Narrowcasting binnen de onderwijs industrie

Onderwijs is informatie delen. Narrowcasting is dan ook het perfecte middel om grote groepen scholieren, studenten, ouders, bezoekers en docenten te betrekken bij de dagelijkse gang van zaken op school of universiteit. Informatievoorziening via narrowcasting zorgt ervoor dat je grote groepen bereikt met relevante informatie over lesroosters, lokaalbezetting en evenementen. Met slechts een paar schermen op strategische plekken creëer je een enorm bereik.

Easyscreen biedt je werkelijk alle tools om je communicatie op orde te krijgen. Via een gebruiksvriendelijk platform waarmee je gemakkelijk je eigen narrowcasting programma samenstelt. Van wegwijzer tot meeting planner en van OV reisinfo tot social media Kortom, Easyscreen biedt onderwijsinstellingen de tools om succesvol te zijn met narrowcasting.

[contact-form-7 title="" id="none"]
Lesrooster

Altijd het actuele rooster

Lesrooster

Roosterwijziging? Docent ziek? Vanaf nu communiceer je deze informatie op meerdere schermen. Koppel het lesrooster aan het Easyscreen narrowcasting systeem, de techniek doet de rest.

Wayfinding TV

Leid je bezoekers in de juiste richting en verbeter hun bezoekerservaring

Wayfinding TV

Een prettige schoolomgeving start bij binnenkomst. Met Wayfinding TV zet je narrowcasting in als dynamische bewegwijzering binnen het gebouw. Het levert een belangrijke bijdrage aan een soepele verplaatsing van grote groepen bezoekers.

Lees meer over Wayfinding TV
OV Vertrektijden

Nooit meer je bus of trein missen

OV vertrektijden

Vergroot het gemak en verkort de wachttijden voor docenten en studenten. Deze handige widget laat de OV aankomst en vertrektijden van en naar de betreffende locatie laat zien.

Bekijk al onze features

De beste demo’s zijn onbetaalbaar.

Daarom is deze helemaal gratis

vraag je demo-account aan

Image

Social op je schermen? Duimpje in de lucht!

Social Media TV

Door het tonen van de content van jouw social mediakanalen inspireer je je bezoekers. Om je te volgen, te liken, te sharen of een vette duim omhoog te geven. Creëer oprechte fans en geef ze een reden om terug te komen!


Lees meer over Social Media TV

verjaardagen

Nooit meer een verjaardag vergeten!

Verjaardagswidget

Met onze verjaardagswidget kun je niet meer stuk bij studenten en docenten. Met Easyscreen zet je ze automatisch in het zonnetje met een felicitatieboodschap op de schermen!


Bekijk al onze widgets

Image

Narrowcasting om van te watertanden

Menu TV

Het actuele menu en de actuele prijzen op één centrale plek. Maar dan wel zonder ingewikkeld gedoe met krijt, stiften of kaartjes. Met ons dynamische Menu TV laat je zien wat er op de kaart staat.Lees meer over Menu TV

Image

Juiste kamer. Juiste tijd. Juiste mensen. Easy.

Meetingroom TV

Nooit meer gedoe over de bezetting van vergaderruimtes. Meetingroom TV zorgt er namelijk voor dat iedereen in één oogopslag ziet waar ze moeten zijn. Met Meetingroom TV van Easyscreen koppel je de centrale agenda aan de verschillende vergaderruimtes en lokalen. Zo voorkom je dubbel geboekte ruimtes en verdwaalde gasten binnen het gebouw.

Lees meer over Meetingroom TV

Image


Speciaal voor het onderwijs

Nice & Easy

Speciaal voor het onderwijs hebben wij kant en klare templates ontwikkeld. Kies uit mededelingen, slideshows, RSS feed of een tickertape-template.


Bekijk alle features en templates

Image

 

Makkelijker kunnen wij het niet maken

QuickEdit

Veranderingen van het lesrooster? Een belangrijke mededeling? Dankzij de unieke QuickEdit functie pas je de informatie eenvoudig aan via de PC of smartphone. Zonder inlog. Zonder gedoe.

Klaar voor de toekomst

Narrowcasting in het onderwijs

Met Easyscreen ben je klaar voor de toekomst. Wij zijn namelijk continu bezig met nieuwe, handige koppelingen. 

 

Start je narrowcasting demo. Het is gratis!

Test onze narrowcasting software helemaal gratis. Met een Easyscreen demo-account zie je direct hoe snel en simpel je je eigen narrowcasting programma maakt. Vraag een demo account aan via het formulier hiernaast. Je ontvangt dan binnen vijf seconden een gebruikersnaam en password. Log in en maak kennis met de ongekende mogelijkheden van Easyscreen.

  • Gebruik live-widgets
  • Upload je eigen media
  • Maak je eigen playlist
  • Kies uit honderden templates
  • Koppel social media zoals Facebook en Instagram
  • Kies uit talloze gratis stockfoto’s en video’s
  • Ontdek het gemak van onze narrowcasting software
[contact-form-7 id="none"]

Heb je een specifieke wens?

Wij horen het graag! Klik op de button, vul het formulier in en onze Content Manager behandelt de aanvraag. In overleg met de software afdeling zal er gekeken worden of het mogelijk is om jouw wens (zogenoemde 'feature request') te realiseren en zo ja, op welke termijn. De vragen in het formulier zijn in het Engels, omdat dit het overbrengen van de wens naar onze programmeurs vergemakkelijkt. Vind je het lastig om het in het Engels kenbaar te maken? Mail je wens naar Casper@easyscreen.tv. Dan zorgen wij voor de vertaling naar het Engels.

Ik heb een specifieke wens