Narrowcasting binnen de sport en fitness industrie

Schermen en Smart TV’s zijn niet meer weg te denken in sportscholen en fitnesscentra. Logisch, want de mobiele telefoons van je klanten gaan uit of op Spotify zodra er serieus gesport moet worden. Alle aandacht is op jou. Wil je klanten lekker laten zweten? Trakteer ze op een sportieve dosis narrowcasting van Easyscreen. Met gebruiksvriendelijke tools waarmee je je eigen programma samenstelt maak je content voor elk gewenst moment. Creëer een band met je publiek en vertel ze alles over je groepslessen, acties, openingstijden, het allerlaatste nieuws en top entertainment. Tip: verkoop je schermruimte aan collega-ondernemers uit de buurt. Zo maak je je narrowcasting extra voordelig!

[contact-form-7 title="" id="none"]

Entertain je bezoekers tijdens het sporten

Entertainment

Easyscreen biedt verschillende video magazines die speciaal zijn gemaakt voor jouw doelgroep. Kies uit sport, muziek, games, health, fashion of het populaire Zapservice dat de trending topics van YouTube belicht. Of kies voor Quest Braintainment dat korte, vaak grappige animatievideo’s en tests toont. Daarnaast is er ook een uitgebreide nieuwsbibliotheek met nationaal en internationaal entertainment nieuws.

Bekijk al onze widgets
Live TV

Bij jou gaan ze het beleven

Live TV

Loop nooit meer omzet mis tijdens een WK, de F1 of de Olympische Spelen. De mooiste sportmomenten zien ze vanaf nu gewoon bij jou op de zaak. Live TV is uiterst betaalbaar en makkelijk in gebruik. Schakel soepel en snel tussen je eigen content en die van populaire zenders. Met de functie schermindeling voorzie je live action van je eigen persoonlijke boodschap!

Lees meer over Live TV

Liever live aan de knoppen?

 

Hou je vast: gratis demo!

Image

Narrowcasting om van te watertanden

Menu TV

Laat zien wat er bij jou op de kaart staat. Inclusief actuele prijzen, aanbiedingen en de tijden dat de keuken open is. Kortom, narrowcasting om van te watertanden.

 

 


Lees meer over Menu TV

Image

Laat de bezoekers maar komen

Zwembad temperatuur

Met onze Celsius koppeling vertel je op de graad nauwkeurig hoe warm het water van je zwembad is.

 

 


Bekijk al onze features

Image

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

Sportnieuws

Met onze handige koppelingen over je alle actuele nieuws met betrekking tot sport op meerdere schermen tegelijk. Kies uit onze bibliotheek barstensvol vol lokaal, nationaal en internationaal sportnieuws. Voor bijzondere sportevenementen hebben wij handige widgets ontwikkeld.


Bekijk al onze widgets

Klantverhalen

Image

Fit For Free

Easyscreen: de energie achter Fit For Free

Met Easyscreen beschikt Fit for Free over een eigen narrowcasting kanaal voor meerdere sportscholen. Het systeem voorziet maar liefst 80 vestigingen in België en Nederland van premium content en lokale informatie.

Lees meer

Image

Drie Essen

Veelzijdige zwembaden

“Het grootste voordeel van Easyscreen? Dat je klanten op een korte, directe en aansprekende manier kunt informeren over belangrijke dingen zoals lestijden en afzwemdata.”

 

Lees meer
Image

Sportlink

Club.TV, waar techniek en design samenkomt voor de meest dynamische content

“We besloten met Easyscreen het partnership aan te gaan omdat hun narrowcasting platform precies die kenmerken omvatten waar we naar op zoek waren: professioneel en gebruiksvriendelijk én de mogelijkheid aanpassingen te doen die wij wensten.”

Lees meer

Start je narrowcasting demo. Het is gratis!

Test onze narrowcasting software helemaal gratis. Met een Easyscreen demo-account zie je direct hoe snel en simpel je je eigen narrowcasting programma maakt. Vraag een demo account aan via het formulier hiernaast. Je ontvangt dan binnen vijf seconden een gebruikersnaam en password. Log in en maak kennis met de ongekende mogelijkheden van Easyscreen.

  • Gebruik live-widgets
  • Upload je eigen media
  • Maak je eigen playlist
  • Kies uit honderden templates
  • Koppel social media zoals Facebook en Instagram
  • Kies uit talloze gratis stockfoto’s en video’s
  • Ontdek het gemak van onze narrowcasting software
[contact-form-7 title="" id="none"]

Heb je een specifieke wens?

Wij horen het graag! Klik op de button, vul het formulier in en onze Content Manager behandelt de aanvraag. In overleg met de software afdeling zal er gekeken worden of het mogelijk is om jouw wens (zogenoemde 'feature request') te realiseren en zo ja, op welke termijn. De vragen in het formulier zijn in het Engels, omdat dit het overbrengen van de wens naar onze programmeurs vergemakkelijkt. Vind je het lastig om het in het Engels kenbaar te maken? Mail je wens naar Casper@easyscreen.tv. Dan zorgen wij voor de vertaling naar het Engels.

Ik heb een specifieke wens