Narrowcasting binnen de winkelketens en merken industrie

Narrowcasting is dé manier om shoppers te inspireren. Laat zien waarom ze bij jou moeten kopen. Vertel een verhaal over je producten. Geef info over openingstijden of trakteer ze op top entertainment bij jou in de winkel. Kies voor Easyscreen. Wij weten als geen ander hoe je het maximale uit je schermen haalt. Met Easyscreen heb je werkelijk alles in huis om van kijkers klanten te maken. Onze dynamische content is met liefde gemaakt voor de gretige ogen van een koopgraag publiek. Verras je publiek met schitterende afspeellijsten die je zelf eenvoudig samenstelt. Op zoek naar een hogere attentiewaarde? Koppel Social Media TV aan je kanaal of kies voor één van de andere features!

POS TV

Shopper Marketing van de bovenste plank

POS TV

Creëer de ultieme instore klantbeleving. Plaats je schermen in de schappen en laat je productspecifieke promotie of demovideo zien. Met POS TV ben je waar de beslissingen worden gemaakt: naast je producten. In de schappen.

Kids? Vanaf nu heb je er geen kind meer aan

Kids TV

Kinderen zijn leuk. Tot ze gaan klieren. Loop geen omzet mis, geef de kids van je klanten iets om naar uit te kijken. Hou ze bezig met Kids TV. Een bruisende combinatie van tv-programma’s, bomvol spelletjes, cartoons en muziek. Laat de kids maar komen!

kidstv

Social op je schermen? Duimpje in de lucht!

Social Media TV

Je posts, likes, shares op narrowcasting? Met Social Media TV integreer je al je social media kanalen zoals YouTube, Facebook, Pinterest en Instagram eenvoudig in je narrowcasting content.

Inlezen is leuk. Maar het oog wil ook wat.

Doe de gratis demo.

Speciaal voor de verkoopomgeving

Clean Dynamics templates

Hou je klanten op de hoogte van actuele promoties, openingstijden en belangrijk nieuws. De templates stel je zelf eenvoudig in. Als je het wilt dan zorgen wij ervoor dat deze belangrijke feature in je eigen huisstijl wordt vormgegeven.

Menu TV - digital menu board

Narrowcasting om van te watertanden

Menu TV

Laat zien wat er bij jou op de kaart staat. Inclusief actuele prijzen, aanbiedingen en de tijden dat de keuken open is. Kortom, narrowcasting om van te watertanden.

Makkelijker kunnen we het niet maken!

Multilocaties

Met Easyscreen kan je meerdere locaties bedienen en beheren. Vanuit één centraal scherm maak je één centrale afspeellijst voor al je vestigingen. Handig: je lokale vestigingen kunnen hun eigen content aanmaken en programmeren.

Klantverhalen

Bike totaal | Easyscreen | Client case

Bike Totaal

EASYSCREEN: DE COMMUNICATIE ACHTER BIKE TOTAAL Bike Totaal ‘In onze 136 vestigingen maken we voor narrowcasting gebruik van Easyscreen. Zo kunnen we vanuit het hoofdkantoor ons instore TV-programma zelf aanpassen en bijvoorbeeld landelijke of lokale campagnes toevoegen. Easyscreen maakt voor ons video’s over specifieke onderwerpen zoals fietsverzekeringen, productinformatie en campagnes.

LEES MEER
hudson bay | Easyscreen | Client case

Hudson’s Bay

EASYSCREEN: DE COMMUNICATIE ACHTER HUDSON’S BAY Hudson’s Bay Hudson’s Bay is hét warenhuis voor de laatste mode-, beauty- en home collecties. “We zochten toegankelijk en verantwoord entertainment in de Kids Playzone van onze tien nieuwe warenhuizen. Een innovatieve, op maat gemaakte totaaloplossing die bovendien schaalbaar is. We hebben nu een

LEES MEER
Toyota | Easyscreen | Client case

Toyota Nederland

EASYSCREEN: DE COMMUNICATIE ACHTER TOYOTA NEDERLAND Toyota Nederland ‘Wij gebruiken Easyscreen bij 116 dealers en 20 servicepunten van Toyota Nederland. Bij alle verkoop- en servicepunten speelt een After Sales Programma bij de servicebalie. Dealers met showroom vertonen in hun koffiehoek ook het door Easyscreen ontwikkelde Toyota TV. Beide programma’s zijn

LEES MEER

Start je narrowcasting demo. Het is gratis!

Probeer onze narrowcasting software helemaal gratis. Met een Easyscreen demo account zie je direct hoe snel en simpel je je eigen narrowcasting programma maakt. Vraag een demo account aan via het formulier hiernaast. Je ontvangt dan binnen vijf seconden een gebruikersnaam en wachtwoord. Log in en maak kennis met de ongekende mogelijkheden van Easyscreen.

  • Gebruik live-widgets
  • Upload je eigen media
  • Maak je eigen playlist
  • Kies uit honderden templates
  • Koppel social media zoals Facebook en Instagram
  • Kies uit talloze gratis stockfoto’s en video’s

Ontdek het gemak van onze narrowcasting software

Scroll naar boven