image

Content creatie

Van standaard templates tot content op maat voor narrowcasting.

Narrowcasting Content

Het creëren van de best mogelijke content voor jouw narrowcasting oplossing is absoluut noodzakelijk. Het moet overeenkomen met de mogelijkheden van jouw hardware, worden gemaakt om de hoogste kwaliteit te bieden en je helpen om jouw doelstellingen te bereiken. In deze handleiding wordt uitgelegd wat jouw opties zijn voor de inkoop, maken en het publiceren van content.

Digital Signage Software - Easyscreen.tv

Standaard templates

Het creëren van professionele content is eenvoudig met onze vooraf ontworpen stijlen. Alle stijlen bevatten prachtige video templates en widgets die jij kan gebruiken om een divers en compleet programma te creëren. Om het nog mooier te maken kun je het op (laten) maken in jouw eigen huisstijl.

Ontdek meer

Eigen content

Voeg eigen bestanden toe zoals video’s, PDF bestanden, PowerPoint presentaties of YouTube video’s. Je uploadt deze bestanden bij het aanmaken van de template en kunt ze direct programmeren.

 

Ontdek meer

animatie van social media en andere live widgets

Content op maat

Ons platform biedt een grote variëteit aan kant-en-klare templates. Veelal met de mogelijkheid om aan te passen naar eigen huisstijl elementen.

 

 

 Ontdek meer

Doe het zelf

Kun je zelf narrowcasting content maken?

Je kunt zelf narrowcasting content maken en het is mogelijk om het gratis te doen. Gebruik afbeeldingen die je online hebt verzameld of zelf hebt gemaakt of gebruik eenvoudige software zoals Microsoft PowerPoint en Adobe Photoshop. Als je ontwerpers in je bedrijf hebt, kunnen ze complexere inhoud maken.

verbeter de interne communicatie met bedrijfsstatistieken