popcorn_digital_signage

Narrowcasting in theaters en cultuurhuizen

Geen gedoe, mooie content en altijd de juiste voorstellingen

Door Easyscreen narrowcasting hoef je niet meer te denken aan het ophangen en vervangen van de juiste affiches. Koppel jouw ticket systeem met ons narrowcasting platform en automatisch worden actuele voorstellingen getoond.

Je schermen altijd up to date, mooie content en minder moeite

Versterk jouw bedrijf met de narrowcasting software van Easyscreen

Inspireer en informeer jouw publiek met dynamische content

Terwijl uw publiek wacht tot de voorstelling begint, informeert u hen over nieuwe activiteiten die plaatsvinden binnen uw theater of cultuurhuis. Kondig komende cursussen, workshops of voorstellingen aan op een moment dat jouw gasten ontvankelijk zijn voor deze informatie.

Trek nieuwe bezoekers aan met etalageschermen

Het is bewezen dat bewegend beeld de aandacht trekt. Toon jouw voorstellingen en optredende artiesten aan voorbijgangers via etalageschermen (beeldschermen gericht naar buiten). Zo vergroot je jouw bereik en trek je meer bezoekers aan.

cinema_and_theatres

Bespaar tijd met een geavanceerde maar eenvoudige bediening

Vanuit een online platform kan je eenvoudig jouw programma creëren, beheren en uitzenden. Alles weergegeven in jouw huisstijl. Gebruik pre-designed templates in eigen huisstijlkleuren of bouw samen met ons aan jouw eigen template.

Aantrekkelijk menu op jouw beeldscherm

Heb je een café of horeca ruimte? Toon op het beeldscherm het biertje van de maand of de daghap. Gebruik de pre-designed templates en verkoop geen nee. Verandert het menu? Binnen een handomdraai toon je het juiste aanbod.

Full service

Naast het online narrowcasting platform Easyscreen installeren wij ook alle benodigde apparatuur. Wensen voor uitbreiding van content of een vraag over het systeem? Onze support afdeling staat klaar voor een optimale ervaring.

Ontdek een wereld met nieuwe mogelijkheden

Doe de gratis demo.

Snel en eenvoudige opzet in 3 stappen

Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Wij zullen je onze mediaspeler en narrowcasting software leveren.

1. Dynamische creaties

Log in op het online platform van Easyscreen en maak jouw content aan door te kiezen uit onze verscheidenheid aan kant en klare templates, apps en widgets. Pas het aan met jouw logo, kleuren, informatie en media of laat eigen templates ontwikkelen door ons design en development team. 

2. Scherm compatibiliteit

Heb je al beeldschermen, door de plug & play mediaspelers sluit je deze eenvoudig aan. Simpelweg door het aansluiten van een HDMI kabel, internet en stroom. Maar uiteraard kunnen wij dit ook voor je doen. 

 

3. Meerdere locaties

Heb je meerdere locaties of meerdere schermen? Je bedient dit vanuit het online platform eenvoudig en snel. Maak groepen aan, centraliseer content of geef de mogelijkheid om content aan te sturen door collega’s. Jij bepaalt. 

Start je narrowcasting demo. Het is gratis!

Onze gemakkelijke gebruikersinterface is een feest om mee te werken. Ervaar het zelf 31 dagen lang. We sturen je een e-mail met jouw gebruikersnaam en wachtwoord en je kan meteen aan de slag.

Scroll naar boven