Narrowcasting binnen de vrije tijd en horeca industrie

De deur openhouden. Een jas aannemen. In de vrijetijds- en horecabranche zijn het de kleine dingen die het verschil maken. Ze zijn vaak de reden waarom klanten graag bij je terugkomen. Wil je meer tevreden klanten? Investeer in narrowcasting. Want met narrowcasting engage je met je publiek en voorzie je je gasten van belangrijke informatie. Easyscreen biedt je alle tools om narrowcasting een succes te maken in de vrijetijds- en horecabranche. Van wegwijzer tot menubord en van meeting planner tot dynamisch informatiescherm. Wij hebben de spullen waarmee je gasten volledig in de watten legt.

Menu TV - digital menu board

Narrowcasting om van te watertanden

Menu TV

Laat in één oogopslag zien dat je kok echt kan koken. Met een dynamisch overzicht van het menu, inclusief actuele prijzen, de hoeveelheden en de tijden dat er besteld kan worden. Kortom, narrowcasting om van te watertanden.

Nooit meer saaie wachttijden

Nieuws en entertainment

De minuten vliegen voorbij dankzij onze wachtverzachters. Een uitgewogen mix van items die je zelf eenvoudig op je playlist zet. Kies uit actuele zenders, lokaal nieuws en trending topics.

wachtruimte tv

QR Menu TV

Vergeet de analoge menuborden. Met onze contactloze oplossing voor restaurants helpen wij je aan de veiligheidsregels te voldoen.

Toon jouw menu dynamisch, volledig digitaal en contactloos. Het is niet nodig om een app te downloaden! Jouw Menu TV scherm toont automatisch al jouw producten.

Liever live aan de knoppen?

Doe de gratis demo.

Weersverwachting widget - Narrowcasting Oplossing

Social op je schermen? Duimpje in de lucht!

Social Media TV

Door het tonen van de content van jouw social mediakanalen inspireer je je bezoekers. Om je te volgen, te liken, te sharen of een vette duim omhoog te geven. Creëer oprechte fans en geef ze een reden om terug te komen!

Laat de bezoekers maar komen

Zwembad temperatuur

Met onze Celsius koppeling vertel je op de graad nauwkeurig hoe warm het water van je zwembad is.
n dynamische manier een groot bereik bij al je patiënten.

Laat zien wat er speelt

Film- en theateragenda

Met onze Celsius koppeling vertel je op de graad nauwkeurig hoe warm het water van je zwembad is.
n dynamische manier een groot bereik bij al je patiënten.

Klantverhalen

drie essen | Easyscreen | Client case

Drie Essen

EASYSCREEN: DE COMMUNICATIE ACHTER DRIE ESSEN Zwemmen bij Drie Essen ‘Het grootste voordeel van Easyscreen? Dat je klanten op een korte, directe en aansprekende manier kunt informeren over belangrijke dingen zoals lestijden en afzwemdata. Dat nieuws zetten we natuurlijk ook op de website, maar dat ziet niet iedereen. Mensen die

LEES MEER
the albus | Easyscreen | Client case

The Albus

EASYSCREEN: DE COMMUNICATIE ACHTER THE ALBUS HOTEL The Albus Hotel “Eén minuut achter je PC en het staat er op.” Narrowcasting is een belangrijk onderdeel van onze communicatie strategie. En daarbij speelt Easyscreen een belangrijke rol. Via het scherm achter de receptiebalie attenderen we mensen tijdens het inchecken op alle

LEES MEER
Cool, kunst en cultuur | Easyscreen | Client case

Cool Kunst en Cultuur

EASYSCREEN: DE COMMUNICATIE ACHTER COOL, KUNST EN CULTUUR Cool Kunst en Cultuur Door Easyscreen narrowcasting worden voorstellingen automatisch op de beeldschermen getoond. Geen gedoe dus met het ophangen en vervangen van posters! Echt ideaal en de gast wordt goed geïnformeerd.” -Roosmarijn van der Beek, marketing & communicatie Cool Kunst en

LEES MEER

Start je narrowcasting demo. Het is gratis!

Probeer onze narrowcasting software helemaal gratis. Met een Easyscreen demo account zie je direct hoe snel en simpel je je eigen narrowcasting programma maakt. Vraag een demo account aan via het formulier hiernaast. Je ontvangt dan binnen vijf seconden een gebruikersnaam en wachtwoord. Log in en maak kennis met de ongekende mogelijkheden van Easyscreen.

  • Gebruik live-widgets
  • Upload je eigen media
  • Maak je eigen playlist
  • Kies uit honderden templates
  • Koppel social media zoals Facebook en Instagram
  • Kies uit talloze gratis stockfoto’s en video’s

Ontdek het gemak van onze narrowcasting software

Scroll naar boven