Easyscreen Narrowcasting Hardware

Easyscreen levert aan duizenden klanten betrouwbare digital signage players en professionele Samsung smart signage displays of narrowcasting schermen. Onze mediaplayers selecteren we uiterst zorgvuldig op robuustheid en stabiliteit, waardoor content probleemloos wordt afgespeeld. We begrijpen dat een digital signage system vooral stabiel moet zijn, gebruiksvriendelijk zonder gedoe. Voor elke plaats bieden wij een geschikt type narrowcasting scherm, indoor en outdoor signage en van large naar small smart signage displays.

 

digital signage displays come in all sizes and can be portrait

Mediaspelers

Easyscreen is geïntegreerd met stabiele en betrouwbare narrowcasting mediaspelers. Daarbij draait Easyscreen narrowcasting platform ook op de allernieuwste Samsung Tizen. Deze innovatieve oplossing is een combinatie van een professioneel scherm én een geintegreerde mediaspeler ineen. Net als de andere kwalitatieve mediaspelers is deze stabiel, betrouwbaar en heeft een snelle laadtijd.

XMP-7500

Heb je al een scherm? Dan heb je alleen een mediaspeler nodig

Met de mediaspelers van onze partner IAdea haal je de toekomst in huis, deze krachtpatsers staan bekend om hun snelheid en betrouwbaarheid.
Omdat wij exclusief samenwerken met IAdea kunnen we jouw IAdea mediaspeler gunstig leveren en perfect instellen. Daarna sturen wij ‘m op of installeren wij de speler persoonlijk bij jou op de zaak. Je bent er dus altijd 100% zeker van dat je mediaspeler correct is ingesteld en de Easyscreen software volledig tot z’n recht komt. Daarom IAdea:

  • Zeer robuust en uiterst betrouwbaar
  • Plug & Play: iedereen kan het
  • Ideaal in combinatie met Easyscreen

Samsung Tizen

Een krachtig scherm met ingebouwde mediaspeler

Onze narrowcasting oplossing met de meeste features is vanaf nu geïntegreerd met Samsung’s meest innovatieve en krachtige nieuwe scherm met ingebouwde mediaspeler, Tizen. Als een van de pioniers maken we in samenwerking met Samsung 1 geïntegreerde, krachtige oplossing: een combinatie van onze rijke narrowcasting software met uitgebreide features en mogelijkheden voor elk segment met de krachtige professionele displays van Samsung. Tizen is de 4e generatie van Samsung’s System On Chip (SOC) en overtreft de verwachtingen met:

  • Zeer snelle laadtijd
  • een stabieler en sterkere performance
  • 3 keer de animatie prestatie ten opzichte van eerdere modellen
  • HTML5 animatie ondersteuning

LG webOS

Met trots presenteren we onze integratie met LG WebOS! Het is nu mogelijk om met de LG schermen gebruik te maken van de LG WebOS app die gekoppeld is aan onze software. Snel en gemakkelijk.

Outdoortv_videowall

Videowall

Creëer een grote visuele impact om indruk te maken op jouw publiek

Groter is beter en makkelijker. Kies uit standaard, grote en creatieve opties. Maak een grote video in de vorm van een videowand, bloem of windmolen en benadruk jouw audiovisuele boodschap. Onze videowall-oplossing biedt interactiviteit voor jouw klanten en is eenvoudig te beheren. Zoals met al onze producten. Videowall biedt een veelzijdige oplossing voor jouw digitale AV media-vraagstuk. Wij zijn altijd op zoek naar de optimale combinatie van hardware, platform en originele content om de klantervaring te verbeteren.

Schermen

Een Samsung professionele LED monitor geeft scherp beeld en heeft dankzij de kwaliteitsonderdelen een langere levensduur. Voor bijzondere digital signage solutions zijn Videowalls, Etalage TV en OutdoorTV ware eye catchers. Ook kleinere schermen van bijvoorbeeld Samsung of IAdea in het productschap heeft impact.

Advies nodig? Wij helpen je graag

Ons Tech team, de grootste van Europa, is continu bezig met het ontwikkelen en verbeteren van de software en het integreren van hardware op ons platform. Wil je weten welke hardware we op dit moment aan het testen zijn of al in beta hebben gereleased? Of heb je een project met specifieke hardware die je wilt aansluiten op ons platform? Vul dan het formulier hiernaast in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Liever persoonlijk contact? Groot gelijk!
Chat met ons of bel: 020-754 86 86

Scroll naar boven