn ervan overtuigd dat we aan jouw eisen kunnen voldoen en deze ook geschikt maken voor jouw bedrijf, dus laat ons gewoon weten wat je nodig hebt!

digital signage Menu TV - digital menu board

Meer Narrowcasting Toepassingen

Kijk wat Easyscreen nog meer te bieden heeft

Ga naar toepassingen voor een complete lijst

Scroll naar boven