digital signage for live sports

Narrowcasting binnen de sport en fitness industrie

Schermen en Smart TV’s zijn niet meer weg te denken in sportscholen en fitnesscentra. Logisch, want de mobiele telefoons van je klanten gaan uit of op Spotify zodra er serieus gesport moet worden. Alle aandacht is op jou. Wil je klanten lekker laten zweten? Trakteer ze op een sportieve dosis narrowcasting van Easyscreen.

Met gebruiksvriendelijke tools waarmee je je eigen programma samenstelt maak je content voor elk gewenst moment. Creëer een band met je publiek en vertel ze alles over je groepslessen, acties, openingstijden, het allerlaatste nieuws en top entertainment.

Tip: verkoop je schermruimte aan collega-ondernemers uit de buurt. Zo maak je je narrowcasting extra voordelig!

narrowcasting_display

Entertain je bezoekers tijdens het sporten

Entertainment

Easyscreen biedt verschillende video magazines die speciaal zijn gemaakt voor jouw doelgroep. Kies uit sport, muziek, games, health, fashion of het populaire Zapservice dat de trending topics van YouTube belicht. Of kies voor Quest Braintainment dat korte, vaak grappige animatievideo’s en tests toont. Daarnaast is er ook een uitgebreide nieuwsbibliotheek met nationaal en internationaal entertainment nieuws.

 

Liever live aan de knoppen?

Doe de gratis demo.

Menu TV - digital menu board

Narrowcasting om van te watertanden

Menu TV

Laat zien wat er bij jou op de kaart staat. Inclusief actuele prijzen, aanbiedingen en de tijden dat de keuken open is. Kortom, narrowcasting om van te watertanden.

pool tempV

Laat de bezoekers maar komen

Zwembad temperatuur

Met onze Celsius koppeling vertel je op de graad nauwkeurig hoe warm het water van je zwembad is.

live_tv_widget

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

Sportnieuws

Met onze handige koppelingen over je alle actuele nieuws met betrekking tot sport op meerdere schermen tegelijk. Kies uit onze bibliotheek barstensvol vol lokaal, nationaal en internationaal sportnieuws. Voor bijzondere sportevenementen hebben wij handige widgets ontwikkeld.

Klantverhalen

sportlink| Easyscreen | Client case

Sportlink

EASYSCREEN: DE COMMUNICATIE ACHTER SPORTLINK Sportlink – Club TV We besloten met Easyscreen het partnership aan te gaan omdat hun narrowcasting platform precies die kenmerken omvatten waar we naar op zoek waren: professioneel en gebruiksvriendelijk én de mogelijkheid aanpassingen te doen die wij wensten. Daarbovenop waren we positief verrast toen

LEES MEER
drie essen | Easyscreen | Client case

Drie Essen

EASYSCREEN: DE COMMUNICATIE ACHTER DRIE ESSEN Zwemmen bij Drie Essen ‘Het grootste voordeel van Easyscreen? Dat je klanten op een korte, directe en aansprekende manier kunt informeren over belangrijke dingen zoals lestijden en afzwemdata. Dat nieuws zetten we natuurlijk ook op de website, maar dat ziet niet iedereen. Mensen die

LEES MEER
sportcity | Easyscreen | Client case

SportCity

EASYSCREEN: DE COMMUNICATIE ACHTER SPORTCITY SportCity Met Easyscreen heeft SportCity een eigen narrowcasting kanaal voor al haar sportscholen. Het systeem biedt zijn service aan 80 vestigingen in België en Nederland met hoogwaardige content en lokale informatie. SportCity maakt sinds 2012 gebruik van Easyscreen. De sportschoolketen bestelde in dat jaar de

LEES MEER

Start je narrowcasting demo. Het is gratis!

Probeer onze narrowcasting software helemaal gratis. Met een Easyscreen demo account zie je direct hoe snel en simpel je je eigen narrowcasting programma maakt. Vraag een demo account aan via het formulier hiernaast. Je ontvangt dan binnen vijf seconden een gebruikersnaam en wachtwoord. Log in en maak kennis met de ongekende mogelijkheden van Easyscreen.

  • Gebruik live-widgets
  • Upload je eigen media
  • Maak je eigen playlist
  • Kies uit honderden templates
  • Koppel social media zoals Facebook en Instagram
  • Kies uit talloze gratis stockfoto’s en video’s

Ontdek het gemak van onze narrowcasting software

Scroll naar boven