Narrowcasting binnen de onderwijs industrie

Onderwijs is informatie delen. Narrowcasting is dan ook het perfecte middel om grote groepen scholieren, studenten, ouders, bezoekers en docenten te betrekken bij de dagelijkse gang van zaken op school of universiteit. Informatievoorziening via narrowcasting zorgt ervoor dat je grote groepen bereikt met relevante informatie over lesroosters, lokaalbezetting en evenementen. Met slechts een paar schermen op strategische plekken creëer je een enorm bereik.

Easyscreen biedt je werkelijk alle tools om je communicatie op orde te krijgen. Via een gebruiksvriendelijk platform waarmee je gemakkelijk je eigen narrowcasting programma samenstelt. Van wegwijzer tot meeting planner en van OV reisinfo tot social media Kortom, Easyscreen biedt onderwijsinstellingen de tools om succesvol te zijn met narrowcasting.

narrowcasting zermelo integratie

Altijd het actuele rooster

Lesrooster

Onze integratie met Zermelo zorgt voor een vlotte overgang van wijzigingen, vanuit de Zermelo-applicatie naar het scherm. Roosterwijzigingen? Absente docenten? Geen probleem! Koppel jouw Zermelo account aan onze narrowcasting systeem en het wordt automatisch aangepast op het scherm.

Leid je bezoekers in de juiste richting en verbeter hun bezoekerservaring

Wayfinding TV

Een prettige schoolomgeving start bij binnenkomst. Met Wayfinding TV zet je narrowcasting in als dynamische bewegwijzering binnen het gebouw. Het levert een belangrijke bijdrage aan een soepele verplaatsing van grote groepen bezoekers.

OV Vertrektijden

Nooit meer je bus of trein missen

OV vertrektijden

Vergroot het gemak en verkort de wachttijden voor docenten en studenten. Deze handige widget laat de OV aankomst en vertrektijden van en naar de betreffende locatie laat zien.

De beste demo’s zijn onbetaalbaar.

Doe de gratis demo.

Social op je schermen? Duimpje in de lucht!

Social Media TV

Door het tonen van de content van jouw social mediakanalen inspireer je je bezoekers. Om je te volgen, te liken, te sharen of een vette duim omhoog te geven. Creëer oprechte fans en geef ze een reden om terug te komen!

verjaardagen

Nooit meer een verjaardag vergeten!

Verjaardagswidget

Met onze verjaardagswidget kun je niet meer stuk bij studenten en docenten. Met Easyscreen zet je ze automatisch in het zonnetje met een felicitatieboodschap op de schermen!

digital_signage_menu_tv_image

Narrowcasting om van te watertanden

Menu TV

Het actuele menu en de actuele prijzen op één centrale plek. Maar dan wel zonder ingewikkeld gedoe met krijt, stiften of kaartjes. Met ons dynamische Menu TV laat je zien wat er op de kaart staat.

Juiste kamer. Juiste tijd. Juiste mensen. Easy.

Meetingroom TV

Nooit meer gedoe over de bezetting van vergaderruimtes. Meetingroom TV zorgt er namelijk voor dat iedereen in één oogopslag ziet waar ze moeten zijn. Met Meetingroom TV van Easyscreen koppel je de centrale agenda aan de verschillende vergaderruimtes en lokalen. Zo voorkom je dubbel geboekte ruimtes en verdwaalde gasten binnen het gebouw.

2 schermen 1 met foto's van docenten en de andere met dagen en tijden

Speciaal voor het onderwijs

Nice & Easy

Speciaal voor het onderwijs hebben wij kant en klare templates ontwikkeld. Kies uit mededelingen, slideshows, RSS feed of een tickertape-template.

quickedit, lesrooster, mobile app

Makkelijker kunnen wij het niet maken

QuickEdit

Veranderingen van het lesrooster? Een belangrijke mededeling? Dankzij de unieke QuickEdit functie pas je de informatie eenvoudig aan via de PC of smartphone. Zonder inlog. Zonder gedoe.

Klaar voor de toekomst

Narrowcasting in het onderwijs

Met Easyscreen ben je klaar voor de toekomst. Wij zijn namelijk continu bezig met nieuwe, handige koppelingen. 

Start je narrowcasting demo. Het is gratis!

Probeer onze narrowcasting software helemaal gratis. Met een Easyscreen demo account zie je direct hoe snel en simpel je je eigen narrowcasting programma maakt. Vraag een demo account aan via het formulier hiernaast. Je ontvangt dan binnen vijf seconden een gebruikersnaam en wachtwoord. Log in en maak kennis met de ongekende mogelijkheden van Easyscreen.

  • Gebruik live-widgets
  • Upload je eigen media
  • Maak je eigen playlist
  • Kies uit honderden templates
  • Koppel social media zoals Facebook en Instagram
  • Kies uit talloze gratis stockfoto’s en video’s

Ontdek het gemak van onze narrowcasting software

Scroll naar boven