Narrowcasting binnen de winkelketens en merken industrie

Narrowcasting is dé manier om shoppers te inspireren. Laat zien waarom ze bij jou moeten kopen. Vertel een verhaal over je producten. Geef info over openingstijden of trakteer ze op top entertainment bij jou in de winkel. Kies voor Easyscreen. Wij weten als geen ander hoe je het maximale uit je schermen haalt. Met Easyscreen heb je werkelijk alles in huis om van kijkers klanten te maken. Onze dynamische content is met liefde gemaakt voor de gretige ogen van een koopgraag publiek. Verras je publiek met schitterende afspeellijsten die je zelf eenvoudig samenstelt. Op zoek naar een hogere attentiewaarde? Koppel Social Media TV aan je kanaal of kies voor één van de andere features!

[contact-form-7 title="" id="none"]
POS TV

Shopper Marketing van de bovenste plank

POS TV

Creëer de ultieme instore klantbeleving. Plaats je schermen in de schappen en laat je productspecifieke promotie of demovideo zien. Met POS TV ben je waar de beslissingen worden gemaakt: naast je producten. In de schappen.

Lees meer over POS TV
Kids TV

Kids? Vanaf nu heb je er geen kind meer aan

Kids TV

Kinderen zijn leuk. Tot ze gaan klieren. Loop geen omzet mis, geef de kids van je klanten iets om naar uit te kijken. Hou ze bezig met Kids TV. Een bruisende combinatie van tv-programma’s, bomvol spelletjes, cartoons en muziek. Laat de kids maar komen!

Neem contact op voor meer informatie
diverse social media op een scherm

Social op je schermen? Duimpje in de lucht!

Social Media TV

Je posts, likes, shares op narrowcasting? Met Social Media TV integreer je al je social media kanalen zoals YouTube, Facebook, Pinterest en Instagram eenvoudig in je narrowcasting content.

Lees meer over social media tv

 

Inlezen is leuk. Maar het oog wil ook wat.

Deze demo gaat je helpen.

Vraag je demo-account aan

Image

Speciaal voor de verkoopomgeving

Clean Dynamics templates

Hou je klanten op de hoogte van actuele promoties, openingstijden en belangrijk nieuws. De templates stel je zelf eenvoudig in. Als je het wilt dan zorgen wij ervoor dat deze belangrijke feature in je eigen huisstijl wordt vormgegeven.

Bekijk al onze templates

Image

Narrowcasting om van te watertanden

Menu TV

Laat zien wat er bij jou op de kaart staat. Inclusief actuele prijzen, aanbiedingen en de tijden dat de keuken open is. Kortom, narrowcasting om van te watertanden.
Lees meer over Menu TV

Image

Makkelijker kunnen we het niet maken!

Multilocaties

Met Easyscreen kan je meerdere locaties bedienen en beheren. Vanuit één centraal scherm maak je één centrale afspeellijst voor al je vestigingen. Handig: je lokale vestigingen kunnen hun eigen content aanmaken en programmeren.


Neem contact op voor meer informatie

Klantverhalen

Image

Hudson's Bay

Hudson’s Bay kiest voor interactief entertainment

“We zochten toegankelijk en verantwoord entertainment in de Kids Playzone van onze tien nieuwe warenhuizen. Een innovatieve, op maat gemaakte totaaloplossing die bovendien schaalbaar is.”Lees meer

Image

Toyota

116 dealers en 20 servicepunten met Easyscreen

“Wij gebruiken Easyscreen bij 116 dealers en 20 servicepunten van Toyota Nederland. Bij alle verkoop- en servicepunten speelt een After Sales Programma bij de servicebalie. Dealers met showroom vertonen in hun koffiehoek ook het door Notice ontwikkelde Toyota TV.”

Lees meer

Image

Bike Totaal

Fietsenwinkels met Easyscreen

“In onze 136 vestigingen maken we voor narrowcasting gebruik van Easyscreen. Zo kunnen we vanuit het hoofdkantoor ons instore tv-programma zelf aanpassen en bijvoorbeeld landelijke of lokale campagnes toevoegen. Notice maakt voor ons video’s over specifieke onderwerpen zoals fietsverzekeringen, productinformatie en campagnes. Op het Easyscreen platform passen we de programmering en de playlists aan.”

Lees meer

Start je narrowcasting demo. Het is gratis!

Test onze narrowcasting software helemaal gratis. Met een Easyscreen demo-account zie je direct hoe snel en simpel je je eigen narrowcasting programma maakt. Vraag een demo account aan via het formulier hiernaast. Je ontvangt dan binnen vijf seconden een gebruikersnaam en password. Log in en maak kennis met de ongekende mogelijkheden van Easyscreen.

  • Gebruik live-widgets
  • Upload je eigen media
  • Maak je eigen playlist
  • Kies uit honderden templates
  • Koppel social media zoals Facebook en Instagram
  • Kies uit talloze gratis stockfoto’s en video’s
  • Ontdek het gemak van onze narrowcasting software
[contact-form-7 title="" id="none"]

Heb je een specifieke wens?

Wij horen het graag! Klik op de button, vul het formulier in en onze Content Manager behandelt de aanvraag. In overleg met de software afdeling zal er gekeken worden of het mogelijk is om jouw wens (zogenoemde 'feature request') te realiseren en zo ja, op welke termijn. De vragen in het formulier zijn in het Engels, omdat dit het overbrengen van de wens naar onze programmeurs vergemakkelijkt. Vind je het lastig om het in het Engels kenbaar te maken? Mail je wens naar Casper@easyscreen.tv. Dan zorgen wij voor de vertaling naar het Engels.

Ik heb een specifieke wens