Narrowcasting binnen de vrije tijd en horeca industrie

De deur openhouden. Een jas aannemen. In de vrijetijds- en horecabranche zijn het de kleine dingen die het verschil maken. Ze zijn vaak de reden waarom klanten graag bij je terugkomen. Wil je meer tevreden klanten? Investeer in narrowcasting. Want met narrowcasting engage je met je publiek en voorzie je je gasten van belangrijke informatie. Easyscreen biedt je alle tools om narrowcasting een succes te maken in de vrijetijds- en horecabranche. Van wegwijzer tot menubord en van meeting planner tot dynamisch informatiescherm. Wij hebben de spullen waarmee je gasten volledig in de watten legt.

[contact-form-7 title="" id="none"]
Menu TV

Narrowcasting om van te watertanden

Menu TV

Laat in één oogopslag zien dat je kok echt kan koken. Met een dynamisch overzicht van het menu, inclusief actuele prijzen, de hoeveelheden en de tijden dat er besteld kan worden. Kortom, narrowcasting om van te watertanden.

Lees meer over menu tv
animatie Wachtruimte TV

Nooit meer saaie wachttijden

Nieuws en entertainment

De minuten vliegen voorbij dankzij onze wachtverzachters. Een uitgewogen mix van items die je zelf eenvoudig op je playlist zet. Kies uit actuele zenders, lokaal nieuws en trending topics.

Bekijk al onze features

QR Menu TV

Vergeet de analoge menuborden. Met onze contactloze oplossing voor restaurants helpen wij je aan de veiligheidsregels te voldoen.

Toon jouw menu dynamisch, volledig digitaal en contactloos. Het is niet nodig om een app te downloaden! Jouw Menu TV scherm toont automatisch al jouw producten.

meer lezen over menu tv

Liever live aan de knoppen?

 

Hou je vast: gratis demo!

Image

Social op je schermen? Duimpje in de lucht!

Social Media TV

Door het tonen van de content van jouw social mediakanalen inspireer je je bezoekers. Om je te volgen, te liken, te sharen of een vette duim omhoog te geven. Creëer oprechte fans en geef ze een reden om terug te komen!
Lees meer over Social Media TV

Image

Laat de bezoekers maar komen

Zwembad temperatuur

Met onze Celsius koppeling vertel je op de graad nauwkeurig hoe warm het water van je zwembad is.

Bekijk al onze features

Image

Bij jou gaan ze het beleven

Live TV

Loop nooit meer omzet mis tijdens een WK, de F1 of de Olympische Spelen. De mooiste sportmomenten zien ze vanaf nu gewoon bij jou op de zaak. Live TV is uiterst betaalbaar en makkelijk in gebruik. Schakel soepel en snel tussen je eigen content en die van populaire zenders. Met de functie schermindeling voorzie je live action van je eigen persoonlijke boodschap!

Lees meer over Live TV

Image

 

Laat zien wat er speelt

Film- en theateragenda

Trakteer je publiek op de actuele uit-agenda. Vanaf nu zien ze bij jou wat er allemaal te beleven is in de regio. Dankzij een directe koppeling met de nationale bioscoop en theateragenda is jouw info altijd up-to-date.

 


Bekijk al onze features

Image

Juiste kamer. Juiste tijd. Juiste mensen. Easy.

Meetingroom TV

Maak direct korte metten met dubbel geboekte vergaderzalen, onoverzichtelijke vergaderschema’s of verdwaalde gasten. Met Meetingroom TV heb je opeens alles weer onder controle. Koppel agenda’s aan vergaderzalen en verras gasten met een persoonlijk welkomstwoord. Meetingroom TV doet het.


Lees meer over Meetingroom TV

Klantverhalen

Crown Business Centers, klantverhaal

Crown Business Centers

Narrowcasting: de kroon op Crown Business Centers

“Meerdere locaties aansturen via één stabiel narrowcasting systeem, Easyscreen zorgt ervoor dat het werkt.” Easyscreen heeft alle zeven Crown Business Centers voorzien van Easyscreen.

Lees meer

Image

Cool Kunst en Cultuur

Best Cool. Narrowcasting voor meerdere theaters.

“Narrowcasting zorgt voor meer beleving en inspiratie. Onze bezoekers zien real time wat er speelt in de verschillende theaters.” Easyscreen leverde Cool een compleet narrowcasting systeem van Easyscreen met 18 schermen.


Lees meer

Start je narrowcasting demo. Het is gratis!

Test onze narrowcasting software helemaal gratis. Met een Easyscreen demo-account zie je direct hoe snel en simpel je je eigen narrowcasting programma maakt. Vraag een demo account aan via het formulier hiernaast. Je ontvangt dan binnen vijf seconden een gebruikersnaam en password. Log in en maak kennis met de ongekende mogelijkheden van Easyscreen.

  • Gebruik live-widgets
  • Upload je eigen media
  • Maak je eigen playlist
  • Kies uit honderden templates
  • Koppel social media zoals Facebook en Instagram
  • Kies uit talloze gratis stockfoto’s en video’s
  • Ontdek het gemak van onze narrowcasting software
[contact-form-7 title="" id="none"]

Heb je een specifieke wens?

Wij horen het graag! Klik op de button, vul het formulier in en onze Content Manager behandelt de aanvraag. In overleg met de software afdeling zal er gekeken worden of het mogelijk is om jouw wens (zogenoemde 'feature request') te realiseren en zo ja, op welke termijn. De vragen in het formulier zijn in het Engels, omdat dit het overbrengen van de wens naar onze programmeurs vergemakkelijkt. Vind je het lastig om het in het Engels kenbaar te maken? Mail je wens naar Casper@easyscreen.tv. Dan zorgen wij voor de vertaling naar het Engels.

Ik heb een specifieke wens